• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Benim hep vajinalle anladilar dis gebeligimi ustelik ic kanama gecirdigim ilk dis gebeligimde degerim 100lerdeyken sukur ki vajinalde gorduler QUOTE="FelicitaMutluluk, post: 44107782, member: 721911"]Tamam gozukmeye bilir ama ben bu dr lari anlamıyorum dış gebelikten supheliniyor ve muayene etmeden gönderiyor hayret yani sonuçta Allah korusun dış gebelik varsa erken teşhisin önemini bilmesi gerekir 1000 ve 3000 arası Altan gözükür üstelik tüpünlerinde sıkıntı var mı diye bakması lazımdı en azindan[/QUOTE]

Benim hcg az da olsa artmisti 49 sonra 54 oldu iki gun sonra bi daha olcturecektim ama bi gun scokonra dayanamadim yine baska doktora gttim o betahcgye bakti 66 olmustu vajinal ultrasonda az bi kanama var kurtaj yapmak lazim dedi kurtaj oldum o gun degerim 46 oldu ertesi gun yine yuksldi bu kez igne vurdular ilk 4 gun gttikce yukseldi 90lara ulasti 7.gun dusmeye basladi ve sonrasinda sifirlandi valla ben de anlamadim kurtajda neyi temzilediniz dedim icerde kirinti seklinde az kanama vardi onu temizledik dediler
Çok geçmiş olsun inşallah bi daha yaşatmaz Allah kimseye. Ben dedim degerlerin dusuk belki kendi duser ama senin artmaya devam etmis.Demek erken fark ettin en azından iğneyle kurtulmuşsun.

Evet sukur ki erken farkedildi adetliydim hamile olamam diye dusundum ama cok ilginc benim iki hamileleigimde de ben adet oldum o yuzden tahlil yaptrdim ilkinde ameliyat oldum ikincisi sukur igneyle sonlandi doktor ikinci kez ameliyay olman sakincali dedi ins bi daha yasamayiz
Çok geçmiş olsun inşallah bi daha yaşatmaz Allah kimseye. Ben dedim degerlerin dusuk belki kendi duser ama senin artmaya devam etmis.Demek erken fark ettin en azından iğneyle kurtulmuşsun.

Evet sukur ki erken farkedildi adetliydim hamile olamam diye dusundum ama cok ilginc benim iki hamileleigimde de ben adet oldum o yuzden tahlil yaptrdim ilkinde ameliyat oldum ikincisi sukur igneyle sonlandi doktor ikinci kez ameliyay olman sakincali dedi ins bi daha yasamayiz
İnşâallah Allah herkese hayırlı sağlıklı gebelik geçirmeyi nasip etsin. Yüksek ihtimalle sağlıklı hamilelik olmadığı için vücud pregestoron üretmeyi bırakıyormuş ve o hormon düşüşü sonucu olarak adet olmuş olabilirsin diye düşünüyorum. Bi anlamda vucüdun kendi atmaya çalışması gibi bişey

Anladim canim ins oyle degildir benim cunku temuuzda daha gecrdm dis gebeligi cok yiprandim artik
seni hatırlıyorum benim 2. Gebelikte de kahve lekelenme oldu dış gebelik diye çok korktum yıkıldım ama değer artışları güzeldi 800 e kadar hep takip altındaydım sonra düzenli düştü lekelenmem kanamaya döndü düşük oldu ama doktorum dış gebelik miydi normal dusuk mu bilemeyiz dedi sonra kendi doktoruma gittim değerlerin düzenli yükselmişse düşüktü dedi.
Yani korkma dinlen 2 gün sonra inşallah değer artışın güzel olur zaten 2 katına çıkmışsa kesede görülür vajinal usg ile olumlu düşün inşallah sağlıklı gebeliktir

Kızlar benim değerim sürekli düşüşte olduğundan dr bir hafta aonraya çağırdı.ama kahve akıntım kanama gibi gelmeye başladı arada da yapışkan pıhtı gibi geliyor.oluyormu bunlar.iğne olmadım bu arada.değwrimde en son 100 dü

En
Kızlar benim değerim sürekli düşüşte olduğundan dr bir hafta aonraya çağırdı.ama kahve akıntım kanama gibi gelmeye başladı arada da yapışkan pıhtı gibi geliyor.oluyormu bunlar.iğne olmadım bu arada.değwrimde en son 100 dü
En son ne zaman kanaman oldu belki değerlerin düştüğü için adet başlamistir benimde degerlerim düşerken olmam gereken zAmanda adet oldum

En

En son ne zaman kanaman oldu belki değerlerin düştüğü için adet başlamistir benimde degerlerim düşerken olmam gereken zAmanda adet oldum
Adet gibi değil arada damla damla kahve pis kan geliyor arada da yapışkan pıhtı gini nişey geliyor. Sonra duruyor bir kaç saat sonra yine geliyor.adetime 13 gün var snırım
değerlerin düşerkwn böyle bir sıkınton olmuşmuydu

Adet gibi değil arada damla damla kahve pis kan geliyor arada da yapışkan pıhtı gini nişey geliyor. Sonra duruyor bir kaç saat sonra yine geliyor.adetime 13 gün var snırım
değerlerin düşerkwn böyle bir sıkınton olmuşmuydu
Benim ilk fark ettiğimde 643 ten 407 e düşmüştü ve 4 gün az az normal kırmızı kan geldi sonrada adetten biraz daha fazla köyü kırmızı pıhtılı kan geldi toplam 15 gün sürdü sonra düşmeye devam etti 63 kadar düştü iki gün arada kahverengi akıntı oldu orda 88e çıkmış değerim sonra düştü 71 e sonra gene çıktı 84 ve sonra iğne oldum düşmeye başladı en son 44 tü ve adet oldum kırmızı kan geldi ama arada pihtıda geliyordu iki günde kahve akıntım oldu ama kanamanin içerde beklemesiyle ve değerim 6 ya düştü en son cuma günü

Benim ilk fark ettiğimde 643 ten 407 e düşmüştü ve 4 gün az az normal kırmızı kan geldi sonrada adetten biraz daha fazla köyü kırmızı pıhtılı kan geldi toplam 15 gün sürdü sonra düşmeye devam etti 63 kadar düştü iki gün arada kahverengi akıntı oldu orda 88e çıkmış değerim sonra düştü 71 e sonra gene çıktı 84 ve sonra iğne oldum düşmeye başladı en son 44 tü ve adet oldum kırmızı kan geldi ama arada pihtıda geliyordu iki günde kahve akıntım oldu ama kanamanin içerde beklemesiyle ve değerim 6 ya düştü en son cuma günü
Bende ilk öğrwndiğimde adetimden 4 hün sonra adet gibi kanamam başladı 6 gün devam etti sonra kesildi bir hafta da öyle devam etti.şimdide ilk olarak kahve akıntı başladı kahve kanamaya döndü sağ tarafımda hafiften ağrıyor arada.offf bitmedi bir türlü.değerim iki günde 25 düşüyordu düzenli olarak dr bir hafta sonra dedi.100 dü 4 gün önce düştüyse 50 lerde olması lazımda bu ağrı niye :( belki de bu kanamayla düşüp temizlenir :(
Ne zormuşşş
Teşekkür ederim canım ilgin için

Bende ilk öğrwndiğimde adetimden 4 hün sonra adet gibi kanamam başladı 6 gün devam etti sonra kesildi bir hafta da öyle devam etti.şimdide ilk olarak kahve akıntı başladı kahve kanamaya döndü sağ tarafımda hafiften ağrıyor arada.offf bitmedi bir türlü.değerim iki günde 25 düşüyordu düzenli olarak dr bir hafta sonra dedi.100 dü 4 gün önce düştüyse 50 lerde olması lazımda bu ağrı niye :KK43: belki de bu kanamayla düşüp temizlenir :KK43:
Ne zormuşşş
Teşekkür ederim canım ilgin için
Rica ederim canım ne demek Allah yardimcin olsun inşallah düşüyordur değerlerin çok zor bi psikoloji bende düşerken plato çizmesi kafamı karıştırmisti çokk ve hala kimse kesin dış gebelik sin diyemedi ben ona rağmen iğne olmak istedim en azından Dr parça kaldiysa erir dedi düşün yanii

Rica ederim canım ne demek Allah yardimcin olsun inşallah düşüyordur değerlerin çok zor bi psikoloji bende düşerken plato çizmesi kafamı karıştırmisti çokk ve hala kimse kesin dış gebelik sin diyemedi ben ona rağmen iğne olmak istedim en azından Dr parça kaldiysa erir dedi düşün yanii
Amin canım hepimize yardım etsin inşallah.bu hastalıktan kurtulayıö diye düşünürken stresten başka hastalık sahibi olucam.Doktorumda bilinmeyen gebelik diyor değer düştükçe iğne yapmam beklerim ben diyor söyledim iğneyi yapalım diye ama yapmam diyor işte :(
İnşallah düşüyordur canım çok sağol

kızlar dış gebelik ameliyat sonrası 2 adet gördüm suan adet olmam gerekiyor ama olmadım adet belirtilerim var 2 günden beri sancımda var ama bir türlü olmadım geçen ay 18 de olmuştum 30 gün oldu hiç adet gecikmesi yaşamadım hep 3-4 gün öncesinde olurdum sizce neden olmuştur alamıyorum gebelikte olamaz korunuyoruz ve gebeliğe dair hiçbir belirtim yok ki gebelik olsa kan pıhtısından dolayı tedavi olmam gerek yoksa hemen kanama başlar olmadığına eminim

kızlar dış gebelik ameliyat sonrası 2 adet gördüm suan adet olmam gerekiyor ama olmadım adet belirtilerim var 2 günden beri sancımda var ama bir türlü olmadım geçen ay 18 de olmuştum 30 gün oldu hiç adet gecikmesi yaşamadım hep 3-4 gün öncesinde olurdum sizce neden olmuştur alamıyorum gebelikte olamaz korunuyoruz ve gebeliğe dair hiçbir belirtim yok ki gebelik olsa kan pıhtısından dolayı tedavi olmam gerek yoksa hemen kanama başlar olmadığına eminim

Oncelikle çok geçmiş olsun inşallah Allah bidaha yaşatmaz ben ameliyat olmadım bilmiyorum ama belki ameliyattan dolayi bi duzensizlik yaşıyorsundur korunduğundan bu kadar eminsen zaten başka bişey olamaz sters yapmamaya çalış o gelicegi zamanda zaten gelicek

Kızlar yine aynı şeyi sorucam değer düşerken kanama oluyormu.ben 1 haftadır değerime baktırmadım kahve kanama çoğaldı.geçen gittiğimde düşmüştü değerim ama iğne de olmadım:KK43:
bugün gittim dr yoktu yarın sabah gidicem ama bu kanama korkutuyor beni.pişman oldum beta yı ölçtürmeyip eve geldiğime :(

Arkadaslar merhaba ben iki kez dis gebelik gecirdim ikincisi ekim ayindaydi kurtaj oldum uzun bi sure bebek dusunmuyorum korunuyoruz ama bu ay bende bi gariplik var reglden 15 gun once inanilmaz gogus agrilarim oldu yaklasik bir haftadir ata ara mide bulantilarim oldu asiri hi duygusalligim var regl oldum ama 2 gun surdu az geldi normalde reglim 3-4 gun suruyor acaba hamilelik olabilir mi regl olmama ragmen suphelerim var iki hamileleigimde de regl oldum korkuyorum

Arkadaslar merhaba ben iki kez dis gebelik gecirdim ikincisi ekim ayindaydi kurtaj oldum uzun bi sure bebek dusunmuyorum korunuyoruz ama bu ay bende bi gariplik var reglden 15 gun once inanilmaz gogus agrilarim oldu yaklasik bir haftadir ata ara mide bulantilarim oldu asiri hi duygusalligim var regl oldum ama 2 gun surdu az geldi normalde reglim 3-4 gun suruyor acaba hamilelik olabilir mi regl olmama ragmen suphelerim var iki hamileleigimde de regl oldum korkuyorum
Test yapın en azından öyle bir durum varsa kontrıle gidersiniz.

test yap ihmale gelmez olabilri belki rabbimisteyen herkese nasip etsin =)

test yap ihmale gelmez olabilri belki rabbimisteyen herkese nasip etsin =)
Gecen hafta evde idrar tahlili yaptim negatifdi bugun yine tekrarladim bir hafta sonra yine negatif ama reglim trkr basladi bugun cok az ve kahverengi geldi anlamadim kan tahlili de yaptrmadim birsey oldugunu sanmiyorum ama tuhaf belirtiler de var

Back