• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

G gyasmin D dilekkk84 kixlar bu ikinci dis gebelik olcak benim sixin ikinci dis gebelik belirtileri nasildi ve hcg yi hatrliyomusunz
Canım ben eylülde geçirdim tesadüfen öğrendim doktora başka bsey için gitmiştim hcg 24000 çıktı benim de kahverengi lekeleme ve normal adet kanaması gibi oluyodu ben adet oldum sandım aklıma hic gelmedi dis gebelik

Cnm benim ilki cok gec anlasildi ic kanamayla ameliyat oldum ikincisinde regl oldum bi problemim yoktu hamile degilim die dusundum asiri ishalim vardi sonra doktora gttim regldim ama yine de betami olcturdum 49 du degerim sonra ikiye katlamadi bikac gun sonra dis gebelik dediler igneyle dusuruldu ben iki dis gebeligimde de regl oldum hamile oldugumu reglken ogrendim ilkinde cok belirtim vardi kahverengi lekelenmem asiri omuz ve gogus agrilarim vardi
G gyasmin D dilekkk84 kixlar bu ikinci dis gebelik olcak benim sixin ikinci dis gebelik belirtileri nasildi ve hcg yi hatrliyomusunz

Cnm benim ilki cok gec anlasildi ic kanamayla ameliyat oldum ikincisinde regl oldum bi problemim yoktu hamile degilim die dusundum asiri ishalim vardi sonra doktora gttim regldim ama yine de betami olcturdum 49 du degerim sonra ikiye katlamadi bikac gun sonra dis gebelik dediler igneyle dusuruldu ben iki dis gebeligimde de regl oldum hamile oldugumu reglken ogrendim ilkinde cok belirtim vardi kahverengi lekelenmem asiri omuz ve gogus agrilarim vardi
Anladim canim ins oyle degildir benim cunku temuuzda daha gecrdm dis gebeligi cok yiprandim artik

Rahim filmin de temiz cikmis sanirim peki doktor neden oldugunu soylemiyor mu ben daha cektirmedim doktor gerek gormedi
Kesin dis gebesin demedi ama suphelendi yine anlamadim moralimi cok bozdu dr ve su kahve lekeler olmasa korkmazdim ama malesef diger dis gebelikte oldugu gibi lekelenme var evet cnm rahim filmi de temizdi anlamiyorum neden boyle lekelenme oluyor

Ne zamandir kahve lekelenmen var regl oldun mu peki
Kesin dis gebesin demedi ama suphelendi yine anlamadim moralimi cok bozdu dr ve su kahve lekeler olmasa korkmazdim ama malesef diger dis gebelikte oldugu gibi lekelenme var evet cnm rahim filmi de temizdi anlamiyorum neden boyle lekelenme oluyor

Senin ikinci gebeliğin de değerin çok düşük 49 çıkmis peki ultrasonda tüpün de gördüler mi de direk dış gebelik dediler yoksa az da olsa artmaya devam mı etti hcgen

Ben bu konuda uzman degilim ama sanki dis gebelik degildir gibi geliyor bana ins da degildir iki gun sonra beta olcumu istemistur doktor sanirim vajinal ultrasondan bakti mi
Hayir canim Allah agzindan isitsin ins degildir ins hepimiz saglikli gebelik yasariz cocuklarimizi kucagimza aliriz dis gebelik cok farkli bi olay yasamayan bilmez yok canim alttan 1500 olmadan malesef gozukmez

Hayir canim Allah agzindan isitsin ins degildir ins hepimiz saglikli gebelik yasariz cocuklarimizi kucagimza aliriz dis gebelik cok farkli bi olay yasamayan bilmez yok canim alttan 1500 olmadan malesef gozukmez
Tamam gozukmeye bilir ama ben bu dr lari anlamıyorum dış gebelikten supheliniyor ve muayene etmeden gönderiyor hayret yani sonuçta Allah korusun dış gebelik varsa erken teşhisin önemini bilmesi gerekir 1000 ve 3000 arası Altan gözükür üstelik tüpünlerinde sıkıntı var mı diye bakması lazımdı en azindan

Benim hcg az da olsa artmisti 49 sonra 54 oldu iki gun sonra bi daha olcturecektim ama bi gun sonra dayanamadim yine baska doktora gttim o betahcgye bakti 66 olmustu vajinal ultrasonda az bi kanama var kurtaj yapmak lazim dedi kurtaj oldum o gun degerim 46 oldu ertesi gun yine yuksldi bu kez igne vurdular ilk 4 gun gttikce yukseldi 90lara ulasti 7.gun dusmeye basladi ve sonrasinda sifirlandi valla ben de anlamadim kurtajda neyi temzilediniz dedim icerde kirinti seklinde az kanama vardi onu temizledik dediler
Senin ikinci gebeliğin de değerin çok düşük 49 çıkmis peki ultrasonda tüpün de gördüler mi de direk dış gebelik dediler yoksa az da olsa artmaya devam mı etti hcgen

Back