Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldim canım kan değeri istefi ve serum verdi.ağrım çok yok bekliyorum.inşallah kötü bişeu yokturBencede git hcg ni ölçer ve muayene eder ters bi durum varsa zaten söyler inşallah yoktur ama en azından dediğim gibi için rahat olur
Saol canımm aminn inşallahhİnşallah yoktur kötü bişey değerlerin düşmeye devam eder Allah yardım etsin canim yaz gene sonuçların çıkınca
Geldim canım kan değeri istefi ve serum verdi.ağrım çok yok bekliyorum.inşallah kötü bişeu yoktur![]()
Çok şükür kötü bişey yokmuş değerim biraz daha düşmüş muyenede de bişey çıkmadı çok şükür.Allahın izniyle bir sıfırlansa da rahatlasam.psikolojim bozuldu.İns kotu birsey yoktur haber ver mutlaka ben de merak ettim cok
Çok şükür kötü bişey yokmuş değerim biraz daha düşmüş muyenede de bişey çıkmadı çok şükür.Allahın izniyle bir sıfırlansa da rahatlasam.psikolojim bozuldu.
destek olan arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize çokk sağolunnn
Çok geçmiş olsun bu iyi habere çok sevindim inşallah yakın zamanda sıkıntısız sıfırlanır hadi şimdi iyi düşün ve rahatla dinlenmeye hem ruhen hem bedenen hepimizin ihtiyacı var umarım bundan sonra hepimizin hakkında hayırlı şeyler olur inşallah..Çok şükür kötü bişey yokmuş değerim biraz daha düşmüş muyenede de bişey çıkmadı çok şükür.Allahın izniyle bir sıfırlansa da rahatlasam.psikolojim bozuldu.
destek olan arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize çokk sağolunnn
inşallah canım bakalım iki gün sonra gidicem yine.değerinde yükselme olduğunda direk iğne yapıcam ama şimdi bekleyelim dedi doktor.sağ tarafın çok fena karışmış dedi ama bi açıklama yapmadı korkutmamak için sanırım.onu sonra düşünücez dedi.sanırım önceki kürtajım sıkıntı bırakmış banaCok sukur iyi bari neyse kendine dikkat et sen ins yakinda sifirlanir degerin ,igne vuruldugunda ilk 3-7 gun arasi degerin yukselebiliyor ama sonradan dusuyor benim ikinci dis gebeligimde oyle oldu tek doz igneyle dustu benim sukur kanamam da oldu duserken degerim cok gecmis olsun
inşallah canım.çokk teşekkür ederim.ne zormuş on gün oldu ama ömrümden ne ömürler gitti dahada bitmedi.Rabbim inşallah bu çektiklerimizin karşılığında sağlıklı bebeklerle mükafatlandırır hepimizi.Çok geçmiş olsun bu iyi habere çok sevindim inşallah yakın zamanda sıkıntısız sıfırlanır hadi şimdi iyi düşün ve rahatla dinlenmeye hem ruhen hem bedenen hepimizin ihtiyacı var umarım bundan sonra hepimizin hakkında hayırlı şeyler olur inşallah..
Çok sağol canım.Allah hepimize sağlık ve hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder inşallah.çok zormuşş.insan başına gelmeyince anlamıyormuşKızlar cok gecmıs olsun zor bir süreç ama atlatıyorsunuz bende eylül ekim ayında yaşadım 1.5 ay sürdü kanama ıkı kez iğne oldum çok şükür düştü değerim
Arkadaşlar bende eylülde doktora 1 yildir hamile kalmadigim için gitmiştim orda hormon tahlileri yapıldı ve bthcg 24000 çıktı çok yuksek bi değer onun öncesi ben anlamadım hic çünkü kanamam vardı adet oldun sandım doktor baktı bebek görünmedi dedi ki bu değerde kese hatta kalp atışlarını duymamız lazim sonuç sol tüpte olduğu anlaşıldı ve 6 7 haftalık oldgu için hemen ameliyat dediler çok.kötüydü çok ağladım başka doktora gittim orda iğne deneyelim dedi iğne oldum değer düşüyordu herşey iyi gidiyordu ama bi gece tuvalete diye kalktım kalktgm gibi bayılmışım esim hastaneye götürmüş orda tüpümün patladığı ve iç kanama gecrdgm anlaşıldı ameliyata alındım ve tüpüm alindi tek tüple hamile kalanlar var mi çok.merak ediyorum
Amin inş allah isteyen herkese versin. Keske öyle yapsaydım iç kanamayla hem o ağrıları çekmezdim hem o kadar kan kaybetmezdim.24000 bin çok yüksek bi değermis keşke direk ameliyata alsa o kadar yüksek degerde iğne etki etmezdi bencede tek tüplede hamile kalırsın endişe etme burda çok örneklerini okudum hakkında hayırlısı olsun geçmiş olsun Rabbim bidaha yasatmasin
Bende degerim 1500 lerde iken iç kanama gecirdim çok ağrılı dayanılacak gibi değil Rabbim bidaha yaşatmasınAmin inş allah isteyen herkese versin. Keske öyle yapsaydım iç kanamayla hem o ağrıları çekmezdim hem o kadar kan kaybetmezdim.
Tüpünü aldılar mi peki amin çok zor gerçektenBende degerim 1500 lerde iken iç kanama gecirdim çok ağrılı dayanılacak gibi değil Rabbim bidaha yaşatmasın
ameliyata girerken alınacak demişti doktorum ama ameliyatta çok hasar görmemiş diye almadı doktorum.Tüpünü aldılar mi peki amin çok zor gerçekten
Kapalı ameliyat mi oldunameliyata girerken alınacak demişti doktorum ama ameliyatta çok hasar görmemiş diye almadı doktorum.
Yok malesef doktor muayene ettiği gibi ameliyata aldı beni açık ameliyat seninKapalı ameliyat mi oldun