Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun...bende şu an dış gebelik yaşıyorum.ne kanamam var ne de ağrım. hcg değerlerinden ve ultrasonda rahmin kalınlaşmamasından dolayı dış gebelik teşhisi koydu doktor. yarın da kürtajla bir parça alıp iğneyle düşürecekler. korkuyordum hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep dış gebeliği araştırdım ve başıma geldi. sanırım biraz da pozitif bakmak gerekiyor..
Benim iki kat artis durumuna gore yarin 1500 faln olmasi lazim dr belli belirsiz kese var dedi karnimdan ultrasonda bakinca tupte olusmamistr bu kese dimi goremez tupu cunku karindan ultrasonla sormak aklima bile gelmedi rahim icinde mi diyeBenim 1700 de gorunmedi yani 1500 den sonra rahimde kese olusmasi gerekiyormus
size de çok geçmiş olsun. en kısa zamanda hayırlı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız umarım.. benim nasıl geçicek bilmiyorum iğneden sonra.. hiç kanamam ve ağrım olmadı şu ana kadar.ama iğneden sonra ağrı ve kanama oluyomus ..hakkımızda hayırlısı...Çok geçmiş olsun...
Benzer bir durumu ben de son 3 haftalik süreçte yaşıyorum. İğne tedavisi sonrasında bhcg değerleri çok şükür ki düşmeye başladı... Ben biraz ağrılı yaşadım bu süreci. İnşallah siz daha kolay atlatırsınız.takiplerinizi kontrollerinizi ihmal etmeyin aksatmayın.
Benim iki kat artis durumuna gore yarin 1500 faln olmasi lazim dr belli belirsiz kese var dedi karnimdan ultrasonda bakinca tupte olusmamistr bu kese dimi goremez tupu cunku karindan ultrasonla sormak aklima bile gelmedi rahim icinde mi diye
Tsk ederim kardesim ilk kez sali gunu kan verdim garanti olsun diye cuma gel dedi dr yarin olsun hayir olsun nasipten ote koy yok Rabbim ne isterse o olacak insaAllah1500 lu değerlerde bile gebelik kesesı ancak vajinal ultrasonografi ile görülebiliyor diye biliyorum... Bhcg artışlarınız iki katı şeklindeyse inşallah endiselenecek bir durun olmayacaktır. Aklınıza güzel şeyler getirip olumlu düşünüp strese girmemeye çalışın.insallah güzel haberler alırsınız.
Mrb cnm bugun vajinal ult. Sonucunda sol tarafta rahim icinde 5.6 mm kese gorundu simdi kan werdim sonucunu bekliyorum umarim saglikli bir gelisme olurBenim iki kat artis durumuna gore yarin 1500 faln olmasi lazim dr belli belirsiz kese var dedi karnimdan ultrasonda bakinca tupte olusmamistr bu kese dimi goremez tupu cunku karindan ultrasonla sormak aklima bile gelmedi rahim icinde mi diye
ayni zamanda dis gebelik gecirmisiz rahim filmi bende cekinicem anestezili mi cektirdiniz cok gecmis olsunTemmuzda dis gebelik geçirmiştim igneyle düşürüldü pazartesi günü rahim filmi cekildi ve tuplerim açık lütfen rahim filmi cekilmeden hamile kalmayın
Cnm dis gebelik degilmis demekki gozun aydin bence artik dusunme keyfini cikar hamileliginin.umarim hersey yolunda giderMrb cnm bugun vajinal ult. Sonucunda sol tarafta rahim icinde 5.6 mm kese gorundu simdi kan werdim sonucunu bekliyorum umarim saglikli bir gelisme olur
Tsk ederim canim kesemiz gorundu beta hcg degerlerimde 2 ye katlamis ama dr yinede temkinli sali gunu karindan ult. Gormeye gidecegim umarim sizde guzel haberler alirsiniz. Benim ilk gebeligimdi dis gebelik kotu basladi ama bu kez guzel bitecek insaAllahCnm dis gebelik degilmis demekki gozun aydin bence artik dusunme keyfini cikar hamileliginin.umarim hersey yolunda gider
ben de 1 kimyasal geçirdim ardından hamile kaldım ama kalbi durdu.şu an da dış gebelik geçiriyorum.. 3 kaybım var.benim doktorum da tüp bebek deneyebilirsiniz dedi.ama o da zor bir süreç.. doktor değiştirmeyi düşünüyorum.. İnşallah gönlümüze göre olur her şey..Merhaba arkadaşlar bende temmuz-agustos aylarında dış gebelik süreci yaşadım. Degerim en son 3000lere çıkmıştı. 1doz igne ile şükür beta yaklaşık 1ayda düştü.kürtajla rahimde temizlendi. Üzerine 2adet gördüm. Bugün dr uma kontrole gittim 1tane güzel yumurtan var ve korunma bitti dedi. Öncesinde bana tüp bebek demişti dr um. Daha öncede kimyasal gebelik yaşamıstım. Ama bugün muayeneden sonra normal yolla deneyelim 3.defa dedi zaten en kötüsü dış gebelik onu da yaşadık. En fazla tüpten olurum. Yumurtasız hamilelik olmuyor ama tüpsüz oluyor. Benim için yeni umut dolu günler yine başladı. Rabbim dış gebeliği kimseye yasatmasın o süreci yaşayan bilir. İnşallah bizim içinde saglıklı hamilelikler nasip eder rabbim.
İnşallah Allahım saglıklı bir gebelik nasip eder bizede. Benim dr um da dış gebelik sonrası tüp bebek diyordu ama muayenede her şey normal görününce normal yolla deneyelim dedi. Bende normal yolla denemeyi planlıyordum zaten. En kötüsü dış gebelik zaten Allah yaşatmasın kimseye. Bencede başka dr a da danış canım. Dr um bana omega 3 verdi. Folik asitle beraber onu da kullan dedi. Tüplerdeki tüyler görevini yapamayınca dış gebelik oluşuyormuş omega o tüylerin hareketini de güçlendiriyormuş. İğne vuruldun mu dış gebeliğin nasıl sonlandırılıyor.ben de 1 kimyasal geçirdim ardından hamile kaldım ama kalbi durdu.şu an da dış gebelik geçiriyorum.. 3 kaybım var.benim doktorum da tüp bebek deneyebilirsiniz dedi.ama o da zor bir süreç.. doktor değiştirmeyi düşünüyorum.. İnşallah gönlümüze göre olur her şey..
Hayırlısıyla çok uzun sürmeden degerin düşer canım. Benim deger 3000lere çıkmıştı en son ve 1-1,5 ayda ancak düştü.Beta sıfırlanınca muhtemelen 2-3ay korunma süresi verir dr un sonra gereken ilaçları söyler sana. Şimdilik önceliğin betanın sıfırlanması zaten. Rabbim yardımcın olsun.Amin canım İnşallah kimsenin kucağı boş kalmasın..iğneyi dün vuruldum. hcg 260 tı. çok erken fark edildi benim dış gebeliğim. şu an ne ağrı var ne kanama. ben 3 ay önce kürtaj olmuştum bebeğimin kalbi durdu. acaba diyorum kürtaj sonrası tüplerde yapışıklık meydana geldi o yüzden mi dış gebelik oldu.. benim dr şu an hiç bişey kullanma dedi. kan pıhtılaşması var bende o ilaçları bile kestirdi.. bu süreç geçsin rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum..
Evet canim anestezi ile çekildi anestesizde olurdu yani ben kötü sonuçtan çok korkmustm şükür ki açık temiz ciktiayni zamanda dis gebelik gecirmisiz rahim filmi bende cekinicem anestezili mi cektirdiniz cok gecmis olsun
merhaba sende iğne vurulduktan sonra yükselme olmuş muydu? benim 4 gün geçti iğneden sonra ve test yaptık 3 kat artmış hcg değeri... acaba iğne mi yetersiz geldiHayırlısıyla çok uzun sürmeden degerin düşer canım. Benim deger 3000lere çıkmıştı en son ve 1-1,5 ayda ancak düştü.Beta sıfırlanınca muhtemelen 2-3ay korunma süresi verir dr un sonra gereken ilaçları söyler sana. Şimdilik önceliğin betanın sıfırlanması zaten. Rabbim yardımcın olsun.