2 dış gebelik 1 kürtajdan sonra Hamileyim. Hiç yaşamıycam artık dediğim zamanları yaşıyorum.
ilki kalbi atmadı ve kürtajla alındı(kan pıhtılaşması)
İlk dış gebeliğim ise iğnelere rağmen düşmedi ve iç kanamayla acil açık ameliyat.sonuç sağ tüpüm alındı.travmatik bir yaz geçirdim.
ikinci dış gebeliğim kendiliğinden iğnesiz düştü ve sonunda rahim filmi çekildim. Asıl olay sonra başladı zaten. Doktorum bence güzel ama sanki ufak biryerde tıkanıyor,başka doktorlara da göster dedi.Yazımı tüp bebek merkezlerinde geçirdim her gören doktor asla olmaz bebek. Önce laparoskopi sonra tüp bebek dedi. Alsancakta bu alanda çok isim yapmış bir doktor bile

Bir doktor hariç .sana neden tüp bebek diyorlar ki dedi. bence hiçbir sorun yok senin yerinde olsam tüp bebek tedavisi sırasındaki ilaçlarla uğraşmam,riske girerim olası dış gebelikte hemen tedavi olurum, denerim dedi. Benimle gerçekten ilgilendi her sorduğum sorunun cevabını aldım Ümit hanım dan.Ve sonuç 11 haftalık

Gerçekten konunun ismine yakışır bir şekilde umutla bakmak gerekiyor ve de inanmak.Darısı isteyen herkesin her anne baba adayının başına inşallah.