Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Geçmiş olsun in
Bende dis gebelik geçiriyorum şuanda değerim 1000 igneyle düşürüldü bi ay oldu ve 15 gun hastanede yattım rabbim bida kimseye yasatmasin çok zor çeken bilir
Geçmiş olsun inşallah bir daha yasatmasin Rabbim gerçekten çok zor ben tam üç ay uğraştım iki kez iç kanama gecirdim her şey bir yana yaşadığım ağrı ve sancılar bir yana Rabbim kimseye yasatmasin tekrar geçmiş olsun şimdi nasılsın

Amin canım sen ameliyat mi oldun ben hala korkuyorum

kayra12 canım benim 6800 du igne vuruldum 13000 oldu birdaha igne yaptılar düşmeye başladı ama bi ay oldu ve aşırı kanama oldu 5 gün şimdi yine geliyo az az ve hala hcg değerim 1000 iç kanamadan korkuyorum inş bi an once biter de kurtulurm

Baslarda değer hızlı düşüyor sonra çok yavaş düşmeye başlıyor benim175 gibiydi düşün 2 .5 ayda anca sıfırlandı kanamalar olur biter tekrar başlar bhcg sifirlanana kadar

Baslarda değer hızlı düşüyor sonra çok yavaş düşmeye başlıyor benim175 gibiydi düşün 2 .5 ayda anca sıfırlandı kanamalar olur biter tekrar başlar bhcg sifirlanana kadar
Peki canım korunma süren bittimi ve tekrar hamile kalmak için bişeyler yapıyor musun ben hsg çektirmek düşünüyorum kısmetse

Korunma süresi v
Peki canım korunma süren bittimi ve tekrar hamile kalmak için bişeyler yapıyor musun ben hsg çektirmek düşünüyorum kısmetse
vermedi dk üç ay sonra gel film cekelim dedi ama bir türlü cekemedim yok mantar oldum yok aile ziyaretine gittik derken birde baktım günüm gecikti nsl oldu halen anlamış değilim ama yine dış gebelik olabilir diye çok korkuyorum

İnşallah değildir inşallah rabbim sağlıklı bi bebiş nasip eder sana ve dış gebelik geçirmiş herkese

Arkadaslar gelin şurda konuşalım bilgi alışverişi yapalım bizden öncekiler akraba olmuş nerdeyse siz nerdesiniz yaaa umut olalım birbirimze

Gecmis olsun kizlar bende 4 ay once gecirdim dis gebelik igneyle sonlandirildi ve bende 10 gun hastanede kaldim..3 ay dolunca hsg cektirdim ve dis gebelik gecirdigim tupum kapanmis dis gebelik hasar birakmis, sag tarafim acik fakat dis gebelik oykusu olan bi insanin tekrar dis gebe olma olayi yuksekmis,su an korunuorum kendimi hazir hissetmiorum..o yuzden size tavsiyem hsg nizi cektirin ihmal etmeyin tuplerinizi gorun dis gebelik dier tupe bile hasar verebilio..hepimize gecmis olsun,Allah bizlerede en kisa zamanda ewlat nasip etsin

Arkadaslar gelin şurda konuşalım bilgi alışverişi yapalım bizden öncekiler akraba olmuş nerdeyse siz nerdesiniz yaaa umut olalım birbirimze
Merhaba bende igneyi 4 temmuzda oldum.degerim 1300 lerde idi bugun olcturdum 0,33 olmus.cok sikintili zamanlardi rabbim bir daha yasatmasin hicbirimize.3 ay korunma verdi doktorum birde hsg cekelim dedi.korkuyorum ama cektiricem ben yinede

haklısın valla :) dayanışma güçlendirir. ben dış gebelik mi yaşıyorum ne yaşıyorum bilmiyorum. 2010 yılında PID geçirmiştim o gün bugündür manyak gibi "ya kısırsam" diye kendimi yiyodum, gel gör ki bu ay (3. denememiz oluyor bebek için ama ilk çok çalışmalı deneme) hamile kaldığımı öğrendim. ayın 7sinde 30,54 9'unda 73,82 ve 13ünde 93,5 geldi değerlerim bu seferde acaba dış gebelik mi diye taktım, sol kasığımdada bi ağrı var. yarın yine gidip beta hcg ve progesteron verecekmişim.

benim merak ettiğim, belirtileri neler? neler hissettiniz o dönem? kusma, mide bulantısı, ağrılar?

Belirti yoktu aynı hamilelik gibiydi kahverengi lekelenmler vardı ve ultrsynda bebeğin görünmemsi benim sağ Tüpte göründü bebek

Canım senin değerin en fazla kaç olmuştu ben sifirlaninca çektirmek istiyorum hsg yi

Merhaba bende igneyi 4 temmuzda oldum.degerim 1300 lerde idi bugun olcturdum 0,33 olmus.cok sikintili zamanlardi rabbim bir daha yasatmasin hicbirimize.3 ay korunma verdi doktorum birde hsg cekelim dedi.korkuyorum ama cektiricem ben yinede
Evet canim mutlaka çektirmek gerekiyor bencede bende cektiricem inşallah rabbim bida yasatmasin ben umudumu hix kaybetmedim bizlerde sağlıklı hamilelik yasayacagz inaniyorum

Belirti yoktu aynı hamilelik gibiydi kahverengi lekelenmler vardı ve ultrsynda bebeğin görünmemsi benim sağ Tüpte göründü bebek

bende de 2 gün öncesine kadar bi 4-5 gün kahverengi lekelenme oldu. bi kaç günü anlarız herhalde anyayı konyayı diye tahmin ediyorum.

Merhaba kızlar bugün hasta oldum kimyasal gebelik mis hem Üzgünüm sağlıklı gebelik olmadığı için hem mutluyum dış gebelik olmadığı için iki kimyasal bir dış gebelik yeter artık ya bende normal insanlar gibi sağlıklı hamile kalmak istiyorum

Canım senin değerin en fazla kaç olmuştu ben sifirlaninca çektirmek istiyorum hsg yi
Benim degerim 6950 ye kadar yukseldi sifirlanmasi tam 58 gunu buldu..dis gebeligim sonlandiktan sonra 3 adet donemi gecirdim ve hsg mi cektirdim..hsg cektirmeden korkmayin hic acimio..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…