• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Kızlar bende bundan 3 ay once kurtajla sonuçlanan kotu bi dis gebelik yasadim ama suan yeniden hamile oldugumu ogrendim :-D umudunuzu kaybetmeyin ben bu ay sadece şunu yapmıştım iltihap varsa cozsun tuplwrimde bi sorun varsa die maydonoz süt buhari yaptim 4 gun peşpeşe adetim biter bitmez ve hamile kalmışım....
ay inş bende öle olurum.

Insallah canim sana tavsiyem sogan kurunu mutlaka uygula.pko illet bisey yumurtalar catlamiyo ve direk kist ekleniyo her ay. ne olursa olsun sakin pes etme canim umidini kaybetme. Sogan kurunu de adetten hmn snra basla hic aksatma nolur cok faydasi var
benim dış gebeliğim açık ameliyatla sonuçlandı.rahmim de kürete edildiğinden henüz reglim gelmedi.25 aralıkta ameliyat olmuştum.sol tüpüm de artık yok maalesef.ilk reglim olsa 2.yi de olduktan sonra bende bırakmak istiyorum korunmayı.ben de pkoluyum.ameliyatta sağ tüpüme drilling yapıldı.inşallah etkisini görürüm.

Kizlar lutfen uzun sure ara vermeyin korunmayin o kadar zaman. Zaten dis gebelik gecriyoruz ya icimiz sokulup temizleniyo benm 2 ay kanamam vardi. Ve doktor 6 ay korun dedi. Dinlemedim yine olsa yine dunlemezdim. Ds geblkten 1 ay snra hamileyim iste. Icim temizlendi 1 senedr dogal yoldan olmuyodu ama oldu.bekleseydm eminim ki tedaviyle olcakti. Ben ayni zamnda pkoluyum yani.
Ama ben kapalı ameliyat oldum öyle bir kanamam falanda olmadı ameliyattan sonra 2-3 gün çok az bir kanamam oldu peçeteye geliyordu sadece o kadar hala adet olmadım bilmiyorum yaaa kafam çok karışık bu arada bende pko luyum

Bir buçuk yıl önce bir dış gebelik gecirdim uzerinden aylar gecti klomen çatlatma igneleri iki aşılama ve hepsi hüsran.. artik bu ay adet olayim da tüp bebeğe başvuralim dedik ön görüşmeler yaptik adet günü gelmedi meğer bir mucize olmuş hamile kalmışım ama maalesef bu sevincim de yarida kaldi. Son adet tarihim 28 aralik beta hcg degerim bugun 5100 ama kese gozukmuyor ve hamile kaldigimi ogrendigimden beri yani son beş gundur kahverenngi bazen pembe lekelenmem var doktor ikinci bir dış gebelik olabilir dedi.çarşambaya kadar bekleyip o gun karar verilecek sanirin ikinci bir ameliyat beni bekliyor:( hic umudum kalmadi ama bu durumda olup da normal hamilelik yaşiyan var mi acaba

Arkadaşlar merhaba Allah yardımcımız olsun Insallah... Benimde sızınle paylaşmak istediğim bir sorunum var.Son adet tarihim 28aralık.ama normal gununden 4 gunu once gelmisti.buay da 28ocakta bhcg yaptırdım 49cıktı.doktorum 2 gunu sonra yine yaptır dedi bu sefer 66,57cıktı.fakat doktorum artışı cok az buldu kesin dısuruceksın ya da dıs gebelik dedi 5subat Persembe tekrar gıdıcem kontrole. Dıger butun testlerde temiz cıktı. Gercekten bukadar olumsuz mu dusunmeliyim hıc ağrım sancım kanamam yok. Baska ölçüde ıstemedi. Lütfen bı akıl verin bana da arkadaşlar

Arkadaşlar merhaba Allah yardımcımız olsun Insallah... Benimde sızınle paylaşmak istediğim bir sorunum var.Son adet tarihim 28aralık.ama normal gununden 4 gunu once gelmisti.buay da 28ocakta bhcg yaptırdım 49cıktı.doktorum 2 gunu sonra yine yaptır dedi bu sefer 66,57cıktı.fakat doktorum artışı cok az buldu kesin dısuruceksın ya da dıs gebelik dedi 5subat Persembe tekrar gıdıcem kontrole. Dıger butun testlerde temiz cıktı. Gercekten bukadar olumsuz mu dusunmeliyim hıc ağrım sancım kanamam yok. Baska ölçüde ıstemedi. Lütfen bı akıl verin bana da arkadaşlar
Normal değil canım artış ama seni üzmek istemem. Allahtan Ümit kesilmez dua et ve bekle bakalım. Inşalkah normale döner. Bazen az artıp birden yükselme oluyormuş. Malesef benimki olmadı :(

Bir buçuk yıl önce bir dış gebelik gecirdim uzerinden aylar gecti klomen çatlatma igneleri iki aşılama ve hepsi hüsran.. artik bu ay adet olayim da tüp bebeğe başvuralim dedik ön görüşmeler yaptik adet günü gelmedi meğer bir mucize olmuş hamile kalmışım ama maalesef bu sevincim de yarida kaldi. Son adet tarihim 28 aralik beta hcg degerim bugun 5100 ama kese gozukmuyor ve hamile kaldigimi ogrendigimden beri yani son beş gundur kahverenngi bazen pembe lekelenmem var doktor ikinci bir dış gebelik olabilir dedi.çarşambaya kadar bekleyip o gun karar verilecek sanirin ikinci bir ameliyat beni bekliyor:KK43: hic umudum kalmadi ama bu durumda olup da normal hamilelik yaşiyan var mi acaba
ben de bir yıl oldu ameliyattan beri aynı şeyleri yaşamışız iğne iki kez aşılama derken dün dr artık tüp bebeğe geçmelisin dedi gidip görüştüm. ikinci kez aynı şeyleri yaşamak çok zor inşallah keseyi görürsün ama bak zaten tüp bebekle görüşmüşsün o sürece girmeyi göze almışsın sen de benim gibi o yüzden çarşamba günü sonuç ne olursa olsun lütfen üzülüp kendini hırpalama. inşallah herşey güzel olur çarşamba olmazsa bikaç ay sonra yaptıracağun tüp bebekte.

merhabalar bir yıldır tek tüple hamile kalmaya uğraşıyorum. iki aşılama da tutmadı ve artık tüp bebeğe geçme zamanı geldi. ben hatayda yaşıyorum ve dün gaziantepe gidip tüp bebekle görüştüm. meğer benim diğer tüp de pek sağlam değilmiş boşuna uğraşmışım bir yıldır. o yüzden tüp bebek yaptrmamın vakti geldiğini öğrenmiş oldum. ancak tüp bebek merkezi seçmekte gaziantep doğru bir tercih mi bununla ilgili duyumu bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

kızlar bir dış gebelik geçirdim 20 gün önce kanamayla birlikte attım vücüdumdan.
2 kaybım olduğu için başka bi doktora daha görünmek istedim üni hocasına gittim.

8 tane neden saydı düşük ve bebk ölümlerinde 5 tanede test istedi.

-penferik kanal karyotip tayini( eşimde kan vericek buna)

-smear testi

-1. adetimi olunca 2-3 günü yapılacak test var.(ben kan vericem)
akş.insulin. fsh. lh e2 st3. st4. prolaktin. testesteron. dnea. so4. amh. 17-oh- progesteron. hepatit markerleri. toxo. cmv. rubella antikorları na bakılcakmış.

-radyoloji ünitesinde scopi-hsg (2 adet geçtikten sonra)

-tromboz. kardiyovasküler hastalık yatkınlık. (bunu hemen verebilirmişim ama bunuda 2 hafta sonra annemler gelicekozaman onlarla gidip vericem)

merhabalar bir yıldır tek tüple hamile kalmaya uğraşıyorum. iki aşılama da tutmadı ve artık tüp bebeğe geçme zamanı geldi. ben hatayda yaşıyorum ve dün gaziantepe gidip tüp bebekle görüştüm. meğer benim diğer tüp de pek sağlam değilmiş boşuna uğraşmışım bir yıldır. o yüzden tüp bebek yaptrmamın vakti geldiğini öğrenmiş oldum. ancak tüp bebek merkezi seçmekte gaziantep doğru bir tercih mi bununla ilgili duyumu bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Canim oncelikle cevabin tesekkurler carsamba gittim kucuk de olsa bikese gozuktu ama halen dış gebelik riski var maalesef sağ tupte odem var yarin yine gidicez soruna gelince ben urfada yasiyorum antepi arastirdim hatta bir arkadasim oraya gorusmeye bile gitmisti bildigim kadari ile bi sanko var bir de eurofertildi sanirim ismi yanlis olabilir iyi hocalar var diye duydum prof ve doç.umarim şifa olur rabbim isteyen herkese versin bu mubarek cuma gecesi hurmetine

kızlar geçen sene bu zamanlar kımyasal gebelık geçirdim belkıde dış gebelıktı kendılıgınden sonlandı bılemıyorum şimdi yıne aynı şeyleri yaşıyorum beta hcg 52 3 gün sonra 113 çıktı :(

Bir buçuk yıl önce bir dış gebelik gecirdim uzerinden aylar gecti klomen çatlatma igneleri iki aşılama ve hepsi hüsran.. artik bu ay adet olayim da tüp bebeğe başvuralim dedik ön görüşmeler yaptik adet günü gelmedi meğer bir mucize olmuş hamile kalmışım ama maalesef bu sevincim de yarida kaldi. Son adet tarihim 28 aralik beta hcg degerim bugun 5100 ama kese gozukmuyor ve hamile kaldigimi ogrendigimden beri yani son beş gundur kahverenngi bazen pembe lekelenmem var doktor ikinci bir dış gebelik olabilir dedi.çarşambaya kadar bekleyip o gun karar verilecek sanirin ikinci bir ameliyat beni bekliyor:KK43: hic umudum kalmadi ama bu durumda olup da normal hamilelik yaşiyan var mi acaba
canım ne yaptın inşallah güzel haberler yazarsın dış gebelık değildir

canım sonuç ne oldu benım degerlerde senınkıne benziyor önce 52 ertesi gün 64 3 gün sonra 113 bugun bır daha verdm kan

kahverengi kanamam oluyor

canım sonuç nedir degerlerimiz benzıyor

Arkadaşım benim haberim pek iyi değil :( dun doktora gittim degerim düşmüş hafif peçeteye kahverengi leke de geliyordu düşük yapmaya başlamışsın dedi bir operasyona gerek kalmadan kendi doğal olarak düşsün dedi bugün de söküldü zaten aynı adet gibi ama düşük yapıyorumsen de moralini bozma sakın Allah tan hayırlısını sağlıklısını iste hep... Diyorum biliyorum çok zor kabul etmek! ama inan hep dua ediyorum

canım ne yaptın inşallah güzel haberler yazarsın dış gebelık değildir
Sagol canim simdilik sonuclar iyi gibi kese gozuktu beta hcg ve progesteron degerlerim iyi doktor dış gebelikten uzaklaşiyoruz dedi ama halen ara ara cok hafif kanamam var doktorum normal desede beni endiselendiriyor bir de halen sağ tupte şislik var hafif duzelme olsada halen sis doktorumun kafasini da karistiran bu 14 şubatta kontrolum var bakalim sanirim rabbim izin verirde saglikla bebegimi kucagima alana kadar hep bir tedirginligim olacak bir defa olumsuz durum yasayinca boyle oluyor sanirim rabbim hepimize hayirlisi ile evlat nasip etsin insallah

Sagol canim simdilik sonuclar iyi gibi kese gozuktu beta hcg ve progesteron degerlerim iyi doktor dış gebelikten uzaklaşiyoruz dedi ama halen ara ara cok hafif kanamam var doktorum normal desede beni endiselendiriyor bir de halen sağ tupte şislik var hafif duzelme olsada halen sis doktorumun kafasini da karistiran bu 14 şubatta kontrolum var bakalim sanirim rabbim izin verirde saglikla bebegimi kucagima alana kadar hep bir tedirginligim olacak bir defa olumsuz durum yasayinca boyle oluyor sanirim rabbim hepimize hayirlisi ile evlat nasip etsin insallah
E gozunaydin canim bak kesen de gorunmus. Daha neyden suphe ediliyo ki?

Kızlar 20 ocakta betahcg 2 ye düşmüştü ama hala regl olmadım ben :( vücudum ne zaman normale dönecek bilmiyorum malesef :(

aynen canım umutsuzluk kotu bısey ama hersey nasip. bız de kalbımızı bı duysaydık rahatlıcaz tamamen ama. vakıt hıc gecmıyo sankı.

Canim nasılsın epeydir yazamadım o kadar fena durumdayimki mide bulantilarim beni hayattan kopardi sanki sen nasılsın merak ettim. ..

Canim nasılsın epeydir yazamadım o kadar fena durumdayimki mide bulantilarim beni hayattan kopardi sanki sen nasılsın merak ettim. ..
Benim de ayni canim ya mide bulantisi kabizlik surekli uyku. 3 ayi doldurmadan rahat yok bize sanirim. Bebisler buyusun de onemli degl artik :))

Back
X