• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Adetime 3 gun kala hamileyim kizlarrr icim icime sigmio bu 3. Gebeliğim insallah bu sefer Rabbim kucagima almayi nasip eder Yüce Rabbim hislerimi hic bosa cikarmiyo şükürler olsun hissediodum bu sabahkosa kosa hastaneye gittim kan verdim degerim 35.36
iki dis gebelikten sonra insallah bu bebegiki sa saglim kucagima alirim dua edin kizlar Rabbim herkese nasip etsin.
Gecen sene bugun yine ilk hamileligimi ogrenmistim kader bana yine ayni duyguyu bugun yasatti insallah Rabbim artik yuzumu guldurur sevincimi yarida birakmaz :anneadayı:
hayırlı olsun tatlım. inşallah bu defa yaşatmaz rabbim aynısını. 3. gebelikler bizede nasip olur inşallah. :KK36:

Cok saol cnm insallah Rabbim tum bekleyenlerin yuzunu guldursun
Tebrikler RAbbim kucagina almayi nasip eder insallah.darisi bizlere bende dış gebelik gecirenlerdenim.doktorum buay korunmayi birakabilecegimi soylemistim.rahimde hersey normalmis.tuplerin durumunu gormk icinse hsg cektrmemi soyledi.fakat ben cektirmeden korunmayi biraktim.iyimi ettim kotumu ettim bilmiyorum ama akısına birakmak istedim.siz gebelikten once hsg cektirdiniz mi acaba

Tebrikler RAbbim kucagina almayi nasip eder insallah.darisi bizlere bende dış gebelik gecirenlerdenim.doktorum buay korunmayi birakabilecegimi soylemistim.rahimde hersey normalmis.tuplerin durumunu gormk icinse hsg cektrmemi soyledi.fakat ben cektirmeden korunmayi biraktim.iyimi ettim kotumu ettim bilmiyorum ama akısına birakmak istedim.siz gebelikten once hsg cektirdiniz mi acaba
teşekkürler vnm. evet çektirdm kesinlkle çektrmenizi öneririm

canım büyük geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun şu aşamada önce kendi sağlığını düşün

Adetime 3 gun kala hamileyim kizlarrr icim icime sigmio bu 3. Gebeliğim insallah bu sefer Rabbim kucagima almayi nasip eder Yüce Rabbim hislerimi hic bosa cikarmiyo şükürler olsun hissediodum bu sabahkosa kosa hastaneye gittim kan verdim degerim 35.36
iki dis gebelikten sonra insallah bu bebegiki sa saglim kucagima alirim dua edin kizlar Rabbim herkese nasip etsin.
Gecen sene bugun yine ilk hamileligimi ogrenmistim kader bana yine ayni duyguyu bugun yasatti insallah Rabbim artik yuzumu guldurur sevincimi yarida birakmaz :anneadayı:
tşk ederim çok saolun inşaAllah buda zamanla geçer ben benden geçmeden

Mrb canım gebeliğin nasıl gidiyor iyi misin betahcg takiplerin ne oldu çok merak ediyorum seni dualarımdasın
cnm benm Allah razı olsun darısı hayırlısıyla sizlere olsun inş. bugün tekrar kan verdm değerm 35 den 144 oldu iki günde bi takibe devam inş. sorunsuz yükselir ve bebişi görürüz. çok şükür bi sıkıntı yok inş olmaz. ara ara kasık ve bel ağrısı var biraz da uyku hali o kadar.

cnm benm Allah razı olsun darısı hayırlısıyla sizlere olsun inş. bugün tekrar kan verdm değerm 35 den 144 oldu iki günde bi takibe devam inş. sorunsuz yükselir ve bebişi görürüz. çok şükür bi sıkıntı yok inş olmaz. ara ara kasık ve bel ağrısı var biraz da uyku hali o kadar.
çok güzel artmış çok mutlu oldum senin adına inşaAllah bebişin 8 ay sonra kucağında olur annesi

Arkadaslar bende 6 haftalik hamileyken beta hcg nin cok az olmasindan dolayi kurtaj oldum ben dis gebelikten suphelendim ama doktorum %80 degilsin diyip kurtaj yapti kurtajdan bir hafta sonra beta hcg 9 a dustu tekrar yukselir diye cok korkuyorum bu dis gebelikmiydi yoksa sagliksiz gebelikmiydi anlamadim sormak istedigim dis gebelik suphesiyle kurtaj olan arkadaslarim beta hcg niz dusmusmuydu yoksa yukselmeye devam mi etmisti?

Arkadaslar bende 6 haftalik hamileyken beta hcg nin cok az olmasindan dolayi kurtaj oldum ben dis gebelikten suphelendim ama doktorum %80 degilsin diyip kurtaj yapti kurtajdan bir hafta sonra beta hcg 9 a dustu tekrar yukselir diye cok korkuyorum bu dis gebelikmiydi yoksa sagliksiz gebelikmiydi anlamadim sormak istedigim dis gebelik suphesiyle kurtaj olan arkadaslarim beta hcg niz dusmusmuydu yoksa yukselmeye devam mi etmisti?
arkadasim bende dis gebelik suphesyle kurtaj oldum benim kurtajdan sonra degerim dahada yukseldi.yani kesin dis gebelik dedi doktor.ama senin kurtajdan sonra degerin dusmus muhtemeln sagliksiz gebeliktir senin.yoksa deger yukselmeye devam ederdi.cok gecmis olsun

Cok tesekkur ederim canim insallah oyledir kotunun iyisine dua eder oldum :( yine yukselir diye cok korkuyorum bu degerden sonra yine yukselir mi acaba :( Allah herkese acil sifalar versin

Cok tesekkur ederim canim insallah oyledir kotunun iyisine dua eder oldum :KK43: yine yukselir diye cok korkuyorum bu degerden sonra yine yukselir mi acaba :KK43: Allah herkese acil sifalar versin
kesin rahim deydi tatlım. geçmiş olsun. dış gebelik değil seninki rahat ol. kaçtıki bhcg hemen karar verdi ve nasıl artıyodu canım ? bunu anlamak çok zor çünkü

umutsuzluk zor iş benim de çok ilginç iğneden sonra 6 günde 1633 ten 147 ye düştü dış gebelikte bu derece hızlı düşmez diye düşündüm geçen yılki dış gebelikte sıfırlanması 3 haftadan fazla sürmüştü doktorum belki de düşük yaptın dedi çok ilginç insanın sinirleri alt üst olyor ne yapsam bilmedim sorunum ne onu bile bulamıyorum çok bunaldım kızlar

Ben adetim gectik ten 2 gun sonra beta hcg yaptirdim 511 cikti doktor haftaya gel keseye bakicaz dedi 1 hafta sonra gittim keseyi goremedi tekrar beta hcg istedi 524 cikti hic degisiklik olmamis sok olmustum doktor dusucek dedi ama bende hic agri ve lekelenme yada kanama yoktu isin garip tarafi doktor rahim baya kalinlasmis gebelik rahmi bu diyordu neyse 3 gun sonra tekrar olcturdum beta 820 cikti sonra kurtaj yapmaya karar verdi kurtajdan 1 hafta sonra 9 a dustu beta patoloji hakkinda yeterli bisey de demedi ondanda bisey anlamadim yarin yine beta ya baktiricam 0 i gormeden rahat yok bana :(

arkadaşlar günaydın ben ağustos ayında dış gebelik geçirdim o ay içinde 2 defa kürtaj oldum ondan sonra bir iğne ile dış gebelik sonlandırıldı 40 gün geçti adetim gelmedi rahim ağzı yapışmış onun için tekrar bir operasyon geçirdim buji ile rahim ağzı açıldı sonunda adet oldum doktorum korunmayı bırakabilirsin dedi ve bu gün itibariyle 5 haftalık hamileyim
Allah isteyen herkese versin umudunuzu hiç bir zaman kaybetmeyin darısı isteyen herkesin başına.

insan kendini çok yanlız hissediyor sanki dünyada herkes çocuk sahibi olabiliyor ve sadece benim başıma geliyor bunlar diyor içinden mesela arkadaşlarımın çoğu hamileyim diyor gidip keseyi görüp geliyor allah hepsine sağlıklı evlat nasip etsin ama neden bize böyle oluyor diye düşünüp üzülmeden de edemiyor insan

arkadaşlar bir kere dış gebelik geçirince diğer gebelikler de hep dış gebelik şeklinde mi olur? Bir de tüp aldırınca yendiden hamile kalma şansı nedir, öncekine göre azalır mı?

Back
X