- 19 Kasım 2014
- 230
- 116
- 103
Arkadaşlar merhaba, 2. Doz iğnemin üzerine 6.günüm. Cumartesi dr kontrolümde doktorum olumlu gittiğini, 10300 den 7. Günde 5800 betahcg ye düşmemizin iyi bir sonuç olduğunu, şimdi kadük denen rahim içi tabakanın atılmasını bekleyeceğimizi , bu süreçte karın ağrım olabileceğini ve apranaks kullanabileceğimi iletti. Cumartesi gecesinden itibaren regl sancısı gibi sancılarım başladı, bu daha önce yoktu. Kanamam da çok azdı ,sancılarımla kanamam da arttı. Artık ağrımı tek taraflı hissetmiyorum, bu güzel bişey sanırım. Cumartesi kendimi iyi hissettiğim için rapor almamıştım. Bugün işe başladım fakat sancım ve bel agrım yüzünden dayanamayıp eve döndüm; zira bu bel agrısıyla bütün gün sandalyede oturabilmem çok da mümkün değildi. Bu arada kanamayla birlikte bir de kan pıhtısı gibi fakat daha sümüksü yapıda bir parça düşürdüm. Bu atmam gereken rahim içi doku olabilir diye düşünüyorum.
Bu ağrı ne kadar sürecek , Sıfırlanana kadar devam edecek mi? Daha önce iğne ile düşürenler neler yaşadı destek olabilirse sevinirim. ağrı eşiğim düşük olduğu için regl dönemlerimde de çok sıkıntı yaşıyorum. 1 ay regl agrısı çekersem halim duman...
Bu ağrı ne kadar sürecek , Sıfırlanana kadar devam edecek mi? Daha önce iğne ile düşürenler neler yaşadı destek olabilirse sevinirim. ağrı eşiğim düşük olduğu için regl dönemlerimde de çok sıkıntı yaşıyorum. 1 ay regl agrısı çekersem halim duman...