- 24 Ocak 2014
- 134
- 76
- 73
kızlar geç oldu ama anca yazabiliyorum eskiler hatırlar bende ocak ayında dış gebelik geçirmiş iğne ile sonlandırılmıştı temmuz ayından beri de çocuk düşünmeye başlamıştık. zaman zaman çok umutsuz oldum hep bu forumu takip ettim buraya sağlıklı hamileliklerini yazanlar bana umut oldu .. şimdi bende hamileyim keseyi gördük kalp sesini bile dinledik :) diceğim o ki sakın moralinizi bozmayın, ümitsizliğe kapılmayın Allah çok büyük bol bol dua edin vardır bir vakti zamanı o zamanı bekliyorsunuz mutlaka. merak edenler için belirteyim çünkü bende çok kararsızdım iğne ile düşürüldü fakat ben rahim filmi çekilmedim çünkü benim doktorum bir kere geçiren hastalarına önermediğini söyledi çünkü rahim filmi sonucunun da bir garantisi yokmuş neticede.. umuyorum bu sayfa da bekleyen herkes en yakın zamanda muradına erer çünkü dış gebelik yaşarken o an anlamadığın ama etkisini üstünden aylarca atamadığı bir süreç inanın reglim geçti panik oldum test pozitif çıktı sevinemedim öyle korkmuşum yani yine başıma gelir diye ama şimdi düşünüyorum da boşuna okadar üzülmüşüm gerilmişim Allah çok büyük çok dua ettim sizlere de ediyorum..