• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Bayanlar beta sifirlanmadan adet görmek mümkün mü? Benim perşembe 30 du beta dün kanama başladı ve devam ediyor adet dönemindeki gibi ve parçalarda geliyor var mı fikri olan :KK43:
Adet olmadan kanama olması iğne sonrası normal canım.Rahim kendini temizliyor aynı zamanda.Bende de olmuştu.Kanamam bittikten hemen hemen 1 hafta sonra da adet oldum.Kanama olması daha iyi insan rahatlıyor.Kanama olmasa kasıklarda patlıcakmış gibi şişlik ve ağrı oluyor iyi yanından bak.Geçmiş olsun.

Bu arada herkese geçmiş olsun benim doktorum benden rahim filmi istemedi 3 ay korunman yeterli dedi benimde rahim filmi cektirmem gerekirmi sizce teşekkür ler
Bence çektirmek de yarar var.2 ay sonra ben çektircem.Hem aklımızda soru işareti kalmaz hem de dış gebeliğe bariz etki eden bir neden varsa bir daha yaşamamak adına ortadan kaldırılır.Dış gebelik sıkıntılı bir süreç.Her gün tüpüm patladı patlıcak korkusu yaşamaktansa önlem almayı yeğlemek gerek.Üstelik kanamasıydı tahliliydi doktor masrafıydı iğnesiydi ameliyatı ve takipleri derken rahim filminden daha masraflıya geliyor bu iş çeken tabiki iyi bilir.Ben ameliyatsız atlatanlardanım ama her zaman bukadar şanslı olamayabiliriz ;)

Adet olmadan kanama olması iğne sonrası normal canım.Rahim kendini temizliyor aynı zamanda.Bende de olmuştu.Kanamam bittikten hemen hemen 1 hafta sonra da adet oldum.Kanama olması daha iyi insan rahatlıyor.Kanama olmasa kasıklarda patlıcakmış gibi şişlik ve ağrı oluyor iyi yanından bak.Geçmiş olsun.

Sağol canım, doktorum da o şekilde yorum yaptı muayene etmedi. İğneden sonra kanamam oldu benim ancak çok azdı ve senin gibi bir hafta sonra adet gibi kanamam başladı işte yoğun olduğunu görünce tedirgin oldum sadece ama içim temizleniyor dur ağrım yok şükür. Allah bir daha yaşatmasın hiçbirimize..

Cevapları nız için teşekkür ederim ben iğneden sonra hic hastalanmadım gerçekten kasiklarim patlıyacak gibi hissediyorum bir gelsede ben de rahatlasam

Benim igne vurulduktan bir hafta sonra kanamam geldi adet gibi.kanama bitince degerim 200lerden 37ye düsmustu.şimdi yine kanamam basladi bu ne kanamasi onu anlamadim.yarin yine beta ölculecek.simdi adet mi oldum yoksa ignenin etkisiyle olan kanamamı bilemedim

Selam arkadaşlar benim hcg sıfırlanalı 20 gun oldu hala adet olmadım normalmi igneyi 28 ağustosta vurulmuş tum daha beklemem gerekirmi

Çok geçmiş olsun inşallah bir daha hiçbirimiz bunları tekrar yaşamayız. Benim dr um çok güvendiğim inandığım bir üniversite hocası. Ben de kendisine aynı şeyi sorduğumda, neden tüplerim açıkken böyle birşey Başıma geldi? Kendisi bununla ilgili çok çalışma olduğunu fakat kesin bir sebebinin olmadığını hatta bazen hocalarımla görüştüğümde bunun mevsimsel olduğunu dahi Öne sürenler var bir düşün dedi herkes farklı şeyler söylüyor herkesi dinlersen zaten karmakarışık olan aklını daha da kalabalıklaştırırsın. Bunun özel bir sebebi olmadığını( tüpte tıkanıklık yapışıklık yoksa ) düşünüyorum. Kaldı ki ilki dış gebelik olup aynı tüpten 2 kez hamile kalıp doğum yapan tanıdığım var. Kısmet diyelim Demekki yaşamamız gerekiyormuş bunları. Hiç korkma bundan sonrası için. Ben soğan kürü uygulamaya başladım gerçi evde olamadığım 2 gün ara vermiş oldum ama bırakmadım devam ediyorum bu ay olmazsa ( ne taraftan yumurtam oluşuyor bilmeden denemeye devam ediyoruZ) önümüzdeki ay incir kürü yapıp olumsuz sonuç alırsam hsg çektirip yumurtlama takibiyle devam edeceğim. Umarım Rabbim bekletmeden nasip eyler hepimize
Ben sogannkuru yaptim ama simdi brokoli yapacam tupler icin o iyiymis ben incir kuru yapamiyorum cunku sut hormonum yuksek ilac kullaniuorum insallah saglikli bebek dogurup kucagimza almak bize de nasip olur hayirlisiyla

Benim igne vurulduktan bir hafta sonra kanamam geldi adet gibi.kanama bitince degerim 200lerden 37ye düsmustu.şimdi yine kanamam basladi bu ne kanamasi onu anlamadim.yarin yine beta ölculecek.simdi adet mi oldum yoksa ignenin etkisiyle olan kanamamı bilemedim
Büyük bir ihtimalle bu adet kanamasıdır canım

Selam arkadaşlar benim hcg sıfırlanalı 20 gun oldu hala adet olmadım normalmi igneyi 28 ağustosta vurulmuş tum daha beklemem gerekirmi
hcg nizin sıfırlanmasına kadar geçen süreçte kanamanız olduysa normaldir.Ama dış gebelik geçirdiğinizden buyana hiç kanama olmadıysa bir doktora görünmekte fayda var derim.

Sağol canım, doktorum da o şekilde yorum yaptı muayene etmedi. İğneden sonra kanamam oldu benim ancak çok azdı ve senin gibi bir hafta sonra adet gibi kanamam başladı işte yoğun olduğunu görünce tedirgin oldum sadece ama içim temizleniyor dur ağrım yok şükür. Allah bir daha yaşatmasın hiçbirimize..
Yoğun olması seni korkutmasın canım benim de iğne vurulduktan sonraki kanamalar az azdı.Adet kanamam ise çok yoğun geçmişti.Rahim kendini yeniliyor normaldir.Neyse kurtulduk ya Rabbim birdaha yaşatmasın.

Benim hcg 10 a dustu.tekrrdan yaptirip sifiri gorucem ins.doktorum adet olduktan sonra gel dedi kontrole.çok şukür kurtulduk ama bundan sonra zorlu bir surec yine bizi bekliyor.doktorum ne kadar korunmam gerektigini daha soylemedi ama ilac 3 ayda vucuttan atiliyormus.bende kurler yapmayi dusunuyorum ve rahim filmi konusunda kararsizim.bundan sonraki sureclerimizide paylasalim.birbirimizin halinden ancak bizler anliyoruz.Rabbim bizlerede saglikli gebelik yaşatıcak ins.

Sıfıra az kalmış denis Allah bir daha yaşatmasın. Benim de en son 30 du yarın ölçülecek bakalım ne çıkacak yine heyecanlı bir bekleyiş başladı bende. Adet oldum ben inşallah sıfırlanmıştır.. Bende film konusunu düşünüyorum ama kürlere başlayacağım inşallah. Önce soğan kürü-brokoli kürü-incir kürü sırasıyla devam edeceğim :)

ben de bugün iğneden sonra 3. adetimi oldum ve bu ay sonu kısmetse hsg çektiricem artık hayırlısı inş tekrar aynı şeylerii yaşamayalım bi 3.sünü kaldıramam

slmlar bende yeni dış gebelik geçirenlerdenim benimde 2. dış gebeliğim 7 eylülde sancıyla hastaneye yatırıldım hcg 3907 ile 9 eylülde tek doz metotreksat iğne yapıldı sürekli kan takibi ile düşüş gözlendi iğnenin 3. günü kanamam başladı sürekli sancı yaşadım 10 gün hastanede kaldım taburcu olduğum gün 1597 hcg ile çıkışım yapıldı her hafta gidip kan verdim hcg bakıldı en son 14 ekim salı günü hcg 3.22 çıktı doktor artık negatifleşti kan vermene gerek yok dedi 2 ay korunma verdi ve yoğunluğu az olsada kanamam hep vardı perşembe günü tekrar yoğun kanama başladı ama sanırım normal adet kanaması bu yani 36 gündür devam eden zaman zaman yoğunlaşan zaman zaman lekelenme tarzı kanamam var aynı lohusalık gibi :) ben soğan kürünede başladım 7. günüm rahim ve yumurtalıklar temizlensin die çünkü benim dış gebelik sağ yumurtalıkta 1 cm olarak kalmıştı.Bu sefer operasyonsuz atlattığıma çok memnunum çünkü önceki dış gebeliğimde yani resimdeki oğlumdan önce yaşadığım dış gebelikte acil ameliyatla alındı iç kanamam başlamıştı o gebelik 7 haftalıktı bu gebelik ise 10. haftada sonlandırıldı çünkü gittiğim farklı doktorlar beni farklı yönlendirdi neyseki bunuda atlattım ALLAH tan bundan sonrası için hayırlısını diliyorum bu yaşadıklarımız bi sınav inşallah bundan sonra sağlıklı gebeliklerimiz olur bu mübarek cuma gecesinde isteyen herkesin gönlündeki neyse o olsun sağlıklı gebelikler olsun inşallah çok uzattım kızlar hakkınızı helal edin :KK68:

Yaaa bugün beta 27 çıktı bir hafta önce 30 du niçin bu kadar yavaşladı ki :( doktor sonlara doğru yavaşlar moralini bozma dedi. Sizler de durum böyle miydi kızlar?

slmlar bende yeni dış gebelik geçirenlerdenim benimde 2. dış gebeliğim 7 eylülde sancıyla hastaneye yatırıldım hcg 3907 ile 9 eylülde tek doz metotreksat iğne yapıldı sürekli kan takibi ile düşüş gözlendi iğnenin 3. günü kanamam başladı sürekli sancı yaşadım 10 gün hastanede kaldım taburcu olduğum gün 1597 hcg ile çıkışım yapıldı her hafta gidip kan verdim hcg bakıldı en son 14 ekim salı günü hcg 3.22 çıktı doktor artık negatifleşti kan vermene gerek yok dedi 2 ay korunma verdi ve yoğunluğu az olsada kanamam hep vardı perşembe günü tekrar yoğun kanama başladı ama sanırım normal adet kanaması bu yani 36 gündür devam eden zaman zaman yoğunlaşan zaman zaman lekelenme tarzı kanamam var aynı lohusalık gibi :) ben soğan kürünede başladım 7. günüm rahim ve yumurtalıklar temizlensin die çünkü benim dış gebelik sağ yumurtalıkta 1 cm olarak kalmıştı.Bu sefer operasyonsuz atlattığıma çok memnunum çünkü önceki dış gebeliğimde yani resimdeki oğlumdan önce yaşadığım dış gebelikte acil ameliyatla alındı iç kanamam başlamıştı o gebelik 7 haftalıktı bu gebelik ise 10. haftada sonlandırıldı çünkü gittiğim farklı doktorlar beni farklı yönlendirdi neyseki bunuda atlattım ALLAH tan bundan sonrası için hayırlısını diliyorum bu yaşadıklarımız bi sınav inşallah bundan sonra sağlıklı gebeliklerimiz olur bu mübarek cuma gecesinde isteyen herkesin gönlündeki neyse o olsun sağlıklı gebelikler olsun inşallah çok uzattım kızlar hakkınızı helal edin :KK68:

Geçmiş olsun Allah bağışlasın oğlunu yeni sağlıklı gebelik nasip etsin. İlk dış gebelikte tüpünüz alınmış mıydı?

Selam arkadaşlar dün doktora gittim ve rahim ağzı yapışıklık olduğu için adetim rahimde birikmiş dün alttan 2 tane ilaç koydular 2 . 3 gunde gelirse iyi gelmezse yine bir islemden birde 37 mm buyuklugunda kist oluşmuş ayrıca mantar da geçmemiş moralim cok bozuk anlayacağınız .

Selam arkadaşlar dün doktora gittim ve rahim ağzı yapışıklık olduğu için adetim rahimde birikmiş dün alttan 2 tane ilaç koydular 2 . 3 gunde gelirse iyi gelmezse yine bir islemden birde 37 mm buyuklugunda kist oluşmuş ayrıca mantar da geçmemiş moralim cok bozuk anlayacağınız .

Geçmiş olsun bozma moralini iyileşir arkadaşımın da mantarı vardı biraz süreç istiyor kist iyi huyludur eritirler inşallah

Back
X