Çok geçmiş olsun inşallah bir daha hiçbirimiz bunları tekrar yaşamayız. Benim dr um çok güvendiğim inandığım bir üniversite hocası. Ben de kendisine aynı şeyi sorduğumda, neden tüplerim açıkken böyle birşey Başıma geldi? Kendisi bununla ilgili çok çalışma olduğunu fakat kesin bir sebebinin olmadığını hatta bazen hocalarımla görüştüğümde bunun mevsimsel olduğunu dahi Öne sürenler var bir düşün dedi herkes farklı şeyler söylüyor herkesi dinlersen zaten karmakarışık olan aklını daha da kalabalıklaştırırsın. Bunun özel bir sebebi olmadığını( tüpte tıkanıklık yapışıklık yoksa ) düşünüyorum. Kaldı ki ilki dış gebelik olup aynı tüpten 2 kez hamile kalıp doğum yapan tanıdığım var. Kısmet diyelim Demekki yaşamamız gerekiyormuş bunları. Hiç korkma bundan sonrası için. Ben soğan kürü uygulamaya başladım gerçi evde olamadığım 2 gün ara vermiş oldum ama bırakmadım devam ediyorum bu ay olmazsa ( ne taraftan yumurtam oluşuyor bilmeden denemeye devam ediyoruZ) önümüzdeki ay incir kürü yapıp olumsuz sonuç alırsam hsg çektirip yumurtlama takibiyle devam edeceğim. Umarım Rabbim bekletmeden nasip eyler hepimize