Merhaba,
Yazılanları okudum ama çok farklı durumlar ne nedir bilemedim. Şaşkınım bazı yorumlarada, 400 değerde neyin kürtajını yapıyorlar.
Kimyasal geçiriyorum şu anda değerim 1300 de fark edildi kimyasal olduğu 2 gün sonra 980 e düştü ve şu anda tamamen düşmesini ve ardından kanama bekliyorum, ne iğne ne ilaç hiç bir müdahale yapılmadı, kimyasal gebelik oluşamayan gebeliktir kese falan olmaz kimyasalda, dış gebelik kesenin olması gereken yerden farklı yere yerleşmesidir bağırsaklarda bile gözüken var dış gebelikte, 1500 lerde dış gebelik şüphesi çıkar ortaya, ben doktorumun tecrübesi sayesinde operasyondan iğne ve ilaçtan kurtuldum doğal yoldan gitmesini bekliyorum, 400 değerde kürtajlar iğneler ilaçlar nedir anlamadım ama maalesef bunu yapıyorlar, özel bir hastaneyi sağlık bakanlığına şikayet ettim, laboratuvar sonuçlarının tutarsızlığından dolayı şikayet ettim ve o hastanenin doktoruma gitseydim büyük ihtimalle kürtaj yapardı ve ne yazıkki devlet hastaneside o laboratuvar sonucuna göre kürtaj yapardı, kime neye
güvencez şaştım kaldım...
Doktorunuzu iyi araştırın bayanlar...