• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Çok teşekkür
CAnım ben hem iğne hem laparoskopik ameliyat oldum. Doktor ilk regliden sonra muayane etti bir sorun yok korunmana gerek yok dedi.. En iyisi sen doktoruna gözük en doğru şeyi o söyler. Kişiden kişiye değişiyor[/QU
CAnım ben hem iğne hem laparoskopik ameliyat oldum. Doktor ilk regliden sonra muayane etti bir sorun yok korunmana gerek yok dedi.. En iyisi sen doktoruna gözük en doğru şeyi o söyler. Kişiden kişiye değişiyor[/QUOTE
CAnım ben hem iğne hem laparoskopik ameliyat oldum. Doktor ilk regliden sonra muayane etti bir sorun yok korunmana gerek yok dedi.. En iyisi sen doktoruna gözük en doğru şeyi o söyler. Kişiden kişiye değişiyor
çok teşekkür ederim yine de rahatladım

herkese merhaba,
ben de ocak ta dış gebelik geçirdim.. laparaskopi ile sonlandılırdı ve tüpe zarar verdiği için sağ tüpüm de alındı..ameliyat sonrası 6 ay dinlenme önerdi doktor..3 aydr deniyoruz ama maalesef gebelik elde edemedik.. Benim gibi tek tüpü olup da hamile kalan arkadaşlar..nasıl bir süreç sonucunda hamile kaldınız? herhangi bir tetkik veya tedavi gördünüz mü? lütfen deneyimlerinizi paylaşın..umudumu kaybetmek istemiyorum:(tavsiyelerinize ihtiyacım var..şimdiden teşekkürler..

herkese merhaba,
ben de ocak ta dış gebelik geçirdim.. laparaskopi ile sonlandılırdı ve tüpe zarar verdiği için sağ tüpüm de alındı..ameliyat sonrası 6 ay dinlenme önerdi doktor..3 aydr deniyoruz ama maalesef gebelik elde edemedik.. Benim gibi tek tüpü olup da hamile kalan arkadaşlar..nasıl bir süreç sonucunda hamile kaldınız? herhangi bir tetkik veya tedavi gördünüz mü? lütfen deneyimlerinizi paylaşın..umudumu kaybetmek istemiyorum:KK43:tavsiyelerinize ihtiyacım var..şimdiden teşekkürler..
Canım yazmıştım ben daha önce kopyalıyorum şimdi senin için

Kızlar benim için çok dua edin, tam 4 haftalığiz sanırım keseyi görmeden rahatlayamayacağım...

Ama size yaptığım herşeyi yazmak istiyorum bunların bana faydası olduğunu düşünüyorum çünkü öncesinde de 9 ay sonunda hamile kalmıştım bu defa korunma sürecinden sonra hemen oldu hem de tek tüple ...

Ameliyattan sonra 1. Ay Klomenden dolayı oluşan kistler için soğan suyu içtim. Bir haftada gitti

2. Ayda soğan suyu içtim bir hafta yine sadece yeşil çay içtim

3. Ay Türkiye'ye taşınma işlemlerinden dolayı bişey yapmadım doktora gittim yumurtalar nasıl diye çok iyi çıktı

4. Ay artık tam anlamıyla program yapmalıydım kürlerle. Hayıt suyu her gün içtim bir şişe bitirdim bu arada ballı kekik içtim iki günde bir arasıra papatya adaçayı içtim memleketten maydonoz geldikçe maydonoz buharına oturdum günlük pedimde hep bir damla adaçayı yapı koydum resmen nefes aldırdı onlar, ara ara soğan suyu içtim ... Beslenmeme çok dikkat ettim portakal suyu içtim hep Ispanak brokoli yedim

5. Ay artık hem sağda hem solda yumurta olsun iste kürler yapmalıydım... Ve eşim Türkiye'ye bir haftalığına gelecekti zaten :) 4. Aydan zaten çocuk duasına başlamıştım her gün 19 defa sabahları okudum. Bal tarçın çörek otu yedim ama sadece bir hafta çok fazla olup da kist olmasın diye, eşim geldi 10. Gün ve hergün maydonoz buharı ve sonrasında değerlendirme:) bu Arada yumurtlamadan önce tefriciye okuttum 4444 defa... Derler ya çok dua etmek isteyin edin o kabul olacağına işarettir diye bebek konusunda çok kırıldım insanlara oturdum hüngür hüngür ağladım Allah'a sadece yalvardım hayırlı evlat için eşimin baba olabilmesi için ... Artık yumurtlama bitti ve ben eşime ben hamileyim dedim, o da daha erken umutlanma dedi ama hissettim dua ettim bu bir ay hep yattım en ufak ağırlık kaldırmadım.şükütler olsun hamileyim ama korkular hala devam ediyor Rabbim neyler neylerse güzel eyler...

Şuan 11 haftalık olduk bu arada /) bol şans

Canım yazmıştım ben daha önce kopyalıyorum şimdi senin için

Kızlar benim için çok dua edin, tam 4 haftalığiz sanırım keseyi görmeden rahatlayamayacağım...

Ama size yaptığım herşeyi yazmak istiyorum bunların bana faydası olduğunu düşünüyorum çünkü öncesinde de 9 ay sonunda hamile kalmıştım bu defa korunma sürecinden sonra hemen oldu hem de tek tüple ...

Ameliyattan sonra 1. Ay Klomenden dolayı oluşan kistler için soğan suyu içtim. Bir haftada gitti

2. Ayda soğan suyu içtim bir hafta yine sadece yeşil çay içtim

3. Ay Türkiye'ye taşınma işlemlerinden dolayı bişey yapmadım doktora gittim yumurtalar nasıl diye çok iyi çıktı

4. Ay artık tam anlamıyla program yapmalıydım kürlerle. Hayıt suyu her gün içtim bir şişe bitirdim bu arada ballı kekik içtim iki günde bir arasıra papatya adaçayı içtim memleketten maydonoz geldikçe maydonoz buharına oturdum günlük pedimde hep bir damla adaçayı yapı koydum resmen nefes aldırdı onlar, ara ara soğan suyu içtim ... Beslenmeme çok dikkat ettim portakal suyu içtim hep Ispanak brokoli yedim

5. Ay artık hem sağda hem solda yumurta olsun iste kürler yapmalıydım... Ve eşim Türkiye'ye bir haftalığına gelecekti zaten :) 4. Aydan zaten çocuk duasına başlamıştım her gün 19 defa sabahları okudum. Bal tarçın çörek otu yedim ama sadece bir hafta çok fazla olup da kist olmasın diye, eşim geldi 10. Gün ve hergün maydonoz buharı ve sonrasında değerlendirme:) bu Arada yumurtlamadan önce tefriciye okuttum 4444 defa... Derler ya çok dua etmek isteyin edin o kabul olacağına işarettir diye bebek konusunda çok kırıldım insanlara oturdum hüngür hüngür ağladım Allah'a sadece yalvardım hayırlı evlat için eşimin baba olabilmesi için ... Artık yumurtlama bitti ve ben eşime ben hamileyim dedim, o da daha erken umutlanma dedi ama hissettim dua ettim bu bir ay hep yattım en ufak ağırlık kaldırmadım.şükütler olsun hamileyim ama korkular hala devam ediyor Rabbim neyler neylerse güzel eyler...

Şuan 11 haftalık olduk bu arada /) bol şans
Çok teşekkürler paylaştıkların için.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

herkese merhaba,
ben de ocak ta dış gebelik geçirdim.. laparaskopi ile sonlandılırdı ve tüpe zarar verdiği için sağ tüpüm de alındı..ameliyat sonrası 6 ay dinlenme önerdi doktor..3 aydr deniyoruz ama maalesef gebelik elde edemedik.. Benim gibi tek tüpü olup da hamile kalan arkadaşlar..nasıl bir süreç sonucunda hamile kaldınız? herhangi bir tetkik veya tedavi gördünüz mü? lütfen deneyimlerinizi paylaşın..umudumu kaybetmek istemiyorum:(tavsiyelerinize ihtiyacım var..şimdiden teşekkürler..
merhaba arkadaşım.gelmış geçmiş olsun.oncelikle kesınlikle rahim filmi çektir.edığer tupnun durumu nasıl onu öğrenırsın.eğer bır sorun
yoksa tek tuplede hamıle kalabılırsın.

merhaba arkadaşım.gelmış geçmiş olsun.oncelikle kesınlikle rahim filmi çektir.edığer tupnun durumu nasıl onu öğrenırsın.eğer bır sorun
yoksa tek tuplede hamıle kalabılırsın.
Tesekkur ederim.Laparoskopide diger tüpün durumuna bakildigini ve problem olmadigini söylemişti doktor..ameliyattan sonra iyilesme sureci kontrolleri haricinde muayene olmadım. . Şimdi tekrar randevu aldım. . Bakalm ne önerecek doktor.. siz de aynı durumu yasayanlardan mısınız. . Bebek sahibi olabildiniz mi ?

Tesekkur ederim.Laparoskopide diger tüpün durumuna bakildigini ve problem olmadigini söylemişti doktor..ameliyattan sonra iyilesme sureci kontrolleri haricinde muayene olmadım. . Şimdi tekrar randevu aldım. . Bakalm ne önerecek doktor.. siz de aynı durumu yasayanlardan mısınız. . Bebek sahibi olabildiniz mi ?

Canım merhaba,
Bende laparoskopik ameliyat oldum dr dıştan tüplerin iyi durumda olduğunu söylemişti. İlk adet sonrası gittim kontrol de yumurtalıklar ve tüp iyi durumda dedi HSG çektirmemi önerdi onuda çektirdim Allahıma bin şükür iki tüpümde açık.. C.tesi başka bir doktorun özel muayanesine gidicem herşeyi ayrıntlı anlatıcam.

öncelikle hepinize geçmiş olsun..ben mart ayında dış gebelik yaşadım..mayısta kendiliğinden düşüp değerlerim sıfırlandı..
mayıstan buyana korunmuyom da ama hamile kalamadım..
.. dış gebelikten sonra tekrar nekadar zamanda hamile kaldınız..

öncelikle hepinize geçmiş olsun..ben mart ayında dış gebelik yaşadım..mayısta kendiliğinden düşüp değerlerim sıfırlandı..
mayıstan buyana korunmuyom da ama hamile kalamadım..
.. dış gebelikten sonra tekrar nekadar zamanda hamile kaldınız..[/QUOTE. Bende ocak ayında yaşadım canm drum 3 ay dedi ama ben 6 ay bekledim ilk denememiz geçen ay dı negatif bu ayda negatif her negatif ümidimi kırıyo daha 2. Ayımız ama işte engel olamıyrm

Arkadaşlar merhaba dış gebelik tanısıyla metotreksat iğne yapıldı tek doz. Ve değerim düştü sonlandı gebelik sorun olmadan.sonrasında bir kez adet de gördüm sizce hemen hamile kalmam da bi mahsur var mı?bu şekilde geçiren oldu mu
Cnm gecmis olsun oncelikle bende igneyle kurtuldum ama rahim filmi cekilmeden tekrar korunmayi birakmani tavsiye etmem

Canlarim merhaba uzun zamandir yazamiyorum benim korunma surem bitti allahima cok suku rahim filmide cektirdim iki hafta once simdi tekrardan umutla bekleme donemindeyim sizler neler yaptiniz var mi guzel gelismeler:))

Merhaba gecen yıl Nisan ayında dış gebelik gecırdım iğne ile düşürdüler yaklaşık 2 ay kanama ile vucut attı. 6 ay korunduk. Bu yıl Şubat ayında hamile kaldım.su an 8 ayltık hamileyim.Allah ısteyen herkese nasip eder inş. Moral bozup umudunuzu kaybetmeyın derım.hayırlısıyla nasip eder inş.

Ben de dis gebelik gecirdim ocak ayinda ameliyat oldu aylardir hamile kalamadim pazartesi gunu asilama yapildi insalla hepimize kismet olur saglikli bebisler

herkese merhaba,
ben de ocak ta dış gebelik geçirdim.. laparaskopi ile sonlandılırdı ve tüpe zarar verdiği için sağ tüpüm de alındı..ameliyat sonrası 6 ay dinlenme önerdi doktor..3 aydr deniyoruz ama maalesef gebelik elde edemedik.. Benim gibi tek tüpü olup da hamile kalan arkadaşlar..nasıl bir süreç sonucunda hamile kaldınız? herhangi bir tetkik veya tedavi gördünüz mü? lütfen deneyimlerinizi paylaşın..umudumu kaybetmek istemiyorum:KK43:tavsiyelerinize ihtiyacım var..şimdiden teşekkürler..
Merhaba ayni ayda gecirmisiz ameliyati benim desag tup yok aylardir denedim olmadi simdi de asilama yapildi bakalim bekliyorum sonucu

kızlar değerlerim 2 gün arayla şöle
38
68
76
121
daha önce de geçirmiştim dış gebelik.yine olmasından korkuyorum .yorumlarınızı bekliyorum :(

38
68
76
121
daha önce de geçirmiştim dış gebelik.yine olmasından korkuyorum .yorumlarınızı bekliyorum :KK43:

ben de iki kere dış gebelik geçirdim ilk 1 hafta düzenli yükselmişti değerlerim sonra durdu. sürekli takip etmek lazım hemen ümitsizliğe kapılma bekle bakalım

Tam 2015 mayıs anneleri platformunda doğacak çocuğumun sevincini yaşarken 1 hafta içinde benim de sevincim kursağımda kaldı.Yoğun kanamayla düşük yaptım sanıp doktora gittim hcg 152 çıktı.Doğal olarak takip istedi.Sonra 206 çıktı yine takip istediler...Sonra 245 çıktı rahim hep temiz çıkıyor ultrasonda buarada.Ben de sonunda dayanamadım bulunduğum yerden 3 saat uzaklıkta başka bir şehirde daha güvenebileceğim doktora ve daha iyi bir hastaneye gittim.3. doktorumdu bu.İyiki de gitmişim.Sağ tüpümde bebek görüldü dış gebelik teşhisi kondu apar topar yatırdılar beni.Tam kan sayımı,tetkikler falan derken haftalardır hcg den dolayı delik deşik olan yerlerime popomda eklendi...İki yerden kemoterapide vurulan iğnelerden vurdular şimdi düşmesini bekliyorum.1 saat kadar gözetim altında tutup doktor taburcu etti.Bugün belim çok ağrıyor midem de çok yanıyor,kahverengi lekelenmeler ve ara ara damla damla kanamam var üstelik çoook halsizim.Umarım hcg biran önce düşer.İnternetten araştırmasam ve doktora ben de dış gebelik olabilir mi diye sormasam bi iç kanama da ben geçirecektim evde.Bir de yalnız kalıyorum doğunun küçük bir ilçesinde.Doğru düzgün hastane yok...doktor yok...ailem yok yanımda.Çok zor bir süreçmiş Allah bu belayı atlatan herkesin yardımcısı olsun düşmanımın başına gelsin istemem.Çektiğim acıları bir yana bıraktım stresi yetiyor.İlk gebeliğimdi bir daha bu koşullarda bu yıl nasıl çocuk düşünürüm bilemiyorum.Aynı şeyleri yaşama düşüncesi ürkütücü...Sayfalardır bakıyorum da dış gebelik geçirenlerin bir çoğu hep yüksek değerlerdeymiş.Sizce bu 245 hcg bu iğnelerle düşer mi yoksa bana yine hastane yolu gözükür mü?Tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

ben de iki kere dış gebelik geçirdim ilk 1 hafta düzenli yükselmişti değerlerim sonra durdu. sürekli takip etmek lazım hemen ümitsizliğe kapılma bekle bakalım
38
68
76
121
daha önce de geçirmiştim dış gebelik.yine olmasından korkuyorum .yorumlarınızı bekliyorum :(
Ben yeni tecrübe ettim bu acıyı erken teşhis her daim iyidir en azından kafanız rahatlar.Güvenebileceğiniz çok yoğun olmayan bir doktora gidin.Durumunuzu anlatın dış gebelikse söyler değilse de içiniz rahatlar.

DEĞERİM 242YE ÇIKTI 2 GÜN SONRA.YARIN YİNE KAN VERECEĞİM.NE DÜŞÜNECEĞİMİ ŞAŞIRMIŞ DURUMDAYIM.ALLAH HAKKIMDA HAYIRLISNI VERSİN

Back
X