Tam 2015 mayıs anneleri platformunda doğacak çocuğumun sevincini yaşarken 1 hafta içinde benim de sevincim kursağımda kaldı.Yoğun kanamayla düşük yaptım sanıp doktora gittim hcg 152 çıktı.Doğal olarak takip istedi.Sonra 206 çıktı yine takip istediler...Sonra 245 çıktı rahim hep temiz çıkıyor ultrasonda buarada.Ben de sonunda dayanamadım bulunduğum yerden 3 saat uzaklıkta başka bir şehirde daha güvenebileceğim doktora ve daha iyi bir hastaneye gittim.3. doktorumdu bu.İyiki de gitmişim.Sağ tüpümde bebek görüldü dış gebelik teşhisi kondu apar topar yatırdılar beni.Tam kan sayımı,tetkikler falan derken haftalardır hcg den dolayı delik deşik olan yerlerime popomda eklendi...İki yerden kemoterapide vurulan iğnelerden vurdular şimdi düşmesini bekliyorum.1 saat kadar gözetim altında tutup doktor taburcu etti.Bugün belim çok ağrıyor midem de çok yanıyor,kahverengi lekelenmeler ve ara ara damla damla kanamam var üstelik çoook halsizim.Umarım hcg biran önce düşer.İnternetten araştırmasam ve doktora ben de dış gebelik olabilir mi diye sormasam bi iç kanama da ben geçirecektim evde.Bir de yalnız kalıyorum doğunun küçük bir ilçesinde.Doğru düzgün hastane yok...doktor yok...ailem yok yanımda.Çok zor bir süreçmiş Allah bu belayı atlatan herkesin yardımcısı olsun düşmanımın başına gelsin istemem.Çektiğim acıları bir yana bıraktım stresi yetiyor.İlk gebeliğimdi bir daha bu koşullarda bu yıl nasıl çocuk düşünürüm bilemiyorum.Aynı şeyleri yaşama düşüncesi ürkütücü...Sayfalardır bakıyorum da dış gebelik geçirenlerin bir çoğu hep yüksek değerlerdeymiş.Sizce bu 245 hcg bu iğnelerle düşer mi yoksa bana yine hastane yolu gözükür mü?Tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.