• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Hmm daha 4 haftalıksın tamam o zaman sadece kese gözükür zaten , bazen 5 haftada bıle göremeyenler vardır onlar da gec döllenme ,bir hafta 10 gün sonra bebeğini görürsün , ben de kese görecekmıyım , bebek kalp atışı derken 11 haftalıj olduk:)

Hayrlis olsn inşallah. Blmyorm duzenli artmyo betam ama kesem var. Bakalm allah sonumuzu hayr etsn. Takilmamaya basladm bunlara artk. 700 betam cnku. Kesem var. Yavas artyo ama artyo. Inmiyo hic

Kızlar kesem var buyuyo hatta ama beta hcgm iki katiina ckmyo iki gunde bir. Rahim icnde 5. Haftaya grdim 7.5mm kesem var. Sizce nolblr kafayi ycem gunlerdr

Canım vajinal ultrasonla mı bakıyor doktorun karından mı ? Kesenin boyutu olması gerektiği gibi ,, keseyi gördükten bir hafta sonra bebek gözükür, doktorun ne diyor, sen bebeği gör de inşallah birkaç haftaya toparlanır o , bence hep uzan
Doktor 2 hafta snra gel bebegi ve kalp atsni kesin duyarız ddi. Kesemin boyutu normal mi.

Arkadaşlar merhaba dış gebelik tanısıyla metotreksat iğne yapıldı tek doz. Ve değerim düştü sonlandı gebelik sorun olmadan.sonrasında bir kez adet de gördüm sizce hemen hamile kalmam da bi mahsur var mı?bu şekilde geçiren oldu mu

Ca

canım kesenin boyu normal sen endişelenme bende ilk zamanlar korktuğum için çok araştırdım , keseyi bile 5. Haftadan görür çoğu, gayet normal sen yat dinlen bol bol su iç hiç biley olmaz içini ferah tut
Ayy ins btanm ins sagsalm cocoklrmz olr kucagimza alrz. Suan 5+1 hamileym ins baklm. Iki hafta snra gidicem. Dualrnizi eksik etmyn

Arkadaşlar merhaba dış gebelik tanısıyla metotreksat iğne yapıldı tek doz. Ve değerim düştü sonlandı gebelik sorun olmadan.sonrasında bir kez adet de gördüm sizce hemen hamile kalmam da bi mahsur var mı?bu şekilde geçiren oldu mu

CAnım ben hem iğne hem laparoskopik ameliyat oldum. Doktor ilk regliden sonra muayane etti bir sorun yok korunmana gerek yok dedi.. En iyisi sen doktoruna gözük en doğru şeyi o söyler. Kişiden kişiye değişiyor

:D daha dur 7 ye - 17 den 7 ye en sonda 4 e düştü.. Kaç hafta oldu senin?
Canim 3. Haftada 54 cikti. Drumla gorustum olay bitmistir bir daha yaptirmana gerek yok testi dedi.. Neyse rahatladimm.. Aslinda cok da hafif atlattim galiba .. Sadece bir kere cok agrim oldu..

Canim 3. Haftada 54 cikti. Drumla gorustum olay bitmistir bir daha yaptirmana gerek yok testi dedi.. Neyse rahatladimm.. Aslinda cok da hafif atlattim galiba .. Sadece bir kere cok agrim oldu..
Allah bir daha yaşatmasın ccanım.. Ama daha negatif olamamış ki niye takip etmeyi kesti? 0-5 arası negatif oluyor sıfırlanmış oluyor. benim 7 yken bile yaptırmaya dvm demişti.

Allah bir daha yaşatmasın ccanım.. Ama daha negatif olamamış ki niye takip etmeyi kesti? 0-5 arası negatif oluyor sıfırlanmış oluyor. benim 7 yken bile yaptırmaya dvm demişti.
Bilmiyorum canim ya, 50 olunca takibi birakiyoruz artik bitti dedi. Çok da guvendigim bir Dr.hamileligimde de ona gitmiştim. Prof. Belki düzenli düşüş oldu ya.. Ondandir.. Amin canim Allah kimseye yasatmasin..

Back
X