• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Kizlar ben dis gebelikte adet olcak gibi olmustum olamamistim gunumden bes gun sonra test yapmstm pozitif cikmisti simdide gunum gecti ama oluyomus gibi sanclanyrm yine acaba normal gebelikte boyle mi oluyor sol kasigimda sancilar yogun allagim cildrcm bu defada soldami oldu acaba diye korkuyorum onceki sagdaydi

Kizlar ben dis gebelikte adet olcak gibi olmustum olamamistim gunumden bes gun sonra test yapmstm pozitif cikmisti simdide gunum gecti ama oluyomus gibi sanclanyrm yine acaba normal gebelikte boyle mi oluyor sol kasigimda sancilar yogun allagim cildrcm bu defada soldami oldu acaba diye korkuyorum onceki sagdaydi

Canim testin negatif cikmisti ama. Bi kac gun daha bekle istersen yine kan testi yaptir adet olmazsan. Ama kan testinde cikmasi lazimdi adet gununde. Allah korusun ama dis gebelik de olsa cikardi bence. Icini ferah tut bakalım hayirlisi insallah.

Canim test yaptirsana.. Beklemek daha zor değil mi? Çok fazla kendinin dinliyor da olabilirsin

canım test yaptın mı merak ettim.. umarım herşey yolundadır..
benim de bugün karnım agrımaya başladı. c.tesi beta hcg bakıldı 170 çıktı. sanırım sıfırlanırken adet olcam.. sende de öyle mi olmuştu?

canım test yaptın mı merak ettim.. umarım herşey yolundadır..
benim de bugün karnım agrımaya başladı. c.tesi beta hcg bakıldı 170 çıktı. sanırım sıfırlanırken adet olcam.. sende de öyle mi olmuştu?

Evet canım benim 1 ayda sıfırlandı her hafta kan verdim... en son 4 küsüre düştü doktor negatif artık yaptırmana gerek yok dedi. sonra da tam 1 ayda regl oldum ;)

Evet canım benim 1 ayda sıfırlandı her hafta kan verdim... en son 4 küsüre düştü doktor negatif artık yaptırmana gerek yok dedi. sonra da tam 1 ayda regl oldum ;)

hmm.. sen ameliyat olmuştun dimi canım?
benim 3.haftam.. yani 2 haftada 2000 den 170 e düşmüş oluyor
benim iğneden sonra bir kaç gün belki bir hafta kanamam oldu, bu normal mi peki? demiştim ya düşük yaptım diye.. ondan sonra kanamam da ağrım da geçmişti. ne kadar stresliymiş ya, aynı agrılar olacak diye ödüm kopuyor. sürekli kendimi dinliyorum, benim kese sağ taraftaydı, ama iki tarafta da ağrılarım oluyor şu ara.. çok hafif ama yine de korkuyorum. değerim 170 lere düşmüşken bir şey olmaz herhalde artık?

Son düzenleme:
hmm.. sen ameliyat olmuştun dimi canım?
benim 3.haftam.. yani 2 haftada 2000 den 170 e düşmüş oluyor
benim iğneden sonra bir kaç gün belki bir hafta kanamam oldu, bu normal mi peki? demiştim ya düşük yaptım diye.. ondan sonra kanamam da ağrım da geçmişti. ne kadar stresliymiş ya, aynı agrılar olacak diye ödüm kopuyor. sürekli kendimi dinliyorum, benim kese sağ taraftaydı, ama iki tarafta da ağrılarım oluyor şu ara.. çok hafif ama yine de korkuyorum. değerim 170 lere düşmüşken bir şey olmaz herhalde artık?

Evet canım laparoskopk oldum tüp duruyor bugünde hgs çektirdim ikiside temiz maşallaahh

Şimdi herkeste başka başka bir tanıdığımda korunurken dış gebelik geçirdi bilmiyor hamile olduğunu 17 gün kanaması olunca dr a gidiyor dış gebelik diyorlar iğneyle atlattı o da.. Seninde farklıdır belki... Valla ameliyat mamaliyat ama tek seferde kurtuluyorsun aslında ameliyattan sonra benim hiç ağrım falan olmadı kapalı ameliyatta olunca hemen toparlandım çok şükür.. sen yine bir doktorunla konuş büyük ihtimal birşey olmaz düşüşte sonuçta bu iyi birşey ama tedbiri elden bırakmamak lazım ;)

[QUOTE="caydin, post: 36476589, member: 47laparoskopk oldum tüp duruyor bugünde hgs çektirdim ikiside temiz maşallaahh

Şimdi herkeste başka başka bir tanıdığımda korunurken dış gebelik geçirdi bilmiyor hamile olduğunu 17 gün kanaması olunca dr a gidiyor dış gebelik diyorlar iğneyle atlattı o da.. Seninde farklıdır belki... Valla ameliyat mamaliyat ama tek seferde kurtuluyorsun aslında ameliyattan sonra benim hiç ağrım falan olmadı kapalı ameliyatta olunca hemen toparlandım çok şükür.. sen yine bir doktorunla konuş büyük ihtimal birşey olmaz düşüşte sonuçta bu iyi birşey ama tedbiri elden bırakmamak lazım ;)[/QUOTE]

Sonucun temiz cikmasina sevindim canim.. İnsallah müjdeli haberlerini de alırız en kısa zamanda,

Benim de korunurken oldu aslında, 10 gün gecikince test yaptım, hamileyim diye gittim böyle çıktı. erken teşhis olması iyi oldu.

Evet canım laparoskopk oldum tüp duruyor bugünde hgs çektirdim ikiside temiz maşallaahh

Şimdi herkeste başka başka bir tanıdığımda korunurken dış gebelik geçirdi bilmiyor hamile olduğunu 17 gün kanaması olunca dr a gidiyor dış gebelik diyorlar iğneyle atlattı o da.. Seninde farklıdır belki... Valla ameliyat mamaliyat ama tek seferde kurtuluyorsun aslında ameliyattan sonra benim hiç ağrım falan olmadı kapalı ameliyatta olunca hemen toparlandım çok şükür.. sen yine bir doktorunla konuş büyük ihtimal birşey olmaz düşüşte sonuçta bu iyi birşey ama tedbiri elden bırakmamak lazım ;)

Sonucun temiz cikmasina sevindim canim.. İnsallah müjdeli haberlerini de alırız en kısa zamanda,
Benim de korunurken oldu aslında, 10 gün gecikince test yaptım, hamileyim diye gittim böyle çıktı. erken teşhis olması iyi oldu.

Canm merhaba bnmde dis gebelk olablrms. Suan rahimde kese gözüktü fakat doktr inatla dis dior. 5 haftalgim ve sadece hff bel agrm var. Beta hcg 750. Yavas artyor. Napmam grek kurtaj dyolr sizlern nasildi beta degerlerinz

Canm merhaba bnmde dis gebelk olablrms. Suan rahimde kese gözüktü fakat doktr inatla dis dior. 5 haftalgim ve sadece hff bel agrm var. Beta hcg 750. Yavas artyor. Napmam grek kurtaj dyolr sizlern nasildi beta degerlerinz

Geçmiş olsun canim.. Rahimde kese varsa nasil diş gebelik oluyor anlayamadım. İlk değerlerin kacta?

ilk degerım gecen hafda ptesi 150. dun ise yanı tam bır hafta sonra 750. dunde kese goruldu .

Evet biraz yavaş artmis.. Belki sagliksiz bir gebeliktir. En iyisini Dr bilir tabi. Belli olmaz canim belki debsagliklidir. İlk hamileliğin mi? Saglikli değilse düşük olur veya kürtaj yaparlar. Doktorlar genelde hemen kürtaj yapalim der.. Aslında sagliksiz bir genelinde kendiliğinden sonlanir. Umarim gelişir ve tutunur canim. Benim oglumdan önce 2 düşük ve bir kurtajim var. Gelisemediler. Hayirlisi olsun senin için de

resekkr ederım hesaplyorum % 60 artmış gozkyor zaten. kesemde var sonucda nese cnımı skmıcm tsk edrm snnkınıde alllah analı babalı buytsun ıns..

resekkr ederım hesaplyorum % 60 artmış gozkyor zaten. kesemde var sonucda nese cnımı skmıcm tsk edrm snnkınıde alllah analı babalı buytsun ıns..
Bence de canini hic sikma.. Herşey olacagina varir. Kese varsa dişgebelik ddeğil zaten canimmmm. Başka bir doktora da gidebilirsin. Bazen test de yanlis cikabiliyor. Saglikla kucagina almani dilerim canim

Geçmiş olsun canim.. Rahimde kese varsa nasil diş gebelik oluyor anlayamadım. İlk değerlerin kacta?
KESE GÖZÜKTÜYSE KESİNLİKLE BAŞKA Bİ DR DAHA GİDİN.HASTAHANEDE ÇALIŞIYORUM.AKŞAMA KADAR NELER YAŞANIYOR.LÜTFEN TEK DR LA YETİNMEYİN.UMARIM RABBİM HAYIRLISIYLA BEBEGİNİZİ KUCAGINIZA ALMAYI NASİP EDER.

Canım rahimde kese varsa dış değildir.. Dış gebelik olması için tüpte veya yumurtalıkta olması lazım.. He kesenin içinde bebek olmaz ki onun içinde erken o zaman boş gebelik olur...

Bende başka doktora git göster.... Değerinde 2 kat artıyorsa sorun yoktur

Şuan kaç haftalıksın bilmiyorum ama 4 haftalıkken kese gözükür , 5 haftalıkken içinde bebeği, 6 haftalıkken de kalp atışını görürsün...yani 5 haftalıkken 1500 ü geçmiş olur ki kese gözükür, artış yavaş ise de korkma bazen bebekler bir hafta ileriden veya gerıden gelebilir,

C
Şuan kaç haftalıksın bilmiyorum ama 4 haftalıkken kese gözükür , 5 haftalıkken içinde bebeği, 6 haftalıkken de kalp atışını görürsün...yani 5 haftalıkken 1500 ü geçmiş olur ki kese gözükür, artış yavaş ise de korkma bazen bebekler bir hafta ileriden veya gerıden gelebilir,
Canm kesem gozuktu degerm 750 iken. Doktor kesen gozuktu gerisni bosver kafani mesgul etme dedi. Aynende ole. 1 hafta geriden gelio bebek. 15 gun snra ins kanamam olmazsa kontrol.

Back
X