- 10 Mayıs 2007
- 424
- 19
- 118
Çok zor zamanlar.. Kimseye yaşatmasın... Ama sen yine temkinli ol... İnşallah 7. günde daha da düşüş olmuştur
Hakkımızda hayırlısı sonucunu yazarsın![]()
Amin inşallah.. Herkese geçmiş olsun.. Haber veririm tabii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok zor zamanlar.. Kimseye yaşatmasın... Ama sen yine temkinli ol... İnşallah 7. günde daha da düşüş olmuştur
Hakkımızda hayırlısı sonucunu yazarsın![]()
Benim kanamam başlamıştı laparoskopik ameliyat oldum tüpe fazla zarar vermemiş almadık dedi.. Korunmama gerek olmadığını istediğim zaman çalışma yapabileceğimi söyledi.. Bence içini ferah tut![]()
Ammiin canımmm amiinn bakalım bu ayda geçti... Regl olduktan sonra hsg çektiricem ve çalışmaya devam... Sonuçta kaderde varsa 2 tüpte açıksa oluyor.. bir tanıdık 2. çocukta dış gebelik geçirdi.. Yani ona bakmıyor. İçimiz rahat olsun yeter
Sen nasılsın değerin düştü mü?
Canım merhaba. Benim değerler yarı yarıya geriledi 10 gün içinde ama iç kanama olmuş ve durmuştu ben nasıl dayandıysam.. kaç haftadır ağrı çektiğimden olsa alışmıştım Demekkikanama dursada iç tarafta acı yoğun devam ediyordu dayanılacak gibi değildi ameliyat oldum sağ tüpüm zarar görmüş ve almışlar. Demekki böylesi hayırlısı, belki bir kez daha aynı şeyi yaşayacaktım bunu engellemiş olduk diyerek avutuyorum kendimi. Ve okadar çok dış gebelik yaşayan varmış ki insanlar bende duyduklarında benim yengem kuzenin arkadaşım da geçirdi diye başladılar anlatmaya, hepsi de bir sene içinde tekrar sağlıkla hamile kalmışlar inşallah bizler de güzel haberlerimizi paylaşırız en kısa zamanda
Bana 3 ay korun dedi açık ameliyattı diye sanırım.daha 28 gun oldu rüyamda bile dış gebelik tekrarlamış görüyorum hala bu psikoloji bi gitse artık ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ammiin canımmm amiinn bakalım bu ayda geçti... Regl olduktan sonra hsg çektiricem ve çalışmaya devam... Sonuçta kaderde varsa 2 tüpte açıksa oluyor.. bir tanıdık 2. çocukta dış gebelik geçirdi.. Yani ona bakmıyor. İçimiz rahat olsun yeter
Sen nasılsın değerin düştü mü?
Canım merhaba. Benim değerler yarı yarıya geriledi 10 gün içinde ama iç kanama olmuş ve durmuştu ben nasıl dayandıysam.. kaç haftadır ağrı çektiğimden olsa alışmıştım Demekkikanama dursada iç tarafta acı yoğun devam ediyordu dayanılacak gibi değildi ameliyat oldum sağ tüpüm zarar görmüş ve almışlar. Demekki böylesi hayırlısı, belki bir kez daha aynı şeyi yaşayacaktım bunu engellemiş olduk diyerek avutuyorum kendimi. Ve okadar çok dış gebelik yaşayan varmış ki insanlar bende duyduklarında benim yengem kuzenin arkadaşım da geçirdi diye başladılar anlatmaya, hepsi de bir sene içinde tekrar sağlıkla hamile kalmışlar inşallah bizler de güzel haberlerimizi paylaşırız en kısa zamanda
Aaaaaaa ciddi misin demek senin ağrın daha hafif olmuş.. Benim çünkü duracak gibi değildi dik duramıyordum adım atamıyordum ağrıdan iki büklüm gittim.. Bide sabah başlamıştı benim zaten aynı gün içinde ameliyat oldum.. aynen canım bende kime dediysem aaa bizim şuda oldu diyor... İnşallah vücut alıştı artık hamişliğe inşllah 2. daha kolay olur
Benim dun gece çok agrim oldu.. Ama güçlü adetbsancisi gibi. Tam doktora gidecektir ki düşük yaptim. Ama doktorum düşük olamayacagini kanama olduğunu söyledi. Diş gebelikte düşük olmuyor mu arkadaşlar? Ama ben ne gördüğüme çok eminim..![]()
Benim ağrımda gaz sancısı gibiydi.. Canım keşke doktora gitseydin hemen... O kadar küçük ki zaten farkeedilebileceğini sanmıyorum.. Senin kaç haftalıktı kese ve bebek oluşmu?
İşter bünyeden bünyeye de değişiyor.. Birde açık olduğundan dolayı olabilir.. Hakkımızda hayırlısı...
Aaaaaaa ciddi misin demek senin ağrın daha hafif olmuş.. Benim çünkü duracak gibi değildi dik duramıyordum adım atamıyordum ağrıdan iki büklüm gittim.. Bide sabah başlamıştı benim zaten aynı gün içinde ameliyat oldum.. aynen canım bende kime dediysem aaa bizim şuda oldu diyor... İnşallah vücut alıştı artık hamişliğe inşllah 2. daha kolay olur
Benim ağrımda gaz sancısı gibiydi.. Canım keşke doktora gitseydin hemen... O kadar küçük ki zaten farkeedilebileceğini sanmıyorum.. Senin kaç haftalıktı kese ve bebek oluşmu?
Canim 5+1 deydim doktora gittiğimde. 2000 cikmisti. 4. Gün 1042 ye geriledi. Yarin 7 gün tahlilim var. Ama su an çok iyiyim çok şükür. Resmen yeniden doğmuş gibi hissediyorum.Dusurdugum kesinlikle kan pihtisi ddeğildi. Ben daha önce de 2 kez düşük yaptim.. Biliyorum yani. Zaten ondan sonra agrisi falan kalmadi. Allahima çok şükür 4 Yakinda oğlum var. Zaten gebelik düşünmüyordum. Çünku oğluna da çok zor kavustum. Bebek gorunmemisti sadece rahim dişinda şüpheli bir oluşum vardi.
İşter bünyeden bünyeye de değişiyor.. Birde açık olduğundan dolayı olabilir.. Hakkımızda hayırlısı...
Canim 5+1 deydim doktora gittiğimde. 2000 cikmisti. 4. Gün 1042 ye geriledi. Yarin 7 gün tahlilim var. Ama su an çok iyiyim çok şükür. Resmen yeniden doğmuş gibi hissediyorum.Dusurdugum kesinlikle kan pihtisi ddeğildi. Ben daha önce de 2 kez düşük yaptim.. Biliyorum yani. Zaten ondan sonra agrisi falan kalmadi. Allahima çok şükür 4 Yakinda oğlum var. Zaten gebelik düşünmüyordum. Çünku oğluna da çok zor kavustum. Bebek gorunmemisti sadece rahim dişinda şüpheli bir oluşum vardi.
canım benim de 5800 den iğne oldum 8000 e çıktı tam 6000 e düştü dedim ilk kez rahat uyudum ama sabah kanama... Sen kendine dikkat et bayılma göz kararması gibi belirtileri de varmış birini yaşarsan hemen git.. İnşllah düşmüştür tabii ben bilemem kendiliğinden atlatmış olursun![]()
canım benim de 5800 den iğne oldum 8000 e çıktı tam 6000 e düştü dedim ilk kez rahat uyudum ama sabah kanama... Sen kendine dikkat et bayılma göz kararması gibi belirtileri de varmış birini yaşarsan hemen git.. İnşllah düşmüştür tabii ben bilemem kendiliğinden atlatmış olursun![]()
Senin değerlerin çok yükselmiş canim.. Çok geçmiş olsun.. Gerçi bu durumlar değerlere çok bagli değil herhalde. Benim tahminin büyük ihtimal benim zaten iğneden önce düşüşe geçti sanirim. Çünkü bu kadar kisa surede iğnenin etki gostermesi pek beklenmiyor. Tabi bilemeyiz. Yerini bekliyorum sabirsizlikla değerlerinin sifirlanmasini umuyorum.
Senin değerlerin çok yükselmiş canim.. Çok geçmiş olsun.. Gerçi bu durumlar değerlere çok bagli değil herhalde. Benim tahminin büyük ihtimal benim zaten iğneden önce düşüşe geçti sanirim. Çünkü bu kadar kisa surede iğnenin etki gostermesi pek beklenmiyor. Tabi bilemeyiz. Yerini bekliyorum sabirsizlikla değerlerinin sifirlanmasini umuyorum.
Aynen doktor da çok ilginç bulmuştu... Benim ameliyattan sonra sıfırlanması 3 haftayı buldu çok şükür 1 ay da regl oldum bu 2. ayım hsg mi de çekindim mi çalışmalara devam![]()
Canim ben dis gebelikte dusuk olmuyor diye biliyorum. Benim diger arkadaslarin aksine pek fazla agrim olmadi degerlerim de dusmeye baslamisti 260 a kadar dusmustu son gun ama iceride serbest sivi gordukleri icin kanamadan suphelendiler. ameliyat oldum ve cok fazla kanamam varmis. Sol tupum alindi. Insallah hic sikintin olmaz ama lutfen dikkat et. Allah tekrarini yasatmasin hic kimseye.Benim dun gece çok agrim oldu.. Ama güçlü adetbsancisi gibi. Tam doktora gidecektir ki düşük yaptim. Ama doktorum düşük olamayacagini kanama olduğunu söyledi. Diş gebelikte düşük olmuyor mu arkadaşlar? Ama ben ne gördüğüme çok eminim..![]()
Aynen doktor da çok ilginç bulmuştu... Benim ameliyattan sonra sıfırlanması 3 haftayı buldu çok şükür 1 ay da regl oldum bu 2. ayım hsg mi de çekindim mi çalışmalara devam![]()
Hayirlisiyla inşallah en kisa zamanda bebeğine kavusursun canim... Çok zor bir süreç.. Ama ummadigin anda oluveriyor iste.. Ben 2 dusuk ve 1 kurtajdan sonra 2 asilama yaptirdik.. Tutmadi. Umudunu kaybetmisken hic ummadigim anda oğluma hamileydim..ve saglikliydi.. Hamileligimde tansiyon problemin oldu. Oğlum 1800 gram doğdu. Su an çok saglikli. Ama 2. Çocuk istememe rağmen süreç beni çok korkutuyor.
Canim ben dis gebelikte dusuk olmuyor diye biliyorum. Benim diger arkadaslarin aksine pek fazla agrim olmadi degerlerim de dusmeye baslamisti 260 a kadar dusmustu son gun ama iceride serbest sivi gordukleri icin kanamadan suphelendiler. ameliyat oldum ve cok fazla kanamam varmis. Sol tupum alindi. Insallah hic sikintin olmaz ama lutfen dikkat et. Allah tekrarini yasatmasin hic kimseye.
Evet değer sifir oldugunda bitmis oluyor. Sadece deger sifirlanana kadar dikkat etmek gerekiyor. Beni bir hafta oyaladilar degerin zaten yuksek degil bu buyuklukte kanama olmaz diye. Agrim da pek yoktu.peki değer sifirlandiginda risk bitmis oluyor mu acaba .. İyice kafam karisti
Evet değer sifir oldugunda bitmis oluyor. Sadece deger sifirlanana kadar dikkat etmek gerekiyor. Beni bir hafta oyaladilar degerin zaten yuksek degil bu buyuklukte kanama olmaz diye. Agrim da pek yoktu.
Canım sen yine de test yapsana, kanaman olsa bile evde test yap bence ... Adet isen de olsun bu ay yine denersin...
aylardır boşuna deniyomuşım zatendoktoruma ne zaman hsg desem sol tüp acıktır bence gerek yok diyordu.bu ay aşılama yapalm dedi ben de ısrarla önce hsg dedim ve gördüm ki doktorun bence açıktır lafıyla kaç ay beklemişim. bugün hsg çekildm zaten sağ tüp yok sol tüp de kapalıymış.iki kez ilaç vermiş tıknaıklığı açmış. artık bundan sonrası için bakacaz bakalım
Canim bence bu güzel haber hsg den sonra hamile kalmak kolaylasiyor zaten. insallah en kisa zamanda guzel haberlerini aliriz.aylardır boşuna deniyomuşım zatendoktoruma ne zaman hsg desem sol tüp acıktır bence gerek yok diyordu.bu ay aşılama yapalm dedi ben de ısrarla önce hsg dedim ve gördüm ki doktorun bence açıktır lafıyla kaç ay beklemişim. bugün hsg çekildm zaten sağ tüp yok sol tüp de kapalıymış.iki kez ilaç vermiş tıknaıklığı açmış. artık bundan sonrası için bakacaz bakalım
Kizlar ben birsey soracagim. Ben de hsg cektirmek ve yumurtlama takibi yaptirmak istiyorum ama benim gittigim doktor hic birseye bakmıyor. Ankarada olan arkadaslar kime gidebilirim yardim eder misiniz?
7. Gün degerim 649 olmuş.. Çok az düşmüş gibi geldi.. Hayirlisi bakalim![]()
Canim bayagi bi dusus olmus ama benim bildigim onemli olan tekrar yukselme olmamasi. Doktorun ne dedi peki tekrar ne zaman bakilacak?[/QUOTE]7. Gün degerim 649 olmuş.. Çok az düşmüş gibi geldi.. Hayirlisi bakalim![]()
Canim bayagi bi dusus olmus ama benim bildigim onemli olan tekrar yukselme olmamasi. Doktorun ne dedi peki tekrar ne zaman bakilacak?