- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
Cnm ya inan bu kadar olur hepsi cildrms dktlarin tek dusundkleri uzerimizde ne kadar oynayip hastaneye ne kadar kazandrcklar insan olar hicbi degerin yok valla ben eltmle arka arkya evlndm onlarnda olmyodu iki yildir benden iki hafta once hamile kalmsti onunkini soylerken benimkinide karstrms kaynanam milletin o yorumlari yok mu allahim birde bayramda beraber gezdik akrblari ona benden saklmya calsrk hayirli olsunlar bana acyrk bakmalar o eltmin havalari diyorum ki rabbim siniyo resmen ama allah buyuk be cnm senin de yeni ama allahtn rupun seninde duruyo cok sukur bu arada hsg de ayri dert ne zaman cekilmyi dusunuysn birde ne kadar dediler fiyatina biliymsn benimde filmim duruyo hatta idrar testini bile saklyrm cok zor ya allh bi daha yasatmasin
1 senedir istiyorduk bizde yazmamışım sanırım... Aynenn ben iç kanama geçiriyorum doktor yatış verdi odadan önce muhasebeye gönderdiler beni düşün zaten ameliyat olacağımın şoku bi yandan ağrım diğer yandan.. Demezlermi bide ilk olarak 2000 tl alıyoruz. arkadaş nerden çıkartayım ameliyat die gelmemişim ki... o ağrım olmayacaktı ki sorardım hesabını!! kayınpeder yanımdaydı o ödedi...
Canım senin durumda zormuş allah kolaylık versin eltinin olması yanında tahmin edebiliyorum neler yaşadığını.. çocuğu olan akrabaları bile görmek istemiyorum ben çok üzülüyorum

Tüpüm duruyor evet yanii ne bileyim durması iyi gibi geliyor bana ama tek tüplede hamile kalanlar var bakalım aynı tüpten tekrarlamaz inşalllah..
değerim 3 haftada sıfırlandı 4. hafta regl oldum 5-6 gün sonra bitince dokktora gittim 10 gün geçirmeden hsg çektir dedi ama benim tatil planıma denk geldi.. bir dahaki aya çektirsem olur mu dedim olur dedi korunmayı da bana bıraktı..
Sana ne dedi korunmayla ilgili?