Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Bugünlerde kafam bu soruna takılmış durumdaydı henüz hamile değilim fakat nırmal doğum yapmayı çok istiyorum her ne kadar 1-0 başlasam da :) bu arada dış gebelikten sınra 8 yıl siz mi bekledınuz gec mi okdu
canım dış gebelikten 1 sene sonra ben oğluma hamile kaldım oğlum 6 yaşında 2. için uğraşıyorum geçen yaz bi düşüğüm oldu 6 haftalık daha tutturamadım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım dış gebelikten 1 sene sonra ben oğluma hamile kaldım oğlum 6 yaşında 2. için uğraşıyorum geçen yaz bi düşüğüm oldu 6 haftalık daha tutturamadım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım ben de bu ay artık korunmayı bırakıyorum, bal tarçın çörek otunu çok araştırdım, çok faydasını gören var ya ona başladım da ilk aydan fazla umutluyum :)

Kızlar merhaba,

Maalesef ki bende dış gebelik geçirdim... İnsan başına gelmeden anlamıyormuş dünyam başıma yıkıldı.. Ne yediğimden ne içtiğimden nede başka birşeyden zevk alamıyorum. Şu anda sadece bekliyorum ağlıyorum :43::43::43::43::5::5::5::5::5::5:

Kızlar merhaba,

Maalesef ki bende dış gebelik geçirdim... İnsan başına gelmeden anlamıyormuş dünyam başıma yıkıldı.. Ne yediğimden ne içtiğimden nede başka birşeyden zevk alamıyorum. Şu anda sadece bekliyorum ağlıyorum :43::43::43::43::5::5::5::5::5::5:

canım yaa çok üzüldümm yaa..kaç gündür bakınıyorum sana..
nasıl belli oldu dış gebelik olduğu..
şu anda alındımı peki..
ilaçlamı düşürdüler..
çok zor bir süreç canım çok üzüldüm yaaa

canım yaa çok üzüldümm yaa..kaç gündür bakınıyorum sana..
nasıl belli oldu dış gebelik olduğu..
şu anda alındımı peki..
ilaçlamı düşürdüler..
çok zor bir süreç canım çok üzüldüm yaaa

Canım diyordum ya kahverengi lekelenme var perşembe dr a gittim. Alttaan muayene etti kan verdim değer çok yüksek çıktı tüpteymiş meğer. İğne oldum hemen.. P.tesi yine kan verdim biraz daha yükselmiş 2 gündür muayene ediyo kalp atışı yok çok şükür dedi. Perşembe yine kana bakacak düşüş varsa bir iğne daha yoksa kapalı ameliyat ile alınacak çok moralim bozuk çok zor bir süreç anlatamam Allah kimseye yaşatmasın :43::43::43::43:

Canım diyordum ya kahverengi lekelenme var perşembe dr a gittim. Alttaan muayene etti kan verdim değer çok yüksek çıktı tüpteymiş meğer. İğne oldum hemen.. P.tesi yine kan verdim biraz daha yükselmiş 2 gündür muayene ediyo kalp atışı yok çok şükür dedi. Perşembe yine kana bakacak düşüş varsa bir iğne daha yoksa kapalı ameliyat ile alınacak çok moralim bozuk çok zor bir süreç anlatamam Allah kimseye yaşatmasın :43::43::43::43:

canım neden yatırmadı hastaneye seni yaa..
benim bildiğim hastanede yatman gerekio..
ayy inş iğne ile düşer kzucum yaa..
inan çok üzüldüm ne diyeceğimiz bile bilemiyorum şu andaa :50::50:

canım neden yatırmadı hastaneye seni yaa..
benim bildiğim hastanede yatman gerekio..
ayy inş iğne ile düşer kzucum yaa..
inan çok üzüldüm ne diyeceğimiz bile bilemiyorum şu andaa :50::50:

İki doktorla görüştüm gerek yok dedi sadece ağrın olursa hemen git diyorlar... Takip altındayım şu an

İki doktorla görüştüm gerek yok dedi sadece ağrın olursa hemen git diyorlar... Takip altındayım şu an

canım o zaman doktorlarını dinle..
ağrın olmuomu peki...
ben son kanamam olduğunda sancı odasında yatarken yanımdaki bayanda dış gebelikti..
ama onun hem ağrısı hem kanaması vardı..
acil amaliyeta alcaklardı..
sonra beni odaya aldılar onu naptılar bilmiorum..
o zaman kötünün iyisi iyiki erken fark edilmiş kuzucumm

canım o zaman doktorlarını dinle..
ağrın olmuomu peki...
ben son kanamam olduğunda sancı odasında yatarken yanımdaki bayanda dış gebelikti..
ama onun hem ağrısı hem kanaması vardı..
acil amaliyeta alcaklardı..
sonra beni odaya aldılar onu naptılar bilmiorum..
o zaman kötünün iyisi iyiki erken fark edilmiş kuzucumm

YOk canım ağrım kanamam yok olursa hemen gidicem.. 2 gündür Muayanede ediyor alttan gerek duymuyor demek.. iğne zaten felç etti beni... Demek onun yırtılmış acil almışlar Allah şifasını versin

merhaba canım ne zmanadır bakamıorum sıkıntı mı çıktı
geçmiş olsun önemli bişey değildir umarımm.

Öncelikle kendınden bahsedeyım benim hormonlar yumurtlama herşey çok iyiydi sma yine de hemen oksun diye hap kullandım dış gebelik oldu vs sağ tüp gitti 4 ay oldu, ben korunmayı bıraktım 2 aydan sınra Dr 6 ay dedı,,, bıraktım da eşim y. Dışında olunca henüz normal yoldan denemedık, bu ay Bır haftalığına gelecek ve deneyeceğim benım temmyDa tüp denemek istemem eşim y. Dışında süreç uzuyor o yuzden yaş ilerlemede. Tüp denemek doktorun yorumu da normal Bır kadında % 50 başarı sağlıyoruz ve yaş ve kilo faktörü çok önemli 55 kiloyum 26 yaşındayım yumurtlamada sorun yok o yuzden tüp düşünüyorum,,, benden sana tavsiye dış gebelik olayını kafandan at,ve korun birkaç ay o süreçte vücuduna iyi bak, özellikle hayıt suyu ve soğan kürünü korunmayı bırakmadan dene ,, tek tüple herkes hamile kalıyor benım doktorum anlatmıştı ablasının da dış gebelik sonucu tüpü alınmış o 3 çocuk yapmış tek tüple sınra da bağlatmiş :) yani umutsuz olma....
cnm cook tesekkur ederim cvp icin simdi sogan kurunu deniycem yazdiklarin insabi umutlandiriyor

cnm cook tesekkur ederim cvp icin simdi sogan kurunu deniycem yazdiklarin insabi umutlandiriyor

bende bundan 3 sene önce dış gebelik geçirdim
ve tek tüpüm kaldı bütün doktorlar tek tüpün yeterli
olduğunu söylüyorlar.ve ddış gebelikten 2 sene sonra gebe kaldım şimdi bir
kızım var.bende artık çocuğum olmaz diye düşünürken rabbim
nasip etti. bu süreçte tek tedavi kafandan silmen.başka çare yok
ben 2 sene her ay acaba bu ay oldumu diye kendimi
yiyordum taki eşimle tatile çıkıp aman bu ayda ben boş veriyorum
dediğim zaman kızım geldi.

bende bundan 3 sene önce dış gebelik geçirdim
ve tek tüpüm kaldı bütün doktorlar tek tüpün yeterli
olduğunu söylüyorlar.ve ddış gebelikten 2 sene sonra gebe kaldım şimdi bir
kızım var.bende artık çocuğum olmaz diye düşünürken rabbim
nasip etti. bu süreçte tek tedavi kafandan silmen.başka çare yok
ben 2 sene her ay acaba bu ay oldumu diye kendimi
yiyordum taki eşimle tatile çıkıp aman bu ayda ben boş veriyorum
dediğim zaman kızım geldi.

Tüpte yırtılma mı olmuştu da aldılar?

Gecen yil subat ayinda dis gebelik geçirdim sol tupten 3ay korunduk temmuzda rahim filmi cektirdim sol tup kivrimli cikti sag normaldi ayrica rahim tepeden basikti düşük erken doğum riski fazlaydı şükür ekim ayinda hamile oldugumu öğrendim ilk uc ay biraz zor geçti ama 37 haftada kizimi kollarima aldim simdi 15 gunluk sizlerde umudunuzu kaybetmeyin

Gecen yil subat ayinda dis gebelik geçirdim sol tupten 3ay korunduk temmuzda rahim filmi cektirdim sol tup kivrimli cikti sag normaldi ayrica rahim tepeden basikti düşük erken doğum riski fazlaydı şükür ekim ayinda hamile oldugumu öğrendim ilk uc ay biraz zor geçti ama 37 haftada kizimi kollarima aldim simdi 15 gunluk sizlerde umudunuzu kaybetmeyin

Çok geçmiş olsun Allah kimseye yaşatmasın.. Benim yarın 1 hafta olacak değerime göre ya bir iğne daha olucam yada ameliyat olucam Dualarınız benimle olsun.. En kısa zamanda bende Anne olmak bebeğimi kollarıma almak istiyorum

Bize de var mu tavsiyelerin :) 3 hafta sonra ben bu haberi vermek istiyorum :)

İnşallah.. Kabul_ 87 :) aslında sana daha önce yazmıştım eşinin geldiği dönem doktora git yumurta oluşumunu gör diye :) . benim sol tüpüm alındı (7 ay önce). geçen ay tam ovulasyon döneminde doktora gittim. Sağ yumurtalıktan yumurta oluştuğunu ve 17 mm olduğunu söyledi (cumartesi günüydü) . Eşimle bende cumartesi, pazar ve salı sabahı birlikte olduk .Salı günü kontrole gitiğimde tekrar yumurtanın çatladığını ve bol şans dilediğini söyledi doktorum :) şu an 4 hafta 4 günlük hamileyim :) Allah herkese nasip etsin.

Son düzenleme:
Back
X