yanıtınız için teşekkürler..geçmiş olsun. doktorun büyük ihtimal rahim filmi isteyecektir. bence rahim filminden önce yumurta takibi yaptır , sağ tarafında yumurta gelişince gebelik oluşma ihtimali daha yüksek oluyor. 1 ay sol taraftan bir ay sağ taraftan yumurta oluşumu verimli olduğunu düşünürsek sizin sağ tarafta oluşan yumurtanız sizin şansınızı arttıracaktır. hem yumurtanız oluşma aşamasındayken kendinizi acaba bugün mü yarın mı diye yormazssınız. çatlama iğnesi ilk zamanlarda denemeyin bence yada klomen benzeri ilaçlarla bedeninizi yormayın. . sadece yumurta takibi deneyin .
ameliyat eden doktorunuzun dinlenme süreci önermemesinin deneni bence tüpünüzün alınmış olması olabilir. tüpü alınmadan dikilenlerde dikiş açılma ihtimali yüksek oluyor, hamilelik oluşsa bile acılı eziyetli bir hamilelik oluşabiliyor. dikişleri patlayanlar çok oluyor.
benim laparaskopi olduğu için dikişlerim çok az. yarın doktor kontrolüm var yumurta takibinden bahsedebilirim ama 9 aydır hamile kalamadığım için acaba sağ tüpüm tıkalı mı diye de düşünmüyor değilim.bu arada benim doktorum bilinenin aksine yumurtalıklardan sırayla yumurtlama olmaz dedi (biray sağ bir ay sol gibi) sağ yumurtalığımda sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü ameliyat sonrası kontrollerin birinde doktorum o ay sağ yumurtalıktan yumurta oluştuğunu söylemişti.. bakalım hayırlısı:S