Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Kizlar merhaba ya dis gebelik ameliyati sonrasi ne zaman adet gordunuz ben mayis 15te ameliyst oldum tam 1 ay oldu adet gormedim bu normalmi birde bugun plates yaptim sol kasikta siddetli agri oldu koyu kahve kanama basladi adet oldum sandim ara ara kanama var ama koyu kahve ufff doktorum icini iyice temizledim 10 gun sonrada adet olabilirsin 40 gun sonrada dedi ama forumlari okuyunca herkesinki gununde gelmis cnm sikildi birde plates spor falan daha erkenmi sizce

İnşallah.. Kabul_ 87 :) aslında sana daha önce yazmıştım eşinin geldiği dönem doktora git yumurta oluşumunu gör diye :) . benim sol tüpüm alındı (7 ay önce). geçen ay tam ovulasyon döneminde doktora gittim. Sağ yumurtalıktan yumurta oluştuğunu ve 17 mm olduğunu söyledi (cumartesi günüydü) . Eşimle bende cumartesi, pazar ve salı sabahı birlikte olduk .Salı günü kontrole gitiğimde tekrar yumurtanın çatladığını ve bol şans dilediğini söyledi doktorum :) şu an 4 hafta 4 günlük hamileyim :) Allah herkese nasip etsin.

Canım eşim bir haftalığına gelecek, bu sürede her günü değerlendirmeyi düşünüyorum doktora gitmek istemiyorum çünkü solda yok desede deneyeceğim var desede :) şuan kür yapıyorum kendime sanırım etkisini gösteriyor sağ ve solda hareketlenme var ,bu ay olmazsa eğer diğer gelişine doktora gideceğim, eşim burada olsa adete bir gün kala bile denerim de :))) bize de dua et inşallah olur bu ay benimde,6 ay mi korundun denediğin ilk ayda mı hamile kaldın,

Kizlar merhaba ya dis gebelik ameliyati sonrasi ne zaman adet gordunuz ben mayis 15te ameliyst oldum tam 1 ay oldu adet gormedim bu normalmi birde bugun plates yaptim sol kasikta siddetli agri oldu koyu kahve kanama basladi adet oldum sandim ara ara kanama var ama koyu kahve ufff doktorum icini iyice temizledim 10 gun sonrada adet olabilirsin 40 gun sonrada dedi ama forumlari okuyunca herkesinki gununde gelmis cnm sikildi birde plates spor falan daha erkenmi sizce

Ben ameliyat ile birlikte adet olmuştum, 2. Adetim de tam zamanında 4 hafta sonra geldi, şuan plates yapma bence daha çok yenisin, benim 5 ay oldu ben bile biraz spor yaptığımda ağrı yapıyordu biraktım doktora sordum sadece yürüyüş yap dedi ... Şuan spor çok sakıncalı

Ben ameliyat ile birlikte adet olmuştum, 2. Adetim de tam zamanında 4 hafta sonra geldi, şuan plates yapma bence daha çok yenisin, benim 5 ay oldu ben bile biraz spor yaptığımda ağrı yapıyordu biraktım doktora sordum sadece yürüyüş yap dedi ... Şuan spor çok sakıncalı
Cnm tesekkur ederim cevabin icin sol tarafimda agri var suan dun koyu kahve kanama oldu bugun sanirim randevu alip gidicem doktora yolunda gitmeyen biseyler var hissediyorum nette ameliyat sonrasi rahim icinde yapisiklik olabilir yaziyor korktum 1 ay gecti daha fazls beklemiycem doktora gidicem uff ya ameliyattan sonra hersey normale girer saniyordum hala ugrasiyoruz 1 aydir doktor doktor geziyorum sıkıldı m artik hastalik hastasi oldum resmen neyse doktora gidince haberleri veririm plstese ara vericem opyrm

Canım eşim bir haftalığına gelecek, bu sürede her günü değerlendirmeyi düşünüyorum doktora gitmek istemiyorum çünkü solda yok desede deneyeceğim var desede :) şuan kür yapıyorum kendime sanırım etkisini gösteriyor sağ ve solda hareketlenme var ,bu ay olmazsa eğer diğer gelişine doktora gideceğim, eşim burada olsa adete bir gün kala bile denerim de :))) bize de dua et inşallah olur bu ay benimde,6 ay mi korundun denediğin ilk ayda mı hamile kaldın,

benim ameliyat laporaskopik oldu. ameliyattan önce kürtajda olmuştum. Doktorum hiç korunma vermedi bize olacağı varsa zaten olur dedi. Birde ameliyat kapalı olduğu için büyük dikiş vs yoktu bende. yani 7 aydır deniyorduk hatta umudumuz kırılmaya başlamıştı yaz sonunda rahim filmi çektirmyi planlıyorduk.
darısı tüm bebek isteyenlerin başına dün kandilde herkes için dua ettim. İnşallah önümüzdeki ayda senin güzel haberlerini alırız.:)

Âaaaaaa inanmiyorummmm cokk mutlu oldumm hadi ins.digerlerimizde cok sevindimmm zamanida cok guzel

teşekkürler:) darısı tüm isteyenlerin başına:) ben ameliyattantan önceki ve sonraki durumu özetleyen tarihleri yazdım sana. benim hcg öyle bir seviyede kalmıştıki dış gebelik mi yoksa devam etmeyen gebelik mi anlayamadıkları için önce kürtaj yaptılar. Alınan dokuda gebelik hücresi görünmediği ve hcg hala düşmediği için daha sonra iğne oldum. iğneden 4-5 gün sonrada iç kanama geçirmiştim:( umarım yardımcı olmuştur tarihler..

28.09.2013 Kürtaj
09.10.2013 sol tüp elveda :(
05.11.2013 ilk regl

Kızlar Merhaba;

dış gebeliği öğrendiğimde değer 5000 lerdeydi hemen iğne olmuştum 4. gün değerim 8000 lere yükselmişti. Doktor içkanamaya hazır ol demişti. Canım ağzımda geçen zamandan sonra 1 haftada değerim 6000 e gerilemişti. Doktor düşüş iyiye işaret demesine rağmen ertesi gün maalesef sabah şiddetli bir karın ağrısı ile doktora koştum ve iç kanamanın başladığını söyledi :2: Neye uğradığımı şaşırarak kapalı ameliyata girdim. Allahıma bin şükür ki uçta olduğu için tüp alınmadan temizleyip yakarak kanamayı durdurmuşlar.

Dikişlerim çok azdı ve laproskopik olduğu için hemen ayağa kalktım. Doktorum 1 ay sonra rahim filmi istedi ona göre çalışmaya başlayabilirsiniz fazla korunmana gerek yok dedi.

Allah Hepimizin yardımcısı olsun

arkadaşlar buradan biri okur da faydalanır diye yazıyorum.. hamileliğimin ilk gününden itibaren beta hcg hep az yükseldi.. 2 günde 1 iki katına çıkması gerekirken benim 4 günde 1 çıkıyordu.. en son 470ken doktor dış gebelik dedi ve araştırma hastanesine yönlendirdi iğne yapsınlar diye.. gittim ama güvenemeyip geri çıktım ve başka bir doktora gittm o da dış gebelik ama belli de olmaz önce kürtaj yapalım değer düşmezse arkasından iğne yapalım dedi.. bu da bana hiç mantıklı gelmedi deneme tahtası gibi hem kürtaj hem iğne.. ve başka bir doktora gittim.. o gün kese göründü çok şükür dış gebelik değilmiş.. bekledik belki gelişir diye.. gelişmedi ve kendi düştü.. yani dış gebelik dendiğinde hemen o iğnelerden yaptırmayın.. beta 1000 olana kadar bekleyin eğer kese görünmezse o zaman dış gebeliktir..

Kızlar merhaba,

Maalesef ki bende dış gebelik geçirdim... İnsan başına gelmeden anlamıyormuş dünyam başıma yıkıldı.. Ne yediğimden ne içtiğimden nede başka birşeyden zevk alamıyorum. Şu anda sadece bekliyorum ağlıyorum :43::43::43::43::5::5::5::5::5::5:

Caydinn hamile olduğunu duyunca çokkk sevindim ardından bunu duyunca da bi okadar üzüldüm valla, Allah'ım sabır versin. Hayırlısı böyleymiş yapacak bişey yok malesef, umarım en yakın zamanda senin ve tüm anne olmak isteyenlerin dilekleri kabul olur.

Kızlar 3 gündür test yapıyorum 2. Çizgi silik çıkıyor net değil. Adetime 2 gün var daha ... Çok korkuyorum

kaul_87, ben dün bebeğimin kalp atışını duydum. Allah sana da nasip etsin. ben adet günümde bile yaptığımda (gecikme beklemeden) ikinci çizgi yaklaşık 15 dakika sonra çok silik çıktı. ertesi gün kan tahlili yaptırmaya gittiğimde Hemşite ilk 5 dk içinde çıkmadıyda sonuç hatalıdır dedi ama şu an hamileyim ve içimde kalbi atan bir pirinç tanesi var. Lütfen gelişmelerden bizide haberdar et. Benim karnımda dış gebelikte olduğu gibi çok garip sancılar vardı başta adet sancısı gibi sonra daha farklı sende de var mı?

kaul_87, ben dün bebeğimin kalp atışını duydum. Allah sana da nasip etsin. ben adet günümde bile yaptığımda (gecikme beklemeden) ikinci çizgi yaklaşık 15 dakika sonra çok silik çıktı. ertesi gün kan tahlili yaptırmaya gittiğimde Hemşite ilk 5 dk içinde çıkmadıyda sonuç hatalıdır dedi ama şu an hamileyim ve içimde kalbi atan bir pirinç tanesi var. Lütfen gelişmelerden bizide haberdar et. Benim karnımda dış gebelikte olduğu gibi çok garip sancılar vardı başta adet sancısı gibi sonra daha farklı sende de var mı?
Ilk deperın kaçtı canım ben birazdan test sonucunu alacağım banada ilk 5 dk da çıktıysa doğrudur dediler benim ilk 5 dk da çıktı ve 3 ayrı markadan yaptım, benim çok akıntım var ve yumurtlamadan 5 gün sonra bende 2 gün çok az kahverengi leke oldu, belim günlerdir ağrıyor bel ağrısından dolayı test yaptım zaten arasıra ağrım oluyor sağda da solda da çok korkuyorum inşallah sağlıklı biri gebelıktir . Dua edın benım içşn

Canım teşekkür ederim inşallah Rabbim kucağimiza sağ salim alabileceğimiz gebelikler nasip etsin , sen de dikkat et kendine , ben şimdiden her ihtimale karşı yorumlamaya ve beslenmeme dikkat ediyorum 😃

Ilk deperın kaçtı canım ben birazdan test sonucunu alacağım banada ilk 5 dk da çıktıysa doğrudur dediler benim ilk 5 dk da çıktı ve 3 ayrı markadan yaptım, benim çok akıntım var ve yumurtlamadan 5 gün sonra bende 2 gün çok az kahverengi leke oldu, belim günlerdir ağrıyor bel ağrısından dolayı test yaptım zaten arasıra ağrım oluyor sağda da solda da çok korkuyorum inşallah sağlıklı biri gebelıktir . Dua edın benım içşn

Canım dualarımız seninle.. İçini ferah tut.. Geçmişi düşünme... Herşey yolunda olacak normal gebelik olacak haberdar et bizi de...

Caydinn hamile olduğunu duyunca çokkk sevindim ardından bunu duyunca da bi okadar üzüldüm valla, Allah'ım sabır versin. Hayırlısı böyleymiş yapacak bişey yok malesef, umarım en yakın zamanda senin ve tüm anne olmak isteyenlerin dilekleri kabul olur.

:5::5::5: sağol canım atlatmaya çalışıyorum.. yaşadıklarımı anlatmanın imkanı yok maalesef

Canım dualarımız seninle.. İçini ferah tut.. Geçmişi düşünme... Herşey yolunda olacak normal gebelik olacak haberdar et bizi de...
Canım merhaba dün adetimin 27. Günü idi ve değerim 442 çıktı henüz doktora görünmedim ama birk gün sonra gideceğim değerim yükselsin istedim. Keseyi sanırım değer 1000 de iken görüyoruz sanırım , inşallah canım bu defa bana pozitif enerji verdi :) iyi olacağini umut ediyorum

Canım merhaba dün adetimin 27. Günü idi ve değerim 442 çıktı henüz doktora görünmedim ama birk gün sonra gideceğim değerim yükselsin istedim. Keseyi sanırım değer 1000 de iken görüyoruz sanırım , inşallah canım bu defa bana pozitif enerji verdi :) iyi olacağini umut ediyorum

aaufu hayırlı olsun bebişin. sağlıkla büyüsün hayırlı bir evlat olsun inş. Kabul senin içinde çok sevindim canım bayadır bu topike uğramıyordum. dedim bi uğrayıp bizim yaşadıklarımızı henüz yaşayan arkadaşlara bir moral vereyim bide baktım iki tane hamilelik haberi :) siz benden önce davranmışsınız, bende üçüncüsünü vereyim o zaman :) kabul hatırlıyorsan senin gibi benim eşimde yurtdışında çalışıyordu yumurtlama zamanları denk gelmiycek diye kaygılanıyorduk. ikimizede denk gelmiş ve mutlu son bak ne güzel. tabi yaşadığımız şeylerden dolayı bizim kaygılarımız diğer anne adaylarına göre daha yüksek Allah bu sefer sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin üçümüz için.

dış gebelik haberini yeni alan arkadaşlar inş sizlerinde yüzünün güldüğü günler gelecek. bende şubatta iğne vuruldum. üç aylık korunma sonrasında ilk ay yeniden hamileyim,dış gebelik geçirdiğim zaman ise 7 ay beklemeden sonra ancak hamile kalabilmiştim. yani hiç ümitsizliğe kapılmayın. hepiniz için en kısa zamanda hayırlı evlatlar diliyorum.

aaufu hayırlı olsun bebişin. sağlıkla büyüsün hayırlı bir evlat olsun inş. Kabul senin içinde çok sevindim canım bayadır bu topike uğramıyordum. dedim bi uğrayıp bizim yaşadıklarımızı henüz yaşayan arkadaşlara bir moral vereyim bide baktım iki tane hamilelik haberi :) siz benden önce davranmışsınız, bende üçüncüsünü vereyim o zaman :) kabul hatırlıyorsan senin gibi benim eşimde yurtdışında çalışıyordu yumurtlama zamanları denk gelmiycek diye kaygılanıyorduk. ikimizede denk gelmiş ve mutlu son bak ne güzel. tabi yaşadığımız şeylerden dolayı bizim kaygılarımız diğer anne adaylarına göre daha yüksek Allah bu sefer sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin üçümüz için.

dış gebelik haberini yeni alan arkadaşlar inş sizlerinde yüzünün güldüğü günler gelecek. bende şubatta iğne vuruldum. üç aylık korunma sonrasında ilk ay yeniden hamileyim,dış gebelik geçirdiğim zaman ise 7 ay beklemeden sonra ancak hamile kalabilmiştim. yani hiç ümitsizliğe kapılmayın. hepiniz için en kısa zamanda hayırlı evlatlar diliyorum.

Bu hamilelik haberleri bana çok umut oldu hepinize ayrı ayrı sevindim bende 31 ocakta iğne oldum bu ay korunmayı bırakıyorum inşallah bende birgün sağlıklı bir hamilelik yaşarım hepinizin sonuna kadar sağlıkla mutlulukla gitsin inşallah

Back
X