dış gebelik geçirdim, düşük yaptım bebeğim olur mu diyenler lütfen okuyun

OTE="SARYA12, post: 39854628, member: 635785"]Evet haklısın canm ya iğne yada laparaskopi olucaktım şükür düştü ama kanamalar düzensiz olduğu için takıyordum kafama artık normal olduğunu anladım gerçekten çok teşekkür ederim cvpların için içimi biraz rahatlattın şimdi tekrar hamile kalmaya korkarım ben gene aynısı olurmu die tekrarlarmı die şuan hala kasık ağrılarım var aynı adet ağrıları gibi.[/QUOTE]
Benimde ağrılarım oluyo suan lekelenme seklinde bu arada ben brokoli kürü yapıyorum ikinci haftam bitti sende uygula tüpleri temizliyormus i.saracoglu nun kürü bu bu küre başladıktan sonra bhcg düşmeye başladı bir haftada yarıya indi deger[/QUOTE]
Brokoli kürü nasıl oluyor canm buharınamı oturuyorsun maydonoz kürüdw iyi geliyor die duydum

Benimde ağrılarım oluyo suan lekelenme seklinde bu arada ben brokoli kürü yapıyorum ikinci haftam bitti sende uygula tüpleri temizliyormus i.saracoglu nun kürü bu bu küre başladıktan sonra bhcg düşmeye başladı bir haftada yarıya indi deger[/QUOTE]
Brokoli kürü nasıl oluyor canm buharınamı oturuyorsun maydonoz kürüdw iyi geliyor die duydum[/QUOTE]
Maydanoz kürünü de yaptım ama bu dış gebelik için 7 gun yap 3 gün ara ver toplam 21 gün yapiyon arkasından 15 gün soğan kürü internetten bulursun yazarsan ben ordan buldum ama yinede enaz üç ay çocuk denemiycem dinlenecem birde korkuyorum açıkçası aynı şeyleri yaşamaktan

Bende aynı şei yaşamaktan çol korluyorum dış gebelik çok yıpratıyo hele beklemek çok zor bende bir iki sene düşünmüyorum hamilelik çok yıprandım birde takıntılıyım hayırlıso diyelim tekrarlama riski beni korkutuyor birdaha olusa korkusu bendede var hakkımızda hayırlısı olsun diyelim.

[QUE="busem68, post: 39851916, member: 67303"]Slm kızlar bende dış gebelik geçiriyorum kendiiğindem sonlandı benimki iğneye gerek kalmadan fakat ara ara kanama ve ağrılarım oluyor sol tarafımda beta 225 den 45 düşmüştü en son kontrole gidicem bakalım bukadar uzun sürüyormu dış gebeliğin kendiliğinden sonlanması 1buçuk aydır çekiyorum[/QUOTE]
Oncelikle cok gecmis olsun canim allah sabir versin aylar gecmesine ragmen benim hala daha sag tarafta agrim oluyor usutmek bizlerin en büyük dusmani.sıkı giyin usutmemeye calis dedi. Neyseki kendiliginden düşüyor.

Oncelikle cok gecmis olsun canim allah sabir versin aylar gecmesine ragmen benim hala daha sag tarafta agrim oluyor usutmek bizlerin en büyük dusmani.sıkı giyin usutmemeye calis dedi. Neyseki kendiliginden düşüyor.[/QUOTE]
Sağol canm benim tedirgin olduğum konu tekrarlaması ve bu kanamalar daha ne kadar devam edicek doktorum olacağını söyledi ama hayırlısı diyelim.

[QUOTE2, post: 39855870, member: 635785"]Benimde ağrılarım oluyo suan lekelenme seklinde bu arada ben brokoli kürü yapıyorum ikinci haftam bitti sende uygula tüpleri temizliyormus i.saracoglu nun kürü bu bu küre başladıktan sonra bhcg düşmeye başladı bir haftada yarıya indi deger[/QUOTE]
Brokoli kürü nasıl oluyor canm buharınamı oturuyorsun maydonoz kürüdw iyi geliyor die duydum[/QUOTE]
Maydanoz kürünü de yaptım ama bu dış gebelik için 7 gun yap 3 gün ara ver toplam 21 gün yapiyon arkasından 15 gün soğan kürü internetten bulursun yazarsan ben ordan buldum ama yinede enaz üç ay çocuk denemiycem dinlenecem birde korkuyorum açıkçası aynı şeyleri yaşamaktan[/QUOTE]
Canım nasılsın merak ettim seni kanamaların devam ediyormu benim lekelenmelerim hala devam bi gün kesiliyo birgün geliyo belli olmuyo yani birde karnıma yüklendiğim zaman acıma oluyor sendede oluyormu.

Oncelikle cok gecmis olsun canim allah sabir versin aylar gecmesine ragmen benim hala daha sag tarafta agrim oluyor usutmek bizlerin en büyük dusmani.sıkı giyin usutmemeye calis dedi. Neyseki kendiliginden düşüyor.
Sağol canm benim tedirgin olduğum konu tekrarlaması ve bu kanamalar daha ne kadar devam edicek doktorum olacağını söyledi ama hayırlısı diyelim.[/QUOTE]
Canim tekrarlanma olasılığı var fakat allah kismet ederse 2. Hamileligimde adet gununu 1 hafta geçtikten sonra dr .kontrolunde olmam gerektigini soyledi.kan tahlilleri falan yapilacak kötü düşünmek istemiyorum sende düşünme hiç allah nasip edecek ve bizde bebegimizi kucagimiza alacagiz eminim

Maydanoz kürünü de yaptım ama bu dış gebelik için 7 gun yap 3 gün ara ver toplam 21 gün yapiyon arkasından 15 gün soğan kürü internetten bulursun yazarsan ben ordan buldum ama yinede enaz üç ay çocuk denemiycem dinlenecem birde korkuyorum açıkçası aynı şeyleri yaşamaktan[/QUOTE]
Canım nasılsın merak ettim seni kanamaların devam ediyormu benim lekelenmelerim hala devam bi gün kesiliyo birgün geliyo belli olmuyo yani birde karnıma yüklendiğim zaman acıma oluyor sendede oluyormu.[/QUOTE]
slm canım kanamalar devam ediyo bhcg 35 düşmüş haftaya 0 olur herhalde bu arada brokoli kürüne devam ediyorum ptesi çok feci ağrım oldu sol tarafta hem böbreklerde hem tüpte acille gittim iki iğne bir serum banamısın demedi ağrılarım halen devam ediyo kürden mi bilmiyorum ama eski sağlıklı günlerimi çok özledim bu arada dış gebelik stresten de oluyomuş

SARYA post: 39939440 .!.:
Brokoli kürü nasıl oluyor canm buharınamı oturuyorsun maydonoz kürüdw iyi geliyor die duydum
Canım nasılsın merak ettim seni kanamaların devam ediyormu benim lekelenmelerim hala devam bi gün kesiliyo birgün geliyo belli olmuyo yani birde karnıma yüklendiğim zaman acıma oluyor sendede oluyormu.[/QUOTE]
slm canım kanamalar devam ediyo bhcg 35 düşmüş haftaya 0 olur herhalde bu arada brokoli kürüne devam ediyorum ptesi çok feci ağrım oldu sol tarafta hem böbreklerde hem tüpte acille gittim iki iğne bir serum banamısın demedi ağrılarım halen devam ediyo kürden mi bilmiyorum ama eski sağlıklı günlerimi çok özledim bu arada dış gebelik stresten de oluyomuş[/QUOTE]
Off yaaa çok zOr benim iki hafta önce 45 di beta birdaha baktırmadım doktprum 1ay sonra gel dedi adet olduktan sonra bugün sanki kanamam adet kanamasına dönüştü acaba adetmi oldum pazartesi sağlıkocağında bir kan tahlili yaptırıyım diyorum beta 0lanmışmıdor acaba benimdr çok ağrılarım oluyo geçen pazar sol tarafıma bir girdi mahvetti ağrılar beni bende çok özledim iki aydır kanamalı kanamalı geziyorum bununnyerine hamiş olsaydım şimdi diyorum çok sıkıntılı bir durum ya gene tekrarlarsa die çokda korkuyorum birdaha hamilr kalmaya.

slm canım kanamalar devam ediyo bhcg 35 düşmüş haftaya 0 olur herhalde bu arada brokoli kürüne devam ediyorum ptesi çok feci ağrım oldu sol tarafta hem böbreklerde hem tüpte acille gittim iki iğne bir serum banamısın demedi ağrılarım halen devam ediyo kürden mi bilmiyorum ama eski sağlıklı günlerimi çok özledim bu arada dış gebelik stresten de oluyomuş[/QUOTE]
Off yaaa çok zOr benim iki hafta önce 45 di beta birdaha baktırmadım doktprum 1ay sonra gel dedi adet olduktan sonra bugün sanki kanamam adet kanamasına dönüştü acaba adetmi oldum pazartesi sağlıkocağında bir kan tahlili yaptırıyım diyorum beta 0lanmışmıdor acaba benimdr çok ağrılarım oluyo geçen pazar sol tarafıma bir girdi mahvetti ağrılar beni bende çok özledim iki aydır kanamalı kanamalı geziyorum bununnyerine hamiş olsaydım şimdi diyorum çok sıkıntılı bir durum ya gene tekrarlarsa die çokda korkuyorum birdaha hamilr kalmaya.[/QUOTE]
seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcımız olsun bhcg mutlaka yaptır sıfırlanması önemli yoksa adet olunmaz brokoli kürüne başladınmı

Yok canım başlamadım pazartesi baktırcam sağlık ocağında sıfırlanmadıysa bende başlıyımm diyorum birde dış gebelikten sonra hsg çektirmek gerekiyormu rahim filmi bazı tanıdıklardan duydum çekilip tüplerin durumuna bakılıyormuş.

o da ayrı sıkıntı çektiren iki kişiye sordum çok ağrılıymış birtanesi sonrasında enfeksiyon bile kapmış ağrılarım var diyodu dk. ra sormak lazım benimki birşey demedi

o da ayrı sıkıntı çektiren iki kişiye sordum çok ağrılıymış birtanesi sonrasında enfeksiyon bile kapmış ağrılarım var diyodu dk. ra sormak lazım benimki birşey demedi

Benimkide bişey demedi ama anestezi veriyolarmış benimki isterse anestezili yaptırcam çektirdikten sonrasıda ağrılıymış ağrıların oluyomış valla çok zor

Benimkide bişey demedi ama anestezi veriyolarmış benimki isterse anestezili yaptırcam çektirdikten sonrasıda ağrılıymış ağrıların oluyomış valla çok zor
bence yaptırma biraz önce bu siteden biri paylaşmış yaptırmış dk parçaları çıkartamamış 1 saat arayla tekrar yapmış tüpün şişmiş alalım demiş korktum doğrusu laporoskopi endoskopi yöntemi daha doğru geliyo bana

Aaaa dr acemiymiş galiba yaaa çok zor sanırım çektirmemek en iyisi biz bu dış gebelik ten kurtulup bir süre korunduktan sonra tekrar deneri artık valla bende korktum

Beta sıfırlanınca kanamalarda kesilecekmi acana?

inan bilmiyorum ama artık rahat kıyafet giyip rahatça dolaşmak istiyorum özel hayat bitti aynen canım 3 ay dinlenmeyi düşünüyorum

inan bilmiyorum ama artık rahat kıyafet giyip rahatça dolaşmak istiyorum özel hayat bitti aynen canım 3 ay dinlenmeyi düşünüyorum

Okadar çok dikkat ediyorumki kat kat giyiniyorum aman üşütmeyim diyee regli döneminde 5günlük kanamaya tahammül edemezken iki aydır kanama lekelenme kesilmedi ama genede şükredelimki ameliyat olmadık çok şükür diyelim.

aynen 2 gün hava güneşli sıcak diya kombiyi kapattım acillik oldum sancıdan birde gaz sancısı oldu dk karnını sar sarmala dedi ama yakında kendimi kavanoza koyup yaşayacam yani

aynen 2 gün hava güneşli sıcak diya kombiyi kapattım acillik oldum sancıdan birde gaz sancısı oldu dk karnını sar sarmala dedi ama yakında kendimi kavanoza koyup yaşayacam yani

O gaz sancıları bağırsak düzensizliği mahvetti beni gerçekten çok çekmişiz yaaa ayaklarfan çorap patik terlil eksik olmuyo benim üşüttüğüm an ağrı olıyo hemen kasıklarda eşimde artık sıkıldı muhanbettennkasık ağrısı kanama kasık ağrısı kanama

benim kide öyle ben uyuduktan sonra uyumaya geliyo evde artık pek durmuyo arkadaşlarına gidiyo onuda çok strese soktum ama ne yapalım kolay değil evde onlar var onlarla paylaşıyoz mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…