2006 senesinde bana da tüp testi yapılmıştı. Sancılı bi süreçti ama doktor bana sol tarafımın tamamiyle açık olduğunu ama sağ tarafımın kapalı olduğunu, hamile kalmak istediğim zaman ameliyat olabileceğimi vs söylemişti. Bundan 5 yıl önce maalesef dış gebelik geçirdim ve kapalı olan sağ tarafımda gerçekleşmiş olay. Hemen testlerden sonra ambulansa bindirildiğim gibi ameliyat masasında açmıştım gözümü. Tüpümüm yarısı alındı ama üzülme dediler, sol tarafın hala süper. Tek yumurtayla hamile kalan bi çok kadın var dediler de dediler.. O zamanlar çocuk falan pek düşünmediğim için aldırış etmemiştim ama şimdi 30'una merdiven dayayan bi kadın olup, çevrendeki herkesin evinden bebek sesleri gelmeye başlayınca hadi bakalım dedim. Yaklaşık 3 aydır adet günlerimi kontrol edip, ovulasyon testleri kullanarak çift çizgileri yakalama peşine düşüp, sabırlı davrandım. Bu ayı 15'inde çift çizgiyi yakalayınca eşimle ilişkiye girdik. İlişki sırasında hep sol tarafıma doğru yattım ve 45 dakika öylece bekledim. Çünkü sağ tarafım kapalı olduğu için kendi kendime böyle bir çözüm buldum. İşe yarar mı bilmiyorum elbette ama bu hamile kalma işleri insana her bişeyleri yaptırıyor
Bu ayın sonunda adet olucam ama belki de olmicam ve mutlu bir haberle uyanıcam, kim bilir.. Bakalım