benim kide öyle ben uyuduktan sonra uyumaya geliyo evde artık pek durmuyo arkadaşlarına gidiyo onuda çok strese soktum ama ne yapalım kolay değil evde onlar var onlarla paylaşıyoz mecbur
merhabalar ben de dış gebelik geçirmiş biri olarak yazmak istedim.Beta sıfırlanınca kesiliyo inşallah kanamaAaaa dr acemiymiş galiba yaaa çok zor sanırım çektirmemek en iyisi biz bu dış gebelik ten kurtulup bir süre korunduktan sonra tekrar deneri artık valla bende korktum
Beta sıfırlanınca kanamalarda kesilecekmi acana?
tam sıfırlandığı gibimi kesiliyo yoksa zamanlamı kesiliyo kusura bakma iki aydır kanamalı dolaşınca merak ettimmerhabalar ben de dış gebelik geçirmiş biri olarak yazmak istedim.Beta sıfırlanınca kesiliyo inşallah kanama
Ben geçen sene haziranda geçirdim iğneyle düşürüldü değerim..Sık sık kontrol ettik betamı ama en son 30lara falan inmişti bikaç güne kesildi zaten.Çok hatırlamıyorum net hatırlamak da istemiyorum şimdi sağlıklı bi hamileliğim var çok şükür belki sizlere de umut olurum.Siz de atlatıcaksınız Allahın izniyle bugünleri...tam sıfırlandığı gibimi kesiliyo yoksa zamanlamı kesiliyo kusura bakma iki aydır kanamalı dolaşınca merak ettim
İnşallah gerek kalmaz diğer hamileliginde sağlıklı olsun hepimizin birdahaki sefereRahim filmini dr banada söyledi su veriyorlarmis türlere oldukça agrili geçiyor dedi dr. Bende sartmi dedim hayir şart değil dedi. Görmüş olurduk dedi ama artik çok yoruldum dedim anlıyorum seni dedi sonraki Hamileligimde de birsey yasarsak yapariz diye konuştuk
sol tüpün işlevini bitirdiğini nerden biliyon
Merhaba arkadaşlar. nasılsınız. dış gebelik geçiren düşük yapan arkadaşlar çok geçmiş olsun.
ben dış gebelik geçirmiş biri olarak bu konuyu açtım. ben sol tüpümden dış gebelik geçirdim. dış gebelik öncesi birde düşüğüm vardı.. daha sonra (yaklaşık 1 sene sonra) rahim filmi çekildim. evet ağrılı bir işlem. ama dayanılamıyacak gibi değildi. anestezi narkoz alınacak kadar bir durum yok. benim filmde sol tüpüm tıkalı çıktı. ogünü hiç unutamam nasıl ağlamıştım sonucu duyunca.
daha sonra eşim tahlil verdi ve ondada sıkıntı vardı. varikosel ameliyatı olması gerekliydi. acil ameliyat oldu çift taraflı. zorlu bir süreç geçirdik. dr 6 aydan önce spermlerin iyi olamıyacağını söylemişti. 6 ay mı? 6 sene gibi geldi bana. dr unda dediği gibi 6 ay sonra gebe kaldım ama yine düşükle sonuçlandı. başka bir doktor bulmalıydık yada aşılama yapılacaktı. eşim bir akrabasının tavsiyesiyle bir dr buldu. masraflıydı özeldi herşeyi ama değdi. 3 ay sonra tekrar hamileydim. hemde sağlıklı. bir oğlum oldu çok çok şükür Allah yokluğunu göstermesin. şimdi bir oğlum daha olacak Allahın izniyle. 7 senelik evliyim. bu 5. gebeliğim. 2 . yavrum.
kızlar kontrollerinize eşinizide götürün mutlaka muayneden geçsin. bir spermioyram yapılsın. bazen düşüklerin ve dış gebelikler,n en önemli sebebi erkek kaynaklı olabiliyor.
hepinize sağlıklı günler diliyorum. İnşallah hepinizin kucağı birgün dolacak.Rabbim 'Ol' desin yeterki....
sol tüpün işlevini bitirdiğini nerden biliyon
iç kanama geçirdim ben 1 haftadır çok kötü sancılarım vardı sol tarafta özellikle kan degerim 14 ten 12 ye düştü bhcg 17 oldu buğün başka dk gittim iç kanama var dedi normalde ameliyat olman gerekiyormuş dedi ama şuan bişey yapamam dedi 1 hafta 10 gün dinlen yat dedi kötü olursan saat kaç olursa olsun ara dedicanım merak ettim seni nasılsım kanamalarımdevam eediyormu benim hala devam haftaya cuma kontrolum var artık düzelsin istiyorum.
inşallah tutmuştur2006 senesinde bana da tüp testi yapılmıştı. Sancılı bi süreçti ama doktor bana sol tarafımın tamamiyle açık olduğunu ama sağ tarafımın kapalı olduğunu, hamile kalmak istediğim zaman ameliyat olabileceğimi vs söylemişti. Bundan 5 yıl önce maalesef dış gebelik geçirdim ve kapalı olan sağ tarafımda gerçekleşmiş olay. Hemen testlerden sonra ambulansa bindirildiğim gibi ameliyat masasında açmıştım gözümü. Tüpümüm yarısı alındı ama üzülme dediler, sol tarafın hala süper. Tek yumurtayla hamile kalan bi çok kadın var dediler de dediler.. O zamanlar çocuk falan pek düşünmediğim için aldırış etmemiştim ama şimdi 30'una merdiven dayayan bi kadın olup, çevrendeki herkesin evinden bebek sesleri gelmeye başlayınca hadi bakalım dedim. Yaklaşık 3 aydır adet günlerimi kontrol edip, ovulasyon testleri kullanarak çift çizgileri yakalama peşine düşüp, sabırlı davrandım. Bu ayı 15'inde çift çizgiyi yakalayınca eşimle ilişkiye girdik. İlişki sırasında hep sol tarafıma doğru yattım ve 45 dakika öylece bekledim. Çünkü sağ tarafım kapalı olduğu için kendi kendime böyle bir çözüm buldum. İşe yarar mı bilmiyorum elbette ama bu hamile kalma işleri insana her bişeyleri yaptırıyorBu ayın sonunda adet olucam ama belki de olmicam ve mutlu bir haberle uyanıcam, kim bilir.. Bakalım
iç kanama geçirdim ben 1 haftadır çok kötü sancılarım vardı sol tarafta özellikle kan degerim 14 ten 12 ye düştü bhcg 17 oldu buğün başka dk gittim iç kanama var dedi normalde ameliyat olman gerekiyormuş dedi ama şuan bişey yapamam dedi 1 hafta 10 gün dinlen yat dedi kötü olursan saat kaç olursa olsun ara dedi
iç kanama geçirdim ben 1 haftadır çok kötü sancılarım vardı sol tarafta özellikle kan degerim 14 ten 12 ye düştü bhcg 17 oldu buğün başka dk gittim iç kanama var dedi normalde ameliyat olman gerekiyormuş dedi ama şuan bişey yapamam dedi 1 hafta 10 gün dinlen yat dedi kötü olursan saat kaç olursa olsun ara dedi
Allah sana iyilik saglik afiyet versin insallah tez zamanda iyilesirsin. Dualarimiz seninle.Lutfen kendine dikkat et. Ic kanaman varsa neden seni eve gonderdi ki tehlikeli degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?