S
_safir_
Ziyaretçi
herkese çok geçmiş olsun ben bundan birsene önce dış gebelik geçirdim ilk hamileliğimdi günüm geçtikten sonra tahlil yaptırdım tahlilde çıktı doktoru aradım 10 gün sonra gel dedi gittim ultrosonda gözükmedi doktor direkt dış gebelik olabileceğini söyledi kan tahlili yaptırdım o da doktoru doğruladı benim doktorum ilk başta hiç ameliyat demedi iğne ile düşebileceğini söyledi kemoterapide kullanılan bir iğne ben hemen o iğneyi kullanmaya başladım bir gün iğne bir gün tahlil şeklinde 4 iğne sonunda beta hcg azalmaya başladı 2 hafta içinde normale döndü çok sancım ve kanamam oldu sonra bir ay doğum kontrol hapı kullandım daha sonra tekrar 9 ay sonra hamile kaldım allaha çok şükür az hasarla atlattım ama o psikoloji bozukluğu üzüntü çektiğin her acının üstünde ben şimdi 5 aylık hamileyim hala içimde bi korku var doktora gidip yatağa yattığımda hala titryorum o ilk alınan kötü haber üstümde kaldı allah kimseyi o yalda bırakmasın heveslerimizi kırmasın olmayan herkesenasip etsin hamileleride sağlıkla kurtarsın.