arkadaşlar merhaba ben siteye yeni üye oldum. herkes birbirinin derdiyle ilgileniyor çok güzel paylaşımlar var burada.
benim soruma da cevap verirseniz sevinirim.benim en son adet tarihim 14 şubat.geçen salı doktora gittim. kan testimde hcg 210 çıktı.dr vajinal ultrasonda birşey göremedi.dış gebelik veya da erken bir gebelik olabilir 1 hafta sonra gel dedi. ben o kadar bekleyemedim.dün tekrar başka bi hastaneye gittim.ultrasonda uzman bi adamı tavsiye etmişlerdi. o adam ultrason çekti.kese daha yeni oluşmaya başlamış.tam olarak bişey belli değil dedi.sağ yumurtalığında kiste benzeyen bişey var. normal bir gebelik olma şansı az. olumsuz herşeye hazır ol dedi. moralim çok baozuldu tabii.kan testi yaptırdım. 1036 çıktı. kadın doğum dr na gösterdim. değerin 1500 olmadan görünmez dedi. sağ tarafta kis varmış dedim. hamilelikte zaten kist oluşabilir. hormon salgılar normaldir .seninki erken hamilelik. 2 gün sonra gel dedi. şu anda ağrım yok.ama dün öksürünce sağ tarafımdan bi ağrı saplandı.1 snde geçti.bi daha da ağrı olmadı. ayrıca hiç lekelenme falan yok.sizce benim hamileliğim normal mi yarın dr a gitsem mi beklemek çok zor
merhaba canım,
sana henüz geçmiş olsun demiyorum, umarım herşey yolunda gider ve bebişini alırsın hayırlısı ile kucağına.
210 ile 1036 arasında kaç gün var.
normal gebelikte artış 2günde 2 ye katlaması gerekiyor.
ama kist varsa onu bilemicem.
birde mol gebelik diye birşey var ama ben detayını bilmiyorum.
belki doktor bundan şüphelenmiştir.
bu arada herşey olacağına varıyor, eğer başına kötü şeyler gelirse de çok üzülme.
önemli olan senin sağlığın çünkü.
moralini yüksek tutmak çok önemli.
hem bak son gittiğin dr daha olumlu konuşmuş.
kanaman olmamasıda çok güzel.
dış gebelik olsa ağrında olurdu çok.
kendine ii bak.