Dış Gebelik Belirtileri,Tedavi Yöntemleri

Tesekkurler canim, peki boyle hep artar mi dis gebelikte ? Az az ? Ben bi artip bi duser sanirdim. Ayrica bi de boyleyken az daha beklesem mi kendi duser diye ? Degerler bi anda artar mi ki ?
Canım bence normal düşük. Şubatta yasadim ne yazık ki tüp bebek tedavimde. 190 a kadar seninki gibi düzensiz yükseldi. Sonra 170 e düşüp 430 a kadar çıktı. Ondan sonra yogun bi kanama başladı kendi dr um yüzde 99 normal düşük demesine rağmen o gün acile gittim beni de ameliyat a aliyolar di dış gebelik diye.kendi istegimle çıktım hastaneden korka korka. O gece yaşadığım korkuyu anlatamam. Ama ertesi gün kanama etkisini göstermiş betam da 200 lere düşmüştü. Ha bu arada burdan bi arkadaşıma 2700 lere kadar iğne dahi yapmadılar. Tabi sen ihmal etme ama ben genel okuduklarima göre böyle yavaş yavaş yukselislerin dış gebelik olmadığını düşünüyorum. Ama her zaman o birlik ihtimali göz önünde bulundurmak gerekiyo. Bak bi arkadas düşük değerle dış gebelik yaşamıs. Çok ikilemli stresli bir süreç. Rabbim kolaylik versin. Kalbini ferah tut. Diş gebelikse de ameliyat a gerek kalmadan hallediyorlar artik şükürler olsun. Çok geçmiş olsun. Bir an önce atlatirsin inşallah

Doktor bana pazartesiye dek bekleyelim dedi. Pazartesi bi test daha sonra igne dedi. Bu sabah sol kasigimda cok az dozlu bir agriyla uyandim. Ne yapsam acaba..

Doktor bana pazartesiye dek bekleyelim dedi. Pazartesi bi test daha sonra igne dedi. Bu sabah sol kasigimda cok az dozlu bir agriyla uyandim. Ne yapsam acaba..
Canım kanama yoksa ağrı durulamayacak boyutta deilse korkulcak bişey yok.dış gebelikte kendi kontrolünü kendin yapıyosun malesef doktor kesin dış gebelik tanısı koyana kadar.ama kanama başlarsa ve ağrı şiddetlenirse hemen acile yada doktorunu ara..

Merhabalar,
Ben şu an dış gebelik geçiriyorum.2980 lerde iğne tedavisine başladık.ilk zamanlar iyi düşüyordu son zamanlarda 225yi 1 hafta sonra sadece 145 olmus. 2 kez iğne oldum. 1 ay oldu tedaviye başlayalı. Bu süreç böyle sonlarda böyle az mi düşüyor.bu konuda deneyiminizi paylaşır misiniz endiselenmeli miyim

Telaş etme canım tehlikeyi atlatmisin normal dusukte bile baya uzun suruyo6sifirlanmasi

Stresli bir bekleyiş..
Bugün bir hevesle gidip keseyi görmeyi umduğum bebeğim dış gebelik olabilirmiş . 5+4 oldum ama kese vajinal yoldan görülmedi . Beta 1966 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar kan testi istedi . Dış gebelik ise kendi kendine düşer mi acaba?

Geçmiş olsnn. İnş değildir.

Kendiliğinden düşmüyo maalesef

Doktor bugün kendi düşer dedi ama bakıyorum hep operasyon ile düşmüş çoğunluğun . Offf Allah'ım yardım et .

Canım ben bu dr.lar nasıl hemen böyle kötüye yoruyor anlamiyorum. Her 5 hftalık gebelikte gozukmez ki belki gec dollenme oldu sıkıntı,stres,üzüntüden düşmeyecek bebegide düsürtür bunlar. Çok erken bu tanıyı koyması için lütfen üzülme ve yrn baska doktora git. Beta hcg degerin cok düsük degil. Benim arkadasima kalp atisi yok kurtaj dediler cıktı baska hastaneye gitti simdi bebegi 1 yaşında. Umut verip sonra üzmek istemem ama gercekten dr. Bunu soylemek için çok acele etmiş kanama yok bisey yok sonucta...

O kadar çöktüm ki 1 günde . Sanki dünya başıma yıkıldı . Umutlu ve hevesliydim görünür diye . Olabilir Canım . Çok umutlanmak istemiyorum ama yarın başka doktora da gideceğim . Normal düşük olsa da bu kadar üzülmezdim ama dış gebelik çok kötü bir şeymiş burdan okuduğum kadarıyla, Sonrasında işleyen süreç çok eziyetiymiş . Allah kimseye vermesin . Sağol Can'ım .

Doktor bugün kendi düşer dedi ama bakıyorum hep operasyon ile düşmüş çoğunluğun . Offf Allah'ım yardım et .
Canım doktorun dış gebeliğe kendi düşer dediyse o doktoru acil değiştir.dış gebelik kendi kendine düşmez.iğne yada ameliyat gerektirir.ben ameliyat olup tüpü alınanlardanım geç kalındığı için.

Canım ağrı sancı değilde sadece hafif kanamalar uzun sürüyor ilk adet olana kadar o biraz sıkıyo insanı.beta sıfırlanana kadar ara ara kan veriyosun bide bu.yoksa ağrısı sancısı olan bi durum deil.ne iğneden sora ne ameliyattan sora ağrı sancı olmuyo.umarum hiç biri değildir ve bebeğin sağlıklıdıd.başka doktora görün

Sağol Can'ım yarın randevu aldım başka doktora görüneceğim . Umarım en az zararla atlatırım Allah'ım inşallah .

Kizlar bende persembe günü dis gebelikten ameliyat oldum dün kanamam basladi bugun ciger gibi beyaz ve kirmizi parcalar geliyor normalmi yoksa bir terslikmi var lutfen cevap verin

Kizlar bende persembe günü dis gebelikten ameliyat oldum dün kanamam basladi bugun ciger gibi beyaz ve kirmizi parcalar geliyor normalmi yoksa bir terslikmi var lutfen cevap verin
Canım normal, için temizleniyor.
Ama sen yinede herşeyi doktoruna sor.
Ben yüzdeyüz emin oldgm seyi bile sordum rahatladım.

Canım Allah şifa versin kısa zamanda . Kırmızı benimde oldu ama beyaz parça olmadı hiç . Şükür benim 5 ay oldu . Korunma sürem bitti . Bu ay başlıyorum inşallah . Dualarınızı eksik etmeyin .

arkadaşlar merhaba. konunun üzerinden çok uzun zaman geçmiş ama umarım biriniz görüp cevap verirsiniz. bugün itibari ile 4hafta 3 günlük hamileyim.hcg değerlerim olması gerektiği gibi yükseliyor, herhangi bir bulantım ağrım kanamam vs yok. dün ilk defa doktor muaynesine gittik. kese tabiki gözükmedi çok küçük olduğu için fakat rahim arkasında sıvı birikimi olduğunu, dış gebelik olabileceğini söyledi.haftaya gelin tekrar bakalım dedi.tabi ki ben haftaya kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum,hep araştırma içindeyim.o kadar yazı okudum fakat hiçbirinde benimki gibi rahimde sıvı oluşumu olan gebelikler ile ilgili birşey göremedim. genelde rahimde sıvı görüldüğünde döllenmenin hiç olmama durumundan bahsediliyor. aranızda benimki gibi birşeyi yaşamış yada duymuş olan var mı?

merhaba şimdi yazdığınızı gördüm. Aynı şeyi benim doktorum da bana söyledi. ama benim beta hızlı artıyomuş. Sizin nasıl sonuçlandı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…