çok şükür iyi sonuçlarla geldim bugün. 4 haftalık ikiz bebeklere hamileyim :) Şimdilik keselerini gördük. Allah tüm isteyenlere versin inşallah
Amin çok teşekkür ederim şimdilik iki kese var ama belki üç bile olabilir dedi:) bundan sonra hep dua edicem seninle birlikte tüm isteyenlereAyyyyyyyyy canım cooooooollkk sevindim inan cok sewindim Allahik sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin benim içinde dua et nolur
Canım kanama olmadanda değer düşebiliyor ki kendiliğinden düşmesi çok iyi demeli vücut kendisi atıyor benim kanamam olduktan sonra beta yine yükselmeye başladı dengesiz şekilde iğne vurulmak zorunda kalmıştım bence şanslısınkızlar herkese merhaba, benim de son iki haftam kabus gibi geçti. önce beta testim 850 çıktı havalara uçtum hamileyim diye, ertesi gün 1141, ertesi gün 2143 olmuştu. doktorumu arayıp söyledim herşey normal hafta sonu gel keseyi görelim dedi.
hafta sonu gittiğimizde kese yoktu. dış gebelik olabilir bi beta bakalım dedi 1700 e düşmüş 2143 ten 3 gün içinde.
dış gebelik olabilir 2 gün sonra gel dedi. 2 gün sonra 1121 e düşmüştü.
benim sorum bu düşüşler sırasında benim çok çok az lekelenmem oldu sadece. kanama olmadan değerlerin düşmesi mümkün mü ve vücut kendiliğinden normale döner mi.
Canım kanama olmadanda değer düşebiliyor ki kendiliğinden düşmesi çok iyi demeli vücut kendisi atıyor benim kanamam olduktan sonra beta yine yükselmeye başladı dengesiz şekilde iğne vurulmak zorunda kalmıştım bence şanslısın
Beta sıfırlandıktan 1 hafta sonra adet oldum iğnen olmaman yada ameliyat olmaman çok iyi ben iğneyle düştüğü için 3 ay korunmak zorunda kaldım rabbim biranönce sağlıklı gebelikler nasip etsin üzme kendini herşeyde vardır bir hayırcanım benim cevabın için çok teşekkür ederim. evet bugün 639 a düşmüş, doktor kendiliğinden atıyor dedi. hala çok az lekelenmem var. adet ne zaman oldun peki sen sonrasında.
Beta sıfırlandıktan 1 hafta sonra adet oldum iğnen olmaman yada ameliyat olmaman çok iyi ben iğneyle düştüğü için 3 ay korunmak zorunda kaldım rabbim biranönce sağlıklı gebelikler nasip etsin üzme kendini herşeyde vardır bir hayır
Çok zor biliyorum o heves hep kırsağımızda kaldı hayırlısı artık .... Yok canım geçen ay bitti korunma dönemi bakalım bekliyoruz :)çok istemiştik çok heveslenmiştik hayırlısı böyleymiş canım çok sağol. sen hamile kaldın mı peki
Hadi inşallah canım benim . Allah yüzümüze gülsün yuvalarımızı evlatlarla doldursun inşallahÇok zor biliyorum o heves hep kırsağımızda kaldı hayırlısı artık .... Yok canım geçen ay bitti korunma dönemi bakalım bekliyoruz :)
Amin canımmmHadi inşallah canım benim . Allah yüzümüze gülsün yuvalarımızı evlatlarla doldursun inşallah
Kızlar 3. Tup bebek denemesindeyim. Test günü değerim 399 cıktı. Iki gün sonra olcturduk. 585 cikti. Yani nerdeyse yüzde 50 artış. Doktorum dış gebelik olabilir dedi. Bizi çok korkuttu. Ve progestan iğne verdi 5 gün. Haftaya pazartesi kontrol diyip gönderdi bizi. Bu şekilde hcgnin az artmasi sorunu yaşayan oldu mu ne nasıl sonuçlar aldınız? Pazartesi nasıl gelecek bilemiyorum. Cevap verirseniz sevinirimmm
Canım ben suan dış gebelik geçiriyorum. Benimde önce üç değerim güzel arttı iki günde bir ama sonraki testler az az artmaya başladı. Zaten benim lekelerim de vardı.. inşallah dış gebelik değildir ama ihmal etme. Bana iğne tedavisi yapıldı çok şükür ameliyata gerek kalmadı. .
Benim test gununden 3 gün önce iki damla pembe lekelenme oldu. Test günümden 3 gün sonra yine aynı şekilde pembe lekelenme oldu iki damla hemen bitti.
Bugün de transferin 20. Günü sağ kasigimda batmalar oluyor hafif hafif ama sık sık çok korkuyorum sende de ağrı oldu mu
Evet bu pazartesi canim. Benim normalde agrım olmadı hiç test gununden önce iki kere belki oldu belki olmadı. Bugün akşam saatlerinde başladı kaşık agrisi telaş yaptım. Insallah degildir inşallah güzel belirtilerdir. Keseyi görüp donerizCanım ben hep adet sancısı çektim hiç bitmedi o ağrılar hafif hafif. Bazen leke bazen ka şeklinde geldi. İnşallah öyle değildir . Bu pazartesi mi gideceksin?
Evet bu pazartesi canim. Benim normalde agrım olmadı hiç test gununden önce iki kere belki oldu belki olmadı. Bugün akşam saatlerinde başladı kaşık agrisi telaş yaptım. Insallah degildir inşallah güzel belirtilerdir. Keseyi görüp doneriz
Inşallah canım. Sen hastanede yattın mi?İnşallah canım. Dış gebelik çok kötü birşey yaa Allah kimseye yaşatmasın. Mutlu haberlerle dönersiniz inşallahhh..
Inşallah canım. Sen hastanede yattın mi?
Iğne yan etkileri oldu mu?