sizinde hızlı artış var mıydı beta değerinde? Başka bi belirti yada?Bende geçen yıl dış gebelik yaşadım ama benim kendiliğinden sonlandı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizinde hızlı artış var mıydı beta değerinde? Başka bi belirti yada?Bende geçen yıl dış gebelik yaşadım ama benim kendiliğinden sonlandı
Düzenli artisim yoktu sonra birden beta gerilemeye başladı hic unutmam 576 dan 521 e düşmüştüsonra kendiliginden beta düşmeye başladısizinde hızlı artış var mıydı beta değerinde? Başka bi belirti yada?
aşılamanın 13 günü hamile olduğumu öğrendim o zaman beta 280 di. 16. günü 1793 oldu. 17. günde 3500 oldu.doktoruma göre yaklaşık 4 haftalık hamileyim ama doktor betanın fazla yüksek olduğunu söyledi. Birde ohss çıktı hiç bişey göremedi bebeğe dair. Yarın tekrar gidicem ama dış gebelik olma ihtimalinden bahsetti o yüzden sordum size deDüzenli artisim yoktu sonra birden beta gerilemeye başladı hic unutmam 576 dan 521 e düşmüştüsonra kendiliginden beta düşmeye başladı
Allah yardimcin olsun canim umarim ki sağlıklı gebeliktir dis gebelikte beta birden fırlar orng.1 gunde 4 katina cikar 3 katina cikar anormal artis olur ama dis gebelikte bazen cikip inme de görülür bugun vermissindir 100 2 gun sonra 350 2 gun sonra 310 vsaşılamanın 13 günü hamile olduğumu öğrendim o zaman beta 280 di. 16. günü 1793 oldu. 17. günde 3500 oldu.doktoruma göre yaklaşık 4 haftalık hamileyim ama doktor betanın fazla yüksek olduğunu söyledi. Birde ohss çıktı hiç bişey göremedi bebeğe dair. Yarın tekrar gidicem ama dış gebelik olma ihtimalinden bahsetti o yüzden sordum size de
inşallah öyle değildir ama sanki öyle gibi2 günde 4 katina cikar pardon yAnlış oldu
benim ohss olunca karnım acayip şiş ve su dolu sanki. o yüzden de göremedi. Rahim fln herşey hazırlanmış gebeliğe demişti. Ne iç gebelik ne dış bilinmiyo şimdilik. progesteron tahlili verdim akşama o çıkacak. Bakalım yarın da tekrar gidicem doktora o zaman ne olacakDeger 1500 2000 olunca vajinal ultrasonla görünür. 3500 buyuk bir değer görmesi gerekiyordu diye düşünüyorum keseyi kalp atışı için erken olabilir ama tahminimce keseyi görmesi gerekli ama dis gebelik olsada görürdü mesela benim 560 la sol tup te dış gebeligi görmüştü
yarın inşallah güzel haberlerle yazarım canım çok teşekkür ederimSonucu bilgilendirirsen sevinirimumarim sağlıklı gebeliktir de sağlıklı sihhatli kucağına alırsın
Canim kusura bakma ohss nedir? Ilk yazdığında yazim hatası sanmıştım ama ikinci kere bahsedincebilmediğimi kesinlestirmis oldum netten baktım ama tam çıkarım yapamadim genellikle tup bebek oncesi yapilan yumurta uyarici ilac diye okudum doğru mu bilmiyorumbenim ohss olunca karnım acayip şiş ve su dolu sanki. o yüzden de göremedi. Rahim fln herşey hazırlanmış gebeliğe demişti. Ne iç gebelik ne dış bilinmiyo şimdilik. progesteron tahlili verdim akşama o çıkacak. Bakalım yarın da tekrar gidicem doktora o zaman ne olacak
Allahim yardımcın olsun canimm umarım herşey temiz çıkar da ewladini kucağına alırsınilk bebek mi olacak?yoksa sağlıklı var mi su an?yarın inşallah güzel haberlerle yazarım canım çok teşekkür ederim
aşılamada iğne kullanmıştım ben. yumurtanın aşırı uyarılması sonucunda iki büyük kistim oluşmuş ve su toplaması yaşıyorum. karnım inanılmax şişiyo. Bende başıma gelince araştırdım ve öğrendimCanim kusura bakma ohss nedir? Ilk yazdığında yazim hatası sanmıştım ama ikinci kere bahsedincebilmediğimi kesinlestirmis oldum netten baktım ama tam çıkarım yapamadim genellikle tup bebek oncesi yapilan yumurta uyarici ilac diye okudum doğru mu bilmiyorum
ilk bebek olucak inşallah. Dış gebelik yaşamazsam da ikiz ihtimalimiz var. Allah nasip ederse Dış gebelik belirtileri araştırıyorum hep bende var mı diye ama anlar mıyım kendi kendime onu da bilmiyorumAllahim yardımcın olsun canimm umarım herşey temiz çıkar da ewladini kucağına alırsınilk bebek mi olacak?yoksa sağlıklı var mi su an?
İnsallah olur saglikli bir sekilde ikizde olabilir gerci beta hızlı artmış insallah bebisin seminledirilk bebek olucak inşallah. Dış gebelik yaşamazsam da ikiz ihtimalimiz var. Allah nasip ederse Dış gebelik belirtileri araştırıyorum hep bende var mı diye ama anlar mıyım kendi kendime onu da bilmiyorum
inşallah canım en büyük duam bugünlerde bu sen dış gebeliğini kendin anlamış mıydın?İnsallah olur saglikli bir sekilde ikizde olabilir gerci beta hızlı artmış insallah bebisin seminledir
Yok canim anlamadim ilk duyduğumda sok oldum zaten tahmin etmiyordum bile tek belirti tirnak kesigi şeklinde kanamainşallah canım en büyük duam bugünlerde bu sen dış gebeliğini kendin anlamış mıydın?
tamam canım çok sağol bakalım benim ne olacakYok canim anlamadim ilk duyduğumda sok oldum zaten tahmin etmiyordum bile tek belirti tirnak kesigi şeklinde kanama
Önemli degil ne demek iyi sonuçlarla gelirsin insallahtamam canım çok sağol bakalım benim ne olacak
çok şükür iyi sonuçlarla geldim bugün. 4 haftalık ikiz bebeklere hamileyim :) Şimdilik keselerini gördük. Allah tüm isteyenlere versin inşallahÖnemli degil ne demek iyi sonuçlarla gelirsin insallah