Tebrik ederim Kibele. İnşallah bebeğiniz de aranıza katılınca üçünüz birlikte uzuuuuuun ve mutlu bir hayat geçirirsiniz. Ben henüz tekrar hamilelik düşünecek durumda değilim. Hem psikolojik, hem de fizyolojik olarak. Dış gebelik materyali hâlâ içimde. Birkaç ay da orada kalacakmış. Aslında benim merak ettiğim birşey daha var. Kendi kendine vücut tarafından emilmeme ve ameliyatla alınma ihtimali var mı hâlâ? Böyle bişey duydunuz mu hiç? Teşekkürler, herkese geçmiş olsun
Canim inan bana ilk defa sende duydum birkac ayda eriyen kutle. benim cahilligime ver belki arkadaslar yasamistir ama bu kadar uzun suren olmamisti sanirim. bir doktorla sinirli kalmamani tavsiye ederim. baska bir uzmana daha gorun. cunku biliyorsun doktorlar bir degil. doktorlarsitesi.com diye bir yer var. soru soruyorsun. bir dene istersen. tahmin edebioliyorum ne kadar zor oldugunu. bir sey daha var. simdi peki sen regl oluyor musun? regl oldugunda o taratna yumurtlayinca ne olacak yani sadece merak yumurta o noktaya geldiginde acaba orada kistlesir mi? yok olur gider mi?