- 24 Eylül 2012
- 4.169
- 4
bende dış gebelik yaşadım.biliyorsun dimi.
dış gebelik ilk ay kendini pek belli etmeyen bir durum.
ben on günlük bi gecikme sonrasında test yapıp tek çizgiyi görmüştüm.
2.5 ay olduğunda aniden saplanan ve dayanamadığım bir ağrı nedeniyle kitlenip acile kaldırıldığımda öğrenmiştim dış gebelik yaşadığımı.
bu düşünmekle olucak şey değil.
dış gebelikse bile çok başındasın ve durumun farkındasn.okuduğun ve düşündüğün kadar ağrılı bir süreç olmaz senin için.
içini ferah tutmaya çalış.
zorlanmazsın merak etme.
Ay seni godum cok mutlu oldumm.sagol cnm yaa evet en azindan simdi arastiriyo doktorum.
Artik ne gelirse Allahtan.en azindan basima gelecek iki yol var ya dıs ya kimyasal..
İnsallah bidahakine bemim de senin gibi ikizlerim olurr.
Bebiskolar nasil cnm.artik pek gelmiyorsun topige.e.yada biz karsilasamiyoruz.hayirlisiyla kucagina aldigin gunleri de gorelim insallahh.
hiç korkma.canını da sıkma.
ben öğrendiğimde 2.5 ay olmuştu oraya yerleşeli.
oof neler yaşadım neler.allah düşmanımın başına vermesin.
senin dış gebelikse bile ben gibi zorlanmıcaksın merak etme.öyle çok ağrı falan çekmezsin.
sonrasında da hiç üzülme çünkü bak örneğini görüyorsun.önce dış gebelik sonra ikizler: )
inşallah allah sanada gönlünün istediğini versin.
bebeklerim çok iyiler, allahım korusun.uzun zamandır yerimden bile kalkamıyordum.artık daha çok görüşürüz.
inşallah o günleri de görürüz canım.
hep beraber, hepimizinkini inşallah.
ama lütfen canını sıkma.dediğim gibi çok başındasın ve doktor kontrolü altındasın.
Allaahim seni e mukafatlandirmis tatlim.ikisi bir arada seninkileee
Oyy masallah teyse kuzulari buyumusler dee.olsun tatlim gerekirse hep yat sen bisey olmaz.onlar icerde saglikla buyusunler.de hayirlusiyla kucagina alasin bebiskolarini.
Merhaba,
2 hafta önce adetimin gecikmei nedeniyle test yapmıştım bhcg 32 çıkmıştı iki gün sonra tekrarladık 68 oldu fakat 4 gün sonra kanamam başladı tekrar test yaptık değerim 33 çıktı doktorum kimyasal gebelik olduğunu söyledi4-5 gün kanamam devam etti normal adet gibiydi ondan sonra da akıntılarım devam etti salı günü tekrardan bhgc baktırdım 330 çıktı, perşembe günü tekrarladık 680 oldu doktorum net bir şey söyleyemedi önce düşüp sonra tekrar yükselmesine iki günde bir takip edelim dedi bugün tekrardan yaptırdım 340 çıktı şu an halen akıntım devam ediyor p.tesi günü kontrole gideceğim tekrardan önce düşüp sonra yükselmesi mantıklı mı sizce dış gebelikten korkuyorum dış gebelikte genel seyir böyle olabilir mi?
bende gecen sene çokkkk kücük bi dıs gebelik gecirdim gerçii doktor net bisi diymedii.....27...42....58... igne vurdukk 80 olduu adet oldum gittiii...........lekekmm oluyodu benim agrım diil.......simddie hamileyim ama korkuyorum...........26.....32.....68......217....bugun yeniden ölçtürcem...sizce normalmii dıs mı ? agrıı lekee yok
Hamilelik çizelgesi koymuşssun anlaşılan yukarda bahsettiğin son değerlerde bir sıkıntı yokAllah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Darısı başımıza :)
merhaba kaderdaşlarım ve dış gebelik sonrası bebeklerine kavuşan anneler..
ben de 4 ay oldu dış gebelik yaşayalı. Allah bir daha göstermesin ne bana ne başka kimseye çok zordu yaşanılanlar bilirsiniz
yeni yeni toparladım kendimi psikolojik olarak.
Bu ay korunmayı bıraktık Allah'ın izniyle. kalbim güm güm atıyor..
sat 15-16 mart. 1-2 nisan yumurtlama günlerimdi, bakalım 10 gün sonra mucizemi yaşayabilecek miyim bende :)
Bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun. Rabbim benim de yüzümü güldürsün inşallah sizler gibi.