Dış Gebelik Belirtileri,Tedavi Yöntemleri

maalesef herkese söylenmiyor, herkesle paylaşılmıyor, o konuda çok haklısın.
ben de bu başlıkta yazılanları okuyup yalnız olmadığımı anlıyorum zaman zaman. hepimizin hikayesi farklı ama sonuç olarak aynı kaderi paylaşıyoruz işte.
insanın içini döküp de rahatlayabilmesi, kendine destek bulabilmesi de çok önemli.
burda bunu yaşıyoruz :) burda edindiğim arkadaşlarımın hepsine kocaman bi teşekkür borçluyum, hayata daha neşeli, daha pozitif bakmamı sağladıkları için sengözlerimebaksanab yoksa herşey daha zor olurdu, eminim :uhm:

seninkiler de beni,m değerlerim gibi düşükmüş, 6 haftalıktım ben de, 336 olmuştu en fazla.

inşallah canım :Saruboceq:

ben çıkıyorum şimdi, dilerim çabucak düşer değerlerin, hemencecik toparlarsın kendini :)
sonra bi bakmışsın bebişin gelivermiş sağlıklı ol da, gerisi kolay.
Allahım boş bırakmasın kucaklarımızı.

görüşmek üzere, ii geceler

aynen öyle..
sağlıktan ötesi yok.
zaten dua ederken'' hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıkllı evlatlar ver Allahım'' diyorum hep
o günleri grmek umuduyla hayatımızı sürdürürüyoruz. desteğin ve moralin için sağol öyle iyi geldi ki.. Allah razı olsun

Allah senden de razı olsun, içini ferah tut a.s.

Amin inşallah canım yaa..
iyi geceler..

yarınki muayeneden sonra yaz olur mu, merak ediyorum doktorun ne diyecek a.s.

şimdi doktordan geldim biraz canım sıkkın,dış gebelik sona ermiş fakat 3 ay bekleyecekmişim,sonra rahim filmi çektirecekmişim eğer tıkanıklık varsa laparoskopi ile ameliyat olacakmışım,ee dedim keşke en başta laparoskopi olsaydım oda belki yapışıklık olmayabilir dedi ama beklemekten neffret ediyorum kasıma kadar, birde ameliyat olursam sonradan onun iyileşmesini de bekleyecem offf offf......işte böle kızlar zaten bu hormon meselesi benim duygularımı altüst etti çoook sinirliyim.

sıkma canını buna da şükür.
3 ayda atıyormuş vücut.
dr um bana tekrar rahim filmi çekeriz demedi.
ama ben de düşünüyorum çektirmeyi..
inşallah tıkanıklık falan olmaz sende..
dua et Allah hayırlısını versin..
ben ilk duyduğumda dış gebelik geçirdiğimi sabaha kadar ağlamıştım.
ama ilaçla tedavi olacağımı duyunca da şükrettim.
Allah her durumda şükredecek bir şey veriyor..

bence de kesinlikle hamile kaldığımda çok kilom vardı zaten o kiloyla devam etseydim kesin sorun yaşardım yaşadığım o olayan sonra kilo vermeye karar verdim ve 14 kilo verdim bunun hayrı da bu olsa gerek ama sen de rahim filmi çektirmeyi düşün.bu arada nerde oturuyon?

aynılarını bana anlatmışlardı, ama dedim ya sana 3 aylık korunmanın ardından çekilen filmde tüplerim temiz çıktı benim. sana da öyle olacak emin ol, içini ferah tut lütfen. normal prosedürü anlatmış sana, sen ilaçla tedavi oldun unutma, tüpün zarar görmek zorunda değil, ilacın vücuttan atılması 3 ay sürüyor zaten, o sürede de korıunacaksın başka yolu yok. sonra da bir rahim filmi çektirir rahatlarsın :)

ayrıca niye şimdiden 3 ay sayıyorsun ki, ben iğne olduğum tarihten saymıştım, 19 martta iğne oldum, üstüne 3 tane regl gördükten sonra temmuzda doktora gittim.
bence sen de 28 hazirandan sonra 3 reglini say ve ona göre yeniden git. iğne olmanın üzerinden 1.5 ay geçmiş zaten senin.
gidince de 28 haziranda iğne olmuştum, şu şu tarihlerde regl oldum, bu arada da korunduk, şimdi ne öneriyorsunuz dersin. şimdiden sayıp da 3 ay beklemene gerek yok.

bende iğneden sonra saymıştım ama ama doktor hayır dedi şu andan itibaren 3 adet hatta 4 dedi benim değerler biraz yüksekti ondan galiba 2800 lerden düştü o bölgenin hasarı ancak 3 -4 ayda düzelir,geleceksin muayene edip film çekecez dedi .sana da tüplerinde tıkanıklık varsa laparoskopi yaparız demişler miydi?

bahçelievlerde. noldu ki..??

evet doğru belki değerlerin yüksekti diye demiş olabilir ama bence sen 3 adetten sonra bi git istersen.
tıkanıklık varsa laparoskopi yaparız diye bana da dediler, ama çok kolay bir operasyonmuş o. sen hiç canını sıkma, şimdi kafanı rahat tut ve bu 3 ayın geçmesini bekle.
emin ol geçtiğinde çok rahatlayacaksın :)

haklısın giderim büyük ihtimal , yoksa ortadan ikiye çatlarım D ayrıca beni rahatlattığın için çoook sağol kimse anlamıyo bu konuda şaka bile kaldıramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…