- 25 Mayıs 2010
- 913
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uzun uğraşlar sonucu buldum yeni bi doktor, aslında eskiden gittiğim klinikteki diğer doktor. benim eski doktor klinikten ayrılmış, tesadüf olmuş
yarın saat 9da çektiriyorum rahim filmini. anlatırım sonra burda sana, dilerim herşey yolundadır.
doktorum dedi ki; ilaçla tedavide tüplerin zarar görmüş olup olmadığını anlamak ve diğer tüpün durumu hakkında da bilgi sahibi olmak için zaten yapılması gerekiyormuş.
dedim ki önceki doktorum bana 6 ay çalışın sonra bakarız demişti. iyi ki onu dinlememişim, meğer çok yanlış bişeymiş, yeniden yaşamaktan çok korkuyorum zaten :/ yani acil tarafından rahim filmi istemekle en doğrusunu yapıyorsun dedi bana.
son durum bu :)
senin randevuya da bişey kalmadı, haberleşiriz
teşekkürler senin adına çok sevindim ,rahim filmi çektirmenin acı veren bir işlem olduğunu söylüyorlar seninki nasıl geçti?
(( korktum ben dayanıklı değilimdir....eyvah eyvah
çok sevindim maşallah diyelim.kaç ay geçti sizin dış gebelik ameliyatndanı?
arkadaşlar
merhaba ben dış gebelik için 1 doz metotreksat oldum. kahverengi lekelenmelerim oluyor. iğneyi 9 ağustosta oldum adet değil ama leke normal mi sizce??
çok geçmiş olsun senin adına çok sevindim.
ben 8 ay önce çektirmiştim rahim filmi 1 tüpüm hafif tıkalıydı.
şuan dış gebelik tedavisigörüyorum bana tekrar önerir misin rahim filmi?
(( korktum ben dayanıklı değilimdir....eyvah eyvah
ben de 1 doz iğne oldum henüz 3 gün sonra beta hcg ye bakılacak ona göre karar verilecek. bence acele etme yeni gebelik için dr. um 3 adet geçirmen gerek dedi. ilaç kemoterapik olduğu için tehlikeli..
ben iğneyi 19 martta olmuştum, 4 nisana kadar kanamam olmuştu, lekelenme şeklinde, az az ama uzun sürmüştü. ilk normal reglimi de 3 mayısta olmuştum.
benim tedavimin üzerinden 4 ay geçti, dilerim sen de çabucak atlatırsın.
teşekkür ederim tamamen atıyor dimi
sağol umarım öyle olur. ne olursa olsun yıpratıcı bir süreç hamilelik haberlerini bekliyorum en kısa zamanda
dış gebelik sonrası çektirmelisin zaten. 8 ay önce bir tüpün tıkanıktı da nasıl yeniden gebelik denemeye cesaret edebildin? doktorun normal mi deneyin demişti?
ama neyse ki ilaçla tedavi zahmetsiz oluyor. gerçi sıkıcı bir dönem, üzerine de 3 ay korunmak gerekiyor ama allah beterinden saklasın.
yıpratıcı tabii, hamileleik hormonları taşıyorsun ve duygusallık had safhada :/ Allh hiçbirimize yeniden yaşatmasın.
sağlıklı hamilelik haberlerini ben de senden bekliyorum yerimseniben sıkma canını.
atıyor atıyor merak etme, ben 85 mg iğne olmuştum, 1.5 doz yapıyor. bhcg değerlerim düşüktü, en fazla 336 olmuştu.
sıfırlanması nisan ortalarını buldu, ama bişey kalmadı. rahim filminde de dün gördüm, tüpler açık ve sorun yok.
içini ferah tut, emin ol atlatması en kolay biçimde atlatıyorsun a.s. acil şifalar olsun.
ben 10 gün de hastanede yatmıştım, sıkıcıydı.
aralık 2009 da hsg yaptırdım. ocakta hamile kaldım martta düşük yaptım. temmuzda tekrar hamile kaldım şuan dış gebelik için iğne oldum bekliyorum..
dr.um normal deneyin demişti. her tüpü tıkalı dış gebelik geçirmiyo ki takdiri ilahi bence.. Allah a şükürler olsun ki erken fark ettik de ilaçla ted. başladık.Allah kimseye göstermesin yıpratıcı süreçler
aralık ya da ocak gibi tekrar denicez ama olmazsa aşıla düşünüyoruz. çünkü spermlerde ufak tefek sorunlar var. Allah kalbimize göre versin hepimizin..