Dış Gebelik Belirtileri,Tedavi Yöntemleri

geçmiş olsun hasnada, dış da olabilir düşükte.tüp denemesiydi sanırım seninki.tüp de dış gebelikten ziyade düşük olasığı yüksek.onun için korkmana gerek yok.tabiii üzücü bir durum ama dış olmaması da temennimiz artık.geçmiş olsun.

yaşım 28 .10 aylık evliyim.amin allah düşmanımıza bile göstermesin.taamamen yabancı olduğum bir konuydu ayrıca.o yüzden terimlerede yabancıyım..hayırlısı diyelim..bana açık ameliyat yapıldı bu arada

canım evet tüp bebek denemesi benimki dış gebelikten cok düşük tehlikesini yeğliyorum en azından düşük tehlikesinde yatarsın dinlenirsin atlatmaya calışırsın ....ama inş her iki durumda olmaz sağlıkla tutunur bebeğim inş ....birde bir kac gündür kasık ağırılarım dindi tek taraflı kasık ağırım vardı sizce bu nedir

CANIM BENİM GÖRÜMCEMİNDE DEĞERLERİ ÇOK DÜŞÜKTÜ.2 hafta beklediler.dr.bekletti.düşük olacaksın dedi hatta.ama şimdi 3.5 aylık hamile.senin en güzel çözüm zaman hayatım.az bekleyeceksin.

yaş kaç senin vede kaç yıl denedin olmadı<? da tüp e yöneldin

yaş kaç senin vede kaç yıl denedin olmadı<? da tüp e yöneldin

canım yaşım 36 bir bucuk sene evliyim bende cikolata kisti vardı ameliyat oldum ve kist 3 aya kalmadan tekrarladı bu yüzden tüp bebeğe yöneldim bu benim ilk denemem iki embriyo verildi galiba bi tanesi tutundu inş doğru yerde tutunmuştur

CANIM BENİM GÖRÜMCEMİNDE DEĞERLERİ ÇOK DÜŞÜKTÜ.2 hafta beklediler.dr.bekletti.düşük olacaksın dedi hatta.ama şimdi 3.5 aylık hamile.senin en güzel çözüm zaman hayatım.az bekleyeceksin.

ayyy canım darısı başıma inş ...bide bişey soracam aklıma geldi hani tranfer olduğumuzda kasık ağırıları cekiyoruz bir iki hafta bu kasık ağırılara ne zaman sona eriyor biliyormusun

hasnada canım ben ilk denememde dış gebelik oldu zaten.normal bi hamilelikte nasıl ağrı olur bilmiyom ama görümcemin hala kasık ağrıları sürüyo.bu 2.çocuğu.1.de olmamış bu ağrılar ama bunda çok oluyo hemde korkutucuymuş.kram bile giriyomuş.ama dr.u olur demiş.canım benimde sürekli kist oluyo normal çatlamayan kistlerden.dr.umda gel bekleme sana tüp yapalım diyor.2 ay içinde yapacağım sanırım bende tüp.6 ay içinde 2 kere kist oldu.doğum kontrol hapı içtim.böylelikle normal deneme şansım azalıyor.2 gün önce hsg çektirdim.yarın onu dr.a göstereceğim.artık ne derse bana.nekadar maloldu sana tüp?

canım ben kilinikte yaptım 6-7 bin mal oldu ilaclar dahil ki hala ilac kulanıyorum eğer bi yere gideceksen bahceci kiliniği tavsiye ederim özellikle halit fırat erdem doktoruma cok ilgili ben memnumum...şartlar musait olmadan kesinlikle tüp bebeğe gecmiyor benim yumurta toplandıktan sonra muayene etti beni poliplere rastladı şüphelendi bu yüzden bir ay erteledi ve beni kücük bi operasyona cağırdı polip et beni gibi bişey oda engelmiş hayırlısı allahtan rabbim sanada nasip etsin inş ..dediğin gibi bekleyeceğiz inş burdan hayırlı haberleri ulaştırırım sana öptüm :)

nihayet dış gebelikten kurtuldum,umarım yapılan iğnelerin yan etkisi olmaz,bebek istiyorum ama yeniden aynı şeyleri yaşama korkusu var iğne ile tedavi olup gebe kalan arkadaşlar var mı lütfen paylaşın dış gebelikten ne kadar zaman sonra da hamile kaldığınızı yazarsanız sevinirim.

benim iğneden sonraki 3 aylık korunma dönemim bitti, denemelere başladık, ancak henüz bir sonuç yok bu ay
doktorum normal yolla gebe kalabileceğimi söylüyor. düşük bhcg değerlerinin tüplerime zarar vermiş olma ihtimali çok azmış. rahim filmi istemediler.
ama ben bu ay doktorumu değiştireceğim ve rahim filmi çektireceğim, aynı sıkıntıyı bir daha yaşamaktan çok korkuyorum çünkü. eğer başıma yeniden gelirse, hem sıkıntısını hem 3-4 ay beklemeyi istemiyorum hiç.
eğer tüplerde bir problemim yoksa ne ala, denmeye devam :) ama eğer varsa bu kez ona göre önlem almakta fayda var.

sen ne düşünüyorsun, rahim filmi çektirecek misin?

bu sorun ilk çıktığında tedavi öncesi doktorum rahim filmi çektireceğimi söylemişti ama tedavi sonrası bu cumartesi randevum var ne söyleyeceğini bende merak ediyorum,çok korkuyorum ama doktoruma çok güveniyorum, onun doğru kararlar alacağına inanıyorum bu çok önemli...

ben bugün doktorumla görüşmeye gidiyorum, kendi istemezse bile ben isteyeceğim rahim filmi çektirmeyi.
aynı sıkıntıları tekrar yaşamaktan çok korkuyorum çünkü

uzun uğraşlar sonucu buldum yeni bi doktor, aslında eskiden gittiğim klinikteki diğer doktor. benim eski doktor klinikten ayrılmış, tesadüf olmuş
yarın saat 9da çektiriyorum rahim filmini. anlatırım sonra burda sana, dilerim herşey yolundadır.
doktorum dedi ki; ilaçla tedavide tüplerin zarar görmüş olup olmadığını anlamak ve diğer tüpün durumu hakkında da bilgi sahibi olmak için zaten yapılması gerekiyormuş.
dedim ki önceki doktorum bana 6 ay çalışın sonra bakarız demişti. iyi ki onu dinlememişim, meğer çok yanlış bişeymiş, yeniden yaşamaktan çok korkuyorum zaten :/ yani acil tarafından rahim filmi istemekle en doğrusunu yapıyorsun dedi bana.
son durum bu :)
senin randevuya da bişey kalmadı, haberleşiriz

selam :)
rahim filmi kabusum sona erdi :) herşey umduğumdan daha kolay oldu, bir problem de çıkmadı üstelik. film ve tüpler temiz çıktı.
dış gebelik geçirmiş olduğum sol tüpte bir yapısal deformasyon gözlendi ancak doktorum önemli olmadığını söyledi. sonuçta her iki tüpte açık ve temiz. korunma önermedi, ilaç da vermedi.

durum bu, herşey normal :)

dilerim senin için de hayat normale döner bir an evvel.

çok sevindim maşallah diyelim.kaç ay geçti sizin dış gebelik ameliyatndanı?

ben de 1 doz iğne oldum henüz 3 gün sonra beta hcg ye bakılacak ona göre karar verilecek. bence acele etme yeni gebelik için dr. um 3 adet geçirmen gerek dedi. ilaç kemoterapik olduğu için tehlikeli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…