merhaba arkadaşlar
benimde dış gebelikten şüphelenme var ben 7 temmuzda tranfter oldum 22 temmuzda kan değerim 115 ti düşük bulundu bu değer 4 gün sonra 265 yine düşük bulunda ve dış gebelik geciriyor olabilirmişim pzt günü değerimin 1000 lerde olması gerekliymiş endişeliyim ve üzülüyorum tek tarafta kasık ağırım var onun haricinde bişeyim yok düşük te yaşayabilirmişim ...yorumlarınızı bekliyorum
benim dr.umda bekleme hemen düşün laparoskopi oldum ben zaten.senin açık mı belirmemişsinde.benimki zaten 1 ayda kaynaştı. 1 ay bekle sonra devam dedi.adetinde düzene giriyorya onuda beklemiş oluyorsun.ben 1 ay iğneyle tedavi 33.günü ameliyata alındım çünkü içkanamam ve bayılmalarım fazlalaşmıştı.riske girmewyelim dedi.7850 lerden 1820 gibi düştü ama gücüm kalmamıştı da.allah düşmanıma vermesin.aralık 17 sinde ameliyat.ocağı bekledim şubatta denedim.olmadı marrtaa kist çıktı mayıs denedim haz.da kıst .yani bi düzgün deneme fırsatım olmadı.dünde hsg (rahim filmi) çekildi.2 güne alacağım sonuçlarını.hemen hamile kalanda var üstüne. 2yıl msonra kalan arkadaşımda var.normal yolla.ama dr.um gel bekleme tüp yap çıksın diyor yaş 33 oldu benim malesef.senin kaç bu arada?
geçmiş olsun hasnada, dış da olabilir düşükte.tüp denemesiydi sanırım seninki.tüp de dış gebelikten ziyade düşük olasığı yüksek.onun için korkmana gerek yok.tabiii üzücü bir durum ama dış olmaması da temennimiz artık.geçmiş olsun.
canım evet tüp bebek denemesi benimki dış gebelikten cok düşük tehlikesini yeğliyorum en azından düşük tehlikesinde yatarsın dinlenirsin atlatmaya calışırsın ....ama inş her iki durumda olmaz sağlıkla tutunur bebeğim inş ....birde bir kac gündür kasık ağırılarım dindi tek taraflı kasık ağırım vardı sizce bu nedir
canım evet tüp bebek denemesi benimki dış gebelikten cok düşük tehlikesini yeğliyorum en azından düşük tehlikesinde yatarsın dinlenirsin atlatmaya calışırsın ....ama inş her iki durumda olmaz sağlıkla tutunur bebeğim inş ....birde bir kac gündür kasık ağırılarım dindi tek taraflı kasık ağırım vardı sizce bu nedir
yaş kaç senin vede kaç yıl denedin olmadı<? da tüp e yöneldin
CANIM BENİM GÖRÜMCEMİNDE DEĞERLERİ ÇOK DÜŞÜKTÜ.2 hafta beklediler.dr.bekletti.düşük olacaksın dedi hatta.ama şimdi 3.5 aylık hamile.senin en güzel çözüm zaman hayatım.az bekleyeceksin.
nihayet dış gebelikten kurtuldum,umarım yapılan iğnelerin yan etkisi olmaz,bebek istiyorum ama yeniden aynı şeyleri yaşama korkusu var iğne ile tedavi olup gebe kalan arkadaşlar var mı lütfen paylaşın dış gebelikten ne kadar zaman sonra da hamile kaldığınızı yazarsanız sevinirim.
selam :)
rahim filmi kabusum sona erdi :) herşey umduğumdan daha kolay oldu, bir problem de çıkmadı üstelik. film ve tüpler temiz çıktı.
dış gebelik geçirmiş olduğum sol tüpte bir yapısal deformasyon gözlendi ancak doktorum önemli olmadığını söyledi. sonuçta her iki tüpte açık ve temiz. korunma önermedi, ilaç da vermedi.
durum bu, herşey normal :)
dilerim senin için de hayat normale döner bir an evvel.
çok sevindim maşallah diyelim.kaç ay geçti sizin dış gebelik ameliyatndanı?