- 25 Mayıs 2010
- 913
- 0
çook sevindim,hadi gözün aydın inşallah tez zamanda çift çizgi görürsün, benimki 6 ya düştüğünde ilk adetimi gördüm yani muhtemelen bu hafta olur.... sonrasında iyi çalışmalar:))))arkadaşlar şükürler olsun..
çok rahatladım
dış gebelik için olduğum iğneden sonra
beta hcg 18 e düştü. 390 dı geçen hafta..
dr.un 1 adet gör sonra korunma dedi..
erken dönemde teşhis olduğu için,
tüplerde hasar olduğunu düşünmüyor..
o yüzden de korunmana gerek yok dedi.
çok mutlu oldum Allah ım ne verirse hayırlısını versin.
sizinle paylaşmak istedim..
inşallah sizlerin de güzel haberlerini okurum..
çook sevindim,hadi gözün aydın inşallah tez zamanda çift çizgi görürsün, benimki 6 ya düştüğünde ilk adetimi gördüm yani muhtemelen bu hafta olur.... sonrasında iyi çalışmalar:))))
öncelikle geçmiş olsun ,ben haziran 15 te ilk iğnemi oldum,ilk reglim de 1 ağustosta oldum merakla ikinciyi bekliyorum umarım olurumArkadaşlar herkese selamlar... ben de mayıs ayında dış gebelik geçirmiştim.. 20 Temmuzda ilk reglimi oldum, ikinci reglimi olamıyorum hala... Geçiren arkadaşlara bu sorum regl düzensizliği yaşadınız mı dış gebelik sonrası?
Sevgiler,
öncelikle geçmiş olsun ,ben haziran 15 te ilk iğnemi oldum,ilk reglim de 1 ağustosta oldum merakla ikinciyi bekliyorum umarım olurum
Arkadaşlar herkese selamlar... ben de mayıs ayında dış gebelik geçirmiştim.. 20 Temmuzda ilk reglimi oldum, ikinci reglimi olamıyorum hala... Geçiren arkadaşlara bu sorum regl düzensizliği yaşadınız mı dış gebelik sonrası?
Sevgiler,
geçmiş olsun çilek..
ben henüz regl olmadım..
9 ağustosta iğnemi olmuştum
hala düşük kanamam devam ediyor
ne zaman regl olcam Allah bilir...
arkadaşlar şükürler olsun..
çok rahatladım
dış gebelik için olduğum iğneden sonra
beta hcg 18 e düştü. 390 dı geçen hafta..
dr.un 1 adet gör sonra korunma dedi..
erken dönemde teşhis olduğu için,
tüplerde hasar olduğunu düşünmüyor..
o yüzden de korunmana gerek yok dedi.
çok mutlu oldum Allah ım ne verirse hayırlısını versin.
sizinle paylaşmak istedim..
inşallah sizlerin de güzel haberlerini okurum..
Arkadaşlar herkese selamlar... ben de mayıs ayında dış gebelik geçirmiştim.. 20 Temmuzda ilk reglimi oldum, ikinci reglimi olamıyorum hala... Geçiren arkadaşlara bu sorum regl düzensizliği yaşadınız mı dış gebelik sonrası?
Sevgiler,
geçmiş olsun çilek..
ben henüz regl olmadım..
9 ağustosta iğnemi olmuştum
hala düşük kanamam devam ediyor
ne zaman regl olcam Allah bilir...
Hiç sıkma canını, ben de Haziran başı iğne oldum,, taaa 20 Temmuz ilk reglim. İlki uzun sürebiliyor, ben de çok endişelenmiştim. Ama dr. bana ilki biraz zor olur sonra düzene girer dedi düzene girdiği falan yok
düşük kanaması dedğin nedir?
dış gebelik tedavisinde verdikleri ilaç düşük yaptırtmıyor, tüplerdeki, gebeliğe son vererek vücudun absorbe etmesini sağlıyor.
yani düşükle vücuttan atılan birşey yok, o kanama şundan dolayı oluyor;
dış gebelik de yaşasan vücut kendini hamileliğe hazırlıyor, rahim duvarın kalınlaşıyor. gebeliğin ilaçla vucutta yokedilmesiyle düşen bhcg hormonları ile vücutta hamileliğin oluşması için hazırlanan durum yokolmaya başlıyor.
kanama ile rahim duvarın sökülüp atılıyor.
söylediklerinin tamamı doğru ama benim hem dış gebeliğim vardı hem de rahim içinde kesem.. o yüzden düşük kanaması dedim çünkü düşük yaptım aynı zamanda..
arkadaslar daha onceden yazmistim topige ama 2 sene oldu. gene yazayim da moral olsun.
7 aylik ugrastan sonra bebegime hamile kaldim ama dis gebelikmis. yakin dr takininde oldugum halde -ABD de- malesef teshis cok gec konuldu ve sol tupum alindi.
Dr um 1 ay korunma verdi.
1 aydan sonra tekrar denedik. iki tuple 7 ayda tutmusken tek tuple 3. ay tuttu ve kizimi dunyaya getirdim.
Yani hic moralinizi bozmayin. bir gun mutlaka bebeginiz olacak. Sadece pozitif olun, dua edin.
Bakin ramzan ayindayiz cok kiymetli geceler var. Samimiyetle acilan elleri Allahim geri cevirmez insallah.
cok opuyorum sizleri.