Dış Gebelik Belirtileri,Tedavi Yöntemleri

çok geçmiş olsun senin adına çok sevindim.
ben 8 ay önce çektirmiştim rahim filmi 1 tüpüm hafif tıkalıydı.
şuan dış gebelik tedavisigörüyorum bana tekrar önerir misin rahim filmi?

teşekkürler senin adına çok sevindim ,rahim filmi çektirmenin acı veren bir işlem olduğunu söylüyorlar seninki nasıl geçti?

teşekkürler senin adına çok sevindim ,rahim filmi çektirmenin acı veren bir işlem olduğunu söylüyorlar seninki nasıl geçti?

benim rahim filmi oldukça ağrılı geçti aklıma getirmek dahi istemiyorum.
birdaha yaptırsam kesinlikle anestezi altında olurum.
şiddetli adet sancısı gibi demişti drum ama ben normalde ağrıya karşı çok dayanıklıyım
ona dayanmakta zorlandım.
bi de rahim ağzımda darlık olduğunu söyledi dr um 15 dk lık işlem uzadı 1 saati geçti. çok kötüydü yani vee sonucunda 1 tüpümde tıkanıklık olduğu görüldü.

arkadaşlar
merhaba ben dış gebelik için 1 doz metotreksat oldum. kahverengi lekelenmelerim oluyor. iğneyi 9 ağustosta oldum adet değil ama leke normal mi sizce??

ben iğneyi 19 martta olmuştum, 4 nisana kadar kanamam olmuştu, lekelenme şeklinde, az az ama uzun sürmüştü. ilk normal reglimi de 3 mayısta olmuştum.

Son düzenleme:

dış gebelik sonrası çektirmelisin zaten. 8 ay önce bir tüpün tıkanıktı da nasıl yeniden gebelik denemeye cesaret edebildin? doktorun normal mi deneyin demişti?
ama neyse ki ilaçla tedavi zahmetsiz oluyor. gerçi sıkıcı bir dönem, üzerine de 3 ay korunmak gerekiyor ama allah beterinden saklasın.

ağrılı olup olmaması tamamen tüplerin durumuna bağlıymış kızlar, yani tüpte sorun yoksa ağrımıyor, yapışıklık varsa ağrıyor , bana öyle söyledi doktorum.
ben eski usul ve anestesisiz oldum, hiç ağrım olmadı.
korunma falan da önermedi, herşey temiz çıktı.

ben de 1 doz iğne oldum henüz 3 gün sonra beta hcg ye bakılacak ona göre karar verilecek. bence acele etme yeni gebelik için dr. um 3 adet geçirmen gerek dedi. ilaç kemoterapik olduğu için tehlikeli..

benim tedavimin üzerinden 4 ay geçti, dilerim sen de çabucak atlatırsın.

teşekkür ederim tamamen atıyor dimi

atıyor atıyor merak etme, ben 85 mg iğne olmuştum, 1.5 doz yapıyor. bhcg değerlerim düşüktü, en fazla 336 olmuştu.
sıfırlanması nisan ortalarını buldu, ama bişey kalmadı. rahim filminde de dün gördüm, tüpler açık ve sorun yok.

içini ferah tut, emin ol atlatması en kolay biçimde atlatıyorsun a.s. acil şifalar olsun.
ben 10 gün de hastanede yatmıştım, sıkıcıydı.

sağol umarım öyle olur. ne olursa olsun yıpratıcı bir süreç hamilelik haberlerini bekliyorum en kısa zamanda

yıpratıcı tabii, hamileleik hormonları taşıyorsun ve duygusallık had safhada :/ Allh hiçbirimize yeniden yaşatmasın.
sağlıklı hamilelik haberlerini ben de senden bekliyorum yerimseniben sıkma canını.

aralık 2009 da hsg yaptırdım. ocakta hamile kaldım martta düşük yaptım. temmuzda tekrar hamile kaldım şuan dış gebelik için iğne oldum bekliyorum..
dr.um normal deneyin demişti. her tüpü tıkalı dış gebelik geçirmiyo ki takdiri ilahi bence.. Allah a şükürler olsun ki erken fark ettik de ilaçla ted. başladık.Allah kimseye göstermesin yıpratıcı süreçler
aralık ya da ocak gibi tekrar denicez ama olmazsa aşıla düşünüyoruz. çünkü spermlerde ufak tefek sorunlar var. Allah kalbimize göre versin hepimizin..

yıpratıcı tabii, hamileleik hormonları taşıyorsun ve duygusallık had safhada :/ Allh hiçbirimize yeniden yaşatmasın.
sağlıklı hamilelik haberlerini ben de senden bekliyorum yerimseniben sıkma canını.

Amin inşallah.. çok teşekkür ederim . bi de biliyormusun birkaç kişi dışında kimse bilmiyor yaşadıklarımı o da çok sıkıntı veriyor insana..
bu sitede rahatlıyorum paylaşınca konuşunca.. okuyunca herkesin hikayesini

50 mg oldum ayın 9 unda ..en son hcgem 390 dı. pazartesi yarıya düşmezse 1 doz daha iğne olacağım. benim de hcg lerim düşüktü 6+2 de 390 dı çok az.
senin adına çok sevindim. İnşallah en hayırlı zamanda meleklerimizi kucağımıza almak nasip eder Allah.

erken farketmek çok önemli, bir de tüpte problem olduğunu bilince, bu riski taşıyor olduğunun bilincinde oluyor insan. bilinçli olmak bu duurmlarda çok önemli, dediğim gibi inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun, herşeyin başı sağlık, sen sağlıklı ol da gerisi hiç önemli değil, elbet sağlıkla olacaktır herşey.

bebişlerimizi kucaklarımıza alacağımız günleri de görelim bak nasıl herşey değişecek birden bire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…