Dış Gebelik Belirtileri,Tedavi Yöntemleri

yok hayır çektirmedim, doktorum çok düşük bhcg değerleriyle dış gebelik geçirdiğimden dolayı bir hasar kalmamış olabileceğini söyledi. normal yolla denemeye devam etmemizi önerdi.
benim 3. ayım bitti ve bu ay normal denemelere başladık. ancak benim kafamda yine de soru işaretleri var, eğer gebelik olmaz da başka bir sıkıntım olursa ilk olarak bir rahim filmi çektirmeyi istiyorum.

siz tüplerin filmini çektirdiniz mi??

senin değerlerin de düşük, 6000 hcg değeri ile dış gebelik yaşayanlar var.
doktorum doğruyu söylüyorsa bu değerler ile senin de dış gebeliğin bir hasar vermemiştir.
yeniden geçmiş olsun.

onlar son değerlerim ilk başlarda 2873tü 8 yaşında kızım var ,benden çok bu gebeliğin olmayışına o üzüldü çok ağladı her gün soruyo ne zaman olacak diye ,ama bende aynı şeyin olmasından çok korkuyorum(

senin değerlerin de düşük, 6000 hcg değeri ile dış gebelik yaşayanlar var.
doktorum doğruyu söylüyorsa bu değerler ile senin de dış gebeliğin bir hasar vermemiştir.
yeniden geçmiş olsun.

evet haklısın. benim ameliyat olmadan önceki değerim 6000 di. şimdi ise 3,5 aylık hamileyim. Allahtan umut kesilmez.

merhaba arkadaşım.bende geçen hafta dış gelikten amelyat oldum .ama tüpüm patlayana kadar dış gbelik olduğunu anlayamadılar.en son şiddetli ağrı ve kanamayla hastaneye gittim tamamen habersiz bolarakta acil ameliyat girdim.allah birdaha kimseye yaşatmasın.ölüyormusum.ameliyat olalı 9 gün oldu.dün dikişlerim alındı.doktorum hçbir yasak koymadı ve hatta psikolojimin düzemesi için hemen hamile kalmamı söyledi.tek yapmam gerekn bu yaşadıklarımı unutmamamış.şaırdım kaldım

ucuz atlatmışsın ama en önemlisi atlatmışsın :) aynı şeyin başımıza gelme olasılığı ne yazık ki var, ama korkuyla da yaşanmıyor. sen içini ferah tut, bak bir kızın varmış ne güzel, demek ki bu başına gelen sadece bir talihsizlik. benimki ilk gebelikti

geçmiş olsun arkadaşım, darısı bizim başımıza :)
ameliyatta durum nasıl bilmiyorum ama ilaçla tedavide bir 3-4 ay korunma gerekiyor. bir de ameliyattan sonraki süreç nasıl oldu, rahim filmi çektirdin mi?
tebrik ediyorum seni ve bebeğini :) sağlıkla, hayırlısıyla olsun inşallah.

evet haklısın. benim ameliyat olmadan önceki değerim 6000 di. şimdi ise 3,5 aylık hamileyim. Allahtan umut kesilmez.

teşekkürler arkadaşım.darısı senin ve diğer bebiş isteyenlerin başına. ameliyattan sonra 2 ay korun demişti doktor. sonraki 3 ayda enfeksiyon olduğu için korunmak zorunda kaldık. antibiyotik, vajinal tablet falan kullandım. enfeksiyon tamamen geçtiğinde korunmayı bıraktık. enfeksiyon sonrası rahim filmi çektirmem gerekiyordu ama korkumdan doktora gidemedim. dış gebelik durumu olmadan bebeğim olacağına inandım.inanır mısın istihareye bile yattım (ama bişey göremedim).

inanmak başarmanın yarısı zaten :) yeniden kutluyorum, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
rahim filmi, çektirmeyi ben çok istedim ama doktorum istemedi, vardır her işte bir hayır :)

arkadaşla dış gebelik ameliyatından snra karında şişlik normalmi.büyük tuvaletime çkmakta zorlanıyorum ve karnım çok şiş gaz problemim var sancı yapıyor.bunu yaşayanlar varmı acaba

mahlika cım dış gebelik ten sonra herşey normaldir :) malesef.benzer sancılar olabilirsin.bunlar korkutabilir seni ama korkma.ilk 2 ay bende de oldu.gaz problemi.oturup kalkamıyodum.geçiyor ama merak etme geçmiş olsun.

merhaba arkadaşlar
benimde dış gebelikten şüphelenme var ben 7 temmuzda tranfter oldum 22 temmuzda kan değerim 115 ti düşük bulundu bu değer 4 gün sonra 265 yine düşük bulunda ve dış gebelik geciriyor olabilirmişim pzt günü değerimin 1000 lerde olması gerekliymiş endişeliyim ve üzülüyorum tek tarafta kasık ağırım var onun haricinde bişeyim yok düşük te yaşayabilirmişim ...yorumlarınızı bekliyorum

mahlika cım dış gebelik ten sonra herşey normaldir :) malesef.benzer sancılar olabilirsin.bunlar korkutabilir seni ama korkma.ilk 2 ay bende de oldu.gaz problemi.oturup kalkamıyodum.geçiyor ama merak etme geçmiş olsun.

çok teşekkürler semramus.sen nekadar zaman önce oldun.doktorum hemen hamile kalmamı söyledi psikolojim açısından iyi olacakmış.ana ne demişti?ne oldu

sürekl doktor kontrolü ol derim ben.benimkii anlamadılar.habersiz bir şekide baygınlıkla ameliyata girdim.allah korusun ölüyordum.çok zor birşey allah beterinden korusun ve birdaha kimselere yaşatmasın.seni daha çok endişelendirmek istemem ama .sürekli doktorunla irtibata geç.benim ağrım ve kanamam vardı bana düşük dedier başkası taş düşürüyorsun dedi bi başka doktor adet kanaması dedii.dedilerde dedier.bende ihmal ettim ve sonunda tüpüm patlamış ameliyat!

çok teşekkürler semramus.sen nekadar zaman önce oldun.doktorum hemen hamile kalmamı söyledi psikolojim açısından iyi olacakmış.ana ne demişti?ne oldu
benim dr.umda bekleme hemen düşün laparoskopi oldum ben zaten.senin açık mı belirmemişsinde.benimki zaten 1 ayda kaynaştı. 1 ay bekle sonra devam dedi.adetinde düzene giriyorya onuda beklemiş oluyorsun.ben 1 ay iğneyle tedavi 33.günü ameliyata alındım çünkü içkanamam ve bayılmalarım fazlalaşmıştı.riske girmewyelim dedi.7850 lerden 1820 gibi düştü ama gücüm kalmamıştı da.allah düşmanıma vermesin.aralık 17 sinde ameliyat.ocağı bekledim şubatta denedim.olmadı marrtaa kist çıktı mayıs denedim haz.da kıst .yani bi düzgün deneme fırsatım olmadı.dünde hsg (rahim filmi) çekildi.2 güne alacağım sonuçlarını.hemen hamile kalanda var üstüne. 2yıl msonra kalan arkadaşımda var.normal yolla.ama dr.um gel bekleme tüp yap çıksın diyor yaş 33 oldu benim malesef.senin kaç bu arada?

canım zaten dr kontorulundeyim 2 hafta sonunda keseyi görmek icin gidicez ozaman herşeyin anlaşılacağını söylediler bakalım herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…