Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SANaDA.benim yaşımda şuan 33 oldu.ama sürekli adet düzensizliği kistti çok uğraştığım için artık kendimizi zamana bırakıp riske atmayayım diyorum.zaten klomenle kaldım hamile ben.kaç ay geçti tık yok.sen nasıl kaldın korunuyomuydunuz? yoksa ilk denemede falan mı kaldın vede dış oldu? merak ettim
merhaba arkadaşlar bugün b-hcg yaptırdım 0.47 ye düşmüş pazartesinden sonra doktora gitcem bakalım ne diycek.eyvahedigeldismile
5 hafta 4 günlük hamileyim.salı günü gittiğim doktor keseyi göremedi ve dış gebelik olabileceğini söyledi ama kan tahlili 1800 lerde çıkınca olmayabilirde iki gün sonraki değere bakalım dedi.
perşembe günkü değerim 2200 çıktı ve tekrar dış gebelik gibi duruyor dedi.sağlıklı bir gebelik değilmiş.ya dış gebelik olduğunu ya da düşeceğini söylüyor.düşük önleyici ilaç verdi.ama alttan muayene de keseyi gördük henüz bebek yok.ölü bebek olabileceğini söylüyor.keseninde gerçek kese olmayabileceğini... mahvoldum ağlamaktan.
sizce doktorumun söylediği gibi dış gebelik olabilir mi,yoksa doktorum çok mu karamsar.
aranızda benzer şeyler yaşayan var mı ?
bu arada hiç bir belirtim yok.ne ağrı nede sızı nede kanama...bulantılarımda devam ediyor
cnm benim içini ferah tut dış gebelik olsaydı refarans ağırlıklar yükselmezdi aynı seviyede kalırdı
5 hafta 4 günlük hamileyim.salı günü gittiğim doktor keseyi göremedi ve dış gebelik olabileceğini söyledi ama kan tahlili 1800 lerde çıkınca olmayabilirde iki gün sonraki değere bakalım dedi.
perşembe günkü değerim 2200 çıktı ve tekrar dış gebelik gibi duruyor dedi.sağlıklı bir gebelik değilmiş.ya dış gebelik olduğunu ya da düşeceğini söylüyor.düşük önleyici ilaç verdi.ama alttan muayene de keseyi gördük henüz bebek yok.ölü bebek olabileceğini söylüyor.keseninde gerçek kese olmayabileceğini... mahvoldum ağlamaktan.
sizce doktorumun söylediği gibi dış gebelik olabilir mi,yoksa doktorum çok mu karamsar.
aranızda benzer şeyler yaşayan var mı ?
bu arada hiç bir belirtim yok.ne ağrı nede sızı nede kanama...bulantılarımda devam ediyor