Dış Gebelik Belirtileri,Tedavi Yöntemleri

çok teşekkür ederim arkadaşım sabah sabah bana morel olmuştu yazdıkların.
biraz önce doktordan geldim çok şükür dış gebelik değilmiş.bu kez keseyi net olarak görebildik.yolk kesesini de gördük.böylece hem dış gebelik hemde boş gebelik olasılığı ortadan kalktı.bebeği henüz göremedik ama kesem sağlıklıymış ,yolk kesesinin görülmeside boş gebelik olmadığını gösteriyor.hafta sonuna doğruda bebeği görebilirmişiz.
dış gebelik olasılığı beni çok korkutmuştu
cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.allah hiç kimseye böyle birşey vermesin.sizlerede sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

amin canım cümlemize.önce sayfanın başındaki yazını görüp ona cevap yazmıştım bunu şimdi gördüm çok sevindim gözünaydın rabbim herkese sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebişler nasip eder inşallah.

ah canım sen ne diyorsun sen çok şanslısın benim tüpüm patladı iç kanam geçirdim ölümden döndüm üstelik tüpümde kaybetim bir yıl oldu dahada gebe kalamdım geçen ay rahim flimi çektim bi tüpüm vardı açıkı ama gebe kalmadım

çok geçmiş olsun evet çok haklısın ben şanslıymışım önce çok üzüldüm ama daha kötülerini duydukça şükürler olsun diyorum.rabbim herşeyin hayırlısını versin hamile kalmayı çok istedim halada çok istiyorum ama korkuyorumda çünlü tedaviyle kalabiliyorum 2 de düşüğüm var şimdi bide dış geblik çıktı aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum

kızlar dün doktorumla konuştum dış gebelik tamamen bitmiş adet olmanı bekliycez dedi tetkikleri ozaman yapabiliriz dedi şimdiye kadar dış gebeliğin bitmesini bekliycez diyodu şimdide adet olmanı bekliycez diyo sizde bekledinizmi ve ne kadar süre sonra adet oldunuz?ne kadar bekliycez

kızlar dün doktorumla konuştum dış gebelik tamamen bitmiş adet olmanı bekliycez dedi tetkikleri ozaman yapabiliriz dedi şimdiye kadar dış gebeliğin bitmesini bekliycez diyodu şimdide adet olmanı bekliycez diyo sizde bekledinizmi ve ne kadar süre sonra adet oldunuz?ne kadar bekliycez

merhaba öncelikle geçmiş olsun bende ekim ayında dış gebelikten ameliyat oldum.ameliyattan sonra kanamam devam etti 1 hafta falan..senin devam ediyo mu?sonra normal 28 gün de kanamam oluyodu öle de oldu.

ekim de ameliyat oldumsağ tüpümden ama tüpüm alınmadı.yaklaşık 6 ay korunduk zaten bu süreç tedavi iyileşme süreciydi.5 ay oldu korunmayı bırakalı.hala hamile kalamdım.benim gibi ameliyat geçiripte hamile kalan var mı?varsa ne kadar süre sonra kaldınız?

merhaba öncelikle geçmiş olsun bende ekim ayında dış gebelikten ameliyat oldum.ameliyattan sonra kanamam devam etti 1 hafta falan..senin devam ediyo mu?sonra normal 28 gün de kanamam oluyodu öle de oldu.

teşekkür ederim sanada geçmiş olsun.ben ameliyat olmdım ilaçla erittiler b-hcg 200 lere düşene kadar kahverengi leke vardı sonra adet kanamasından biraz fazla kanama başladı 8-7 gün sürdü şuan yok geçn hafta salı günü tamamen kesildi.beim adetlerim pek düzenli değil geikiyo yine gecikir heralde doktor banakorun falan demedi biz yinede korunuyoz gerçi ben kolay kolay hamile kalamam tedaviyle oluyo çünkü:1no2:

niye tedaviyle gebe kalıyorsun sorun ne dış gebelikten sonra gebe klan çok varda daha ban arast gelmedi bekliyorum gelmesini

teşekkür ederim sanada geçmiş olsun.ben ameliyat olmdım ilaçla erittiler b-hcg 200 lere düşene kadar kahverengi leke vardı sonra adet kanamasından biraz fazla kanama başladı 8-7 gün sürdü şuan yok geçn hafta salı günü tamamen kesildi.beim adetlerim pek düzenli değil geikiyo yine gecikir heralde doktor banakorun falan demedi biz yinede korunuyoz gerçi ben kolay kolay hamile kalamam tedaviyle oluyo çünkü:1no2:[/canm o zaman adet olursun zamanı gelince.inşallah bidaha olmaz.bana herhangi bi problem yok normal herşey dedi acele etme dedi.ama daha olmadı.gel de stres yapma:1no2:eek:lmazsa rahim filmi çekelim dedi
.bu ay da olmzsa çektiricem artıkeyvahedigeldismile

slm arkadaşlar 2009 ekim ayında bende dış gebelik ameliyatı geçirdim sağ tüpümü aldılar benim doktorum sadece 2 ay korunmamızı söledi tekrar hamile kalmamın % 50 şanşı var dedi şubatta tekrar hamile kadım ama düşük oldu şimdi 8 haftalık hamileyim hiçbir sorun yok gıbı görünüyo sadece sizlerle paylaşmak istedim

canm o zaman adet olursun zamanı gelince.inşallah bidaha olmaz.bana herhangi bi problem yok normal herşey dedi acele etme dedi.ama daha olmadı.gel de stres yapma:1no2:eek:lmazsa rahim filmi çekelim dedi
.bu ay da olmzsa çektiricem artıkeyvahedigeldismile[/QUOTE]

inşallah canım.bi sorun yoksa hamile kalırsın inşallah stres yapma çünkü stres yumurta oluşumunu çok etkiliyo ben yıllardır yaşıyorum bunu.tabi stres yapmamak zor biliyorum ama...inşallah rahim filmndede bişey çıkmaz.:teselli:

slm arkadaşlar 2009 ekim ayında bende dış gebelik ameliyatı geçirdim sağ tüpümü aldılar benim doktorum sadece 2 ay korunmamızı söledi tekrar hamile kalmamın % 50 şanşı var dedi şubatta tekrar hamile kadım ama düşük oldu şimdi 8 haftalık hamileyim hiçbir sorun yok gıbı görünüyo sadece sizlerle paylaşmak istedim

a.s.tebrik ederim darısı hepimizin başına inşallah budan sonrada problem yaşamazsın sağlıklı bi hamilelik geçirirsin bebişini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın:emir_bebek:opuyorumnanaktan

amin canım cümlemize.önce sayfanın başındaki yazını görüp ona cevap yazmıştım bunu şimdi gördüm çok sevindim gözünaydın rabbim herkese sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebişler nasip eder inşallah.
umarım en kısa zamanda seninde hamilelik haberlerini alırız.
kan sonucumda geldi bu arada. 1800,2200,15800 sonuncu değer 5gün sonra elde edilen öncekiler iki gün arayla yapılanlardı.galiba kan değerlerimde düzen girdi.
ne dersiniz ?

tebrik ediyorum.çok zor yaşadıklaımız.inşallah bizde güzel haberlerimizi paylaşırız..Allah anneli babalı büyütsün.tamamına erdirsin inşallah.olumunekankayizsmile

üçtür bu mesajı cevaplıyorum, üçtür site bakımında yokoluyor :) dilerim bunu görürsün :))
19 martta iğne olmuştum, 3 mayısta ilk reglimi oldum.

arkadaşlar çok endişeliyim bende.bana önce düdşük yapmııssın dediler sonra rahim tetemiz hemen hamile kal dediler.bende problem olmadığını düşünüek sonraki ağrılarımı böbriğimde mevcut olna taşa bağladım.kanamam artınca hastaneye ittik ve beni direk amaliyata aldılar.dış gebelikmiş ve tüpüm patlamış iç kanam geçirmişim.ve ölümden döndüm.ama çektiğim ağrının tarifi yok benim için.tüpümü alacaklarını söylediler fakat almamaışlar.yarın dkişlerim alınacak.bir bilen varsa söylesin.imdi ne olacak.yeni evliyim.bebeğim yok.nezaman olur.olurmu yada.ilişki yasağı koyuyormuş doktor.bu doğrumu?bu arada her işte bir hayır vardır ya bu durum eşimle beni dahada yakınlaştırdı.allah ondan raazı olsun.bir an bile yanlız bırakmadı beni.

Bundan sonraki arkadaşlar karşılaştırma yaparsanız diye yazıyorum.Çünkü ben bunları yaşarken çok msj okudum ve karşılaştırma yaptım.
Son satım 22 aralıktı,35 günde bir adet oluyordum.26 ocakta adet olmam gerekirdi. 24 Aralıkta evde gebelik testi yaptım açık pembe çizgi yani pozitif .
25 ocakta kan değerim 105
28 ocakta kan değerim 177
1 şubatta kan değerim 219,9
8 şubatta kan değerim 50
12 şubatta kan değerim 7
Doktor ilk tahlilimde kimyasal gebelik olabilir dedi, ikinci tahlilimden sonra daha hiç bişey belli olmadan bana dış gebelik gibi görünüyor dedi.Siz siz olun bir doktora bağlı kalmayın bende kalmadım ve başka doktora gittim oda bana şu anda değerlerin 1500 2000 e gelmeden dış gebelik diyemeyiz kimyasalda olablir normal gebeliğe de dönebilir dedi ve çok iyi moraller verdi bana öğrencisi gibi nasıl olduğunu uzun uzadıya anlattı ve yüreğime su serpti.Bugün son tahlilimi yaptırdım ve dediğim gibi 7 çıktı 10 un altına düştüğü için tehlike atlatıldı ve doktor dış gebelik olmadığını kimyasal olduğunu söyledi.Bu sonuca ben çok sevindim dış gebelik olmadığım için,bazı doktorların böyle insanları neden korkuttuğunu anlamıyorum heralde olabilecek en kötüyü söylüyorlar ve iyi olunca sonuç bak ben yaptım seni iyileştirdim havasına giriyorlar heralde ama hasta (müşteri) kaybetiyorlar haberleri yok.ınşallah yardımcı olabilmişimdir diğer arkadaşlara herkesin istediği zamanda bebek sahibi olmaları dileğiyle...

bence doktorların buşekilde davranması daha iyi arkadaşım.çünkü benim doktorumda ilkönce düşük yaptığımı söyledi. 1 hafta sonrada vjinal muyene yaptı ve rahimin temiz olduğunu ve hemen hamle kalmamı söyledi. 5 gün sonra acil ameliyata alındım.meğersem dış gebelikmiş.tüpüm patlamış ve iç kanama geçirmişim.ölüyordum.

merhaba,ben 28 haziranda iğne tedavisine başladım 3 defa iğne oldum ama çok yavaş düşüyo değerler son üç hafta 423,233,103 ve bugün 90 son hafta çok az düşmüş ne zaman bitecek bu stres artık kan vermekten bıktım ,iğne tedavisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

ben 2 doz iğne oldum ve sıfırı bulması yaklaşık 45 günü buldu. çok geçmiş olsun, dilerim kısa zamanda toparlarısn.

merhaba,ben 28 haziranda iğne tedavisine başladım 3 defa iğne oldum ama çok yavaş düşüyo değerler son üç hafta 423,233,103 ve bugün 90 son hafta çok az düşmüş ne zaman bitecek bu stres artık kan vermekten bıktım ,iğne tedavisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

X