- 25 Ekim 2008
- 3.971
- 34
- 41
kızlar bnde gecen sene agu da ame oldum ve tek tüpüm alnıdı 6 ay korundum siitte ogretmemn yaz tatili için ist gittim gelr gelmz ist daki daha cok erken stres yapma dedi sonucta 6 7 ay olmus korunmayı bırakalı biz 1 yıl dolmadan bisi diyemiyoruz dedisonra klomn verdibnde klomn bana yaramadı 2 kere kist yaptı bi kerede rahmi inceltti dedim bana dediki günde 3 cok vermiş cok yükleme yapmıs doktrun senn zaten bir tane gelişiyor her ay bn sana 1 tane vercem dedi sonrbitsin 3. gün gel dedio sıradadasakaryadaydım sakaryada bi doktora gittimoda kadındogumcumu pisikolgmuydu anlamadım konustu konustu yumurtalarada bakmaı yolladı 30 tlyi konussun die verdim tm senn yumurtlamn normal
esindede sorun yok tüpünde acık ama cok fazla operasyon gecirmisin yapısıklık olusmustur dedi
o yüzden kavusamıyorlarsır dedi
stres yapma 6 ay bekle bu aradada ekonomık olaraktakendini hazırla aralık ocak gibi tüp bebek
dedi bu aradada %20 kalabilirsin de dedi bayagı umudumu kırdı yani
simdi yapısıklıktan olmuyodur die teshisi koydum
size doktrlarınız neler soledi peki
esindede sorun yok tüpünde acık ama cok fazla operasyon gecirmisin yapısıklık olusmustur dedi
o yüzden kavusamıyorlarsır dedi
stres yapma 6 ay bekle bu aradada ekonomık olaraktakendini hazırla aralık ocak gibi tüp bebek
dedi bu aradada %20 kalabilirsin de dedi bayagı umudumu kırdı yani
simdi yapısıklıktan olmuyodur die teshisi koydum
size doktrlarınız neler soledi peki