çok geçmiş olsun ne yapacaksınız peki?
evet bayağı zor günler olsa gerek.ama insanlar neler neler yaşıyo inan bunlara yarın gülüp geçeceğiz.hem bak tıp çok ilerledi.eskiden miş öğle kısır kan-dın muhabbeti.pozitif olacaksın vede kafanı rahat tutacaksın.arkadaşların birinin sloganı "kafayı boşalt karnını doldur" bencede bu böyle.stresin etkisi üstümüzde malesef çok.hep o ne dedi bu ne demek istedi.kimse artık umrumuzda değil.kendimiz için biraz umut ve azim.bu kadar.en azından dışgebelikte olsa hamile kalına biliyormuş.neyse.haberdar et bizleride.umarım ben bu ay hamile kalır ve sizlere bir umut olurum.by.merhaba semra canım benim başıma çok şey geldi korunma yöntemi olarak spiral taktırmıştım ve 6 ay sonra hamile kaldım hemde gebelik rahimde idi doktorum spiral normal sen 1000 de 3lük dilime girmişsin dedi ben aynı zamanda ilaç kullanıyordum mecburen kürtaj oldum ve spirali çıkardık biz bu olaydan 2 yıl sonra hamile kalmak istedim geçen sene temmuzda hamile kaldım nasıl sevindim anlatamam ama kasıklarımda garip bir ağrı hafifite lekelenme vardı doktor gittiğimde rahimde gebeliği göremedi alttan muayene oldum sol tüpte bebek hiç bilmediğim için doktor anlatıyor dış gebelik geçiriuyorsun diye ama olayın şoku ve bilgisizlik anlamadım sadece ağlıyordum bebeğime bişey oldu diye derken laproskopi ile ameliyat dedi doktor ve sol tüpüm alındı sağ tarafa baktım bi sıkıntı yok 6 ay bekle ve denemelere başla dedi ben geçen ay yine hamile kaldım ama bu ssfer deneyimli olduğum için sıkı takipteyiz kan değerlerim takip edildi bir düştü bir çıktı doktor dış gebelik bu seferde sağda dedi inan ben böyle bir duygu yaşamamıştım hani sağda bişey yoktu falan derken iğne yapıldı 1 aydırd onun düşmesini bekliyorum bugün 6 inmiş daha tam atamamışım benim hatam ben çok doktor gezdim iğneyi yapan doktor çok ilgisizdi muayene bile etmedi sadece kan değerime bakıp 3 gün sonra gel 1 haftadqan geldi diye gönderiyordu ama ben kasıklarımda garip bir ağrı duymaya devam ediyordum başka bir doktora gittim tedavimi o devam ediyor gayet ilgili ve sağ yumurtalığımd kist olmuş bunu nedeni olarakta iğne ile birlikte kürtaş yapılamlıydı diyor o yapılmamış betada düşmediği için yumurtalık tepki veriyormuş yani adet olamadığım için kistide atamıyorum işte benim durum bu bu işler birsin rahim filmi çekilecek sağda kapalı ise ki snıyorum kapalı yada kismen kapalı tüp bebek denyeceğiz çok yazdım sağol canım benim en son diyeceğim sizi dinleyen ilgilenen ve önemseyen doktora gidin benim hatam o oldu çünki gayet sağlıklı iken şuan bu durumları yaşıyorum
evet bayağı zor günler olsa gerek.ama insanlar neler neler yaşıyo inan bunlara yarın gülüp geçeceğiz.hem bak tıp çok ilerledi.eskiden miş öğle kısır kan-dın muhabbeti.pozitif olacaksın vede kafanı rahat tutacaksın.arkadaşların birinin sloganı "kafayı boşalt karnını doldur" bencede bu böyle.stresin etkisi üstümüzde malesef çok.hep o ne dedi bu ne demek istedi.kimse artık umrumuzda değil.kendimiz için biraz umut ve azim.bu kadar.en azından dışgebelikte olsa hamile kalına biliyormuş.neyse.haberdar et bizleride.umarım ben bu ay hamile kalır ve sizlere bir umut olurum.by.
benimde değerler geçen hafta hemen hemen aynıydı (5 hafta lık)selam arkadaşlar, inşallah bu dertten kurtuluruz hepimiz, kızlar geçen hafta perşembe günü değerim 638 den 620ye düşmüştü bizde sevinmiştik ilaçlara gerek kalmadan düşecek diye, salı günü yaptırdığım bhcg 749 çıktı ve benim kanamam hala devam ediyor 2-3gün lekelenme şeklinde azaldı ama dünden beri tekrar çok kanamam var ve biraz da ağrım var, salı günü tekrar tahlil yapıcaz büyük ihtimalle iğneyi veririz dedi dr, çok üzüldüm, inşallah iğneyle düşer de laporoskopiye gerek kalmaz.
slm arkadaşlar ben daha önce de yazmıştım. 19 ekimde dış gebelik ameliyatı oldum. ameliyattan önce kürtajda yaptılar. sağ tüpüme yerleşmişti. bhcg 5900' lerdeydi, tüpüm alınmadı. ocak ayının sonlarında belimin sağ tarafında yine aynı ağrı vardı. çok korktuk. buarada korunuyorduk acaba korunamadık yine dış gebelik mi oldu düşüncesiyle ameliyatı yapan doktora gittik. 2 kez bhcg yaptırdık negatifti. doktor enfeksiyon var o yüzden dedi. 3 haftadır ilaç kullanıyorum ağrıda azlama oldu evet ama henüz geçmedi. ilçalarım bitince yine doktora gideceğiz. aranızda enfeksiyondan dolayı ağrı çeken var mı?
benimde değerler geçen hafta hemen hemen aynıydı (5 hafta lık)
dün ki tahlilde 730 a çıkmış kan tahlillerini eşim sabah aldı ama akşam üstü başka bi dr gidicem tek dr ile sınırlı kalmak istemiyorum
tam anlamıyla ne yaşıyorum bilemiyorum ama yazılardan anladığım kadarıyla inşallah iğneyle düşer ameliyat tüp falan allahım korusun ya bu sorunu kimseye yaşatmasın
daha bebğimin gelişine bile sevinemeden doğru düzgün((
merhabalar.iki gündür sağ kasığımda bir ağrı var ,dış gebelikmi diye endişe ediyorum.dış gebelikte rahimde kese görünüyormuydu?benim kesem görünmüştü.cevaplarsanız çok sevinirim