- 24 Şubat 2010
- 22
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun bnede geçenlerede dr iğne verdi onla düşürdümEvet bekarım, malesef başıma böyle birşey geldi.. çok telaşlıyım gerçekten.. Dualarınızı eksik etmeyin ne olur.. ayşecim iç kanamanın belirtileri nelerdi?
cevaplayan tüm arkadaşlar çok sağolun..
Denizcek benim çok ağrım var 2 gündür hiç kesilmedi bir acile gittim sebebini bulamadılar ama ufak kan sızıntısı olabilir dediler ama kendi doktorum değerin 140a düşmüş korkulcak bişey yok bu satten sonra dedi.. hangisine güveneceğimi şaşırdım gerçekten..
canım keşke dr olsak daha çok yardımcı olabilsekminikbirmasal ve denizcek desteğiniz için çok sağolun kaç gecedir uyku uyumadım, ağrıdan ve korkudan..
yarın tekrar bir kontrol yaptıracağım umarım herşey iyi olur..
Allah herkese yardım etsin.. Ben çok kötü günler yaşadım ve yaşıyorum başka kimse yaşamasın inşallah..
onun için ne kadar zor olsada duyması iyi olmuş canımdenizcek anneme anlatmak zorunda kaldım malesef daha doğrusu kendi ben telefonda konuşurken duymuş..
tabii ki tepkisi çok kötü oldu ama artık en azından bilen biri var..
şu aşamadan sonra çok büyük kısmını atlattım diye düşünüyorum tekrardan bi kanama olmasını hiç istemiyorum tam korkularımı atmışken
bakalım, yarın bir test daha yaptıracağım.. tekrardan düşmüş olduğunu görmeye ihtiyacım var..
Arkadaşlar merhaba. Bende hamile kaldım kalacam derken. Birde baktım hamileyim ne sevinç ama:gitme:sonra ilk beta hcg yaptırdım değer 3500 dedim bunda bir anormallik var çünka 10 gün önce adet görmüştüm. neyse doktora gittik kese yok. 2 gün sonra tekrar beta hcg 6300 'e çıkmış bir kaç doktora daha gittik bu arada. sonra 2 gün sonra bir beta hcg daha değer 8500 olmuş, ağrımda yok kesede yok. Doktor ameliyat dedi ilaçla düşmez dedi. netice olarak 25 şubatta ameliyat oldum hem dış gebelik hem kist ameliyatı.
Dış gebelik sonrası hamile kalanlardan bilgi almak istiyorum. Ben 3 yıllık evliyim ilk hamileliğimdi. birde ben normalde dış gebelik geçirdiğim tarih üstüne bir adet daha gördüm. Anlıyacağınız moral motivasyon sıfır ama herşey kısmet. Allahım birdaha yaşatmasın. Herkesede geçmiş olsun.
merhaba canım bende 2 defa dış gebelik geçirdim bildiklerimi paylaşayım senle öncelikle dış gebelik te beta değerleri normal gebeliğe göre daha hızlı artıyor veya düşüyor düensiz seyrediyor yani haftasına göre ilk öğrendiğinde aynı sende olduğu gibi yüksek değerler kendini belirtiyor çünki tüpte geliştiği için bebek beslenmesinide ordan sağlamaya çalışıyor .zaten normal olmadığını ordanda anlayabiliriz.bide dış gebelik sırasında lekelenme yada sende olduğu gibi adet kanamasına benzeyen kanamalar olabiliyor.dış gebeliğin bir diğer belirtiside bu aslında dış gebelik tüpte olunca ağrı yapıyo kasık bölgeinde ve omuz başında ağrıyo bide bende çok garip bi duygu olmuştu dış gebelik olduğu bile belli değilken hep bi içimde sıkıntı doktor buda olabilir demişti benim ilk dış gebelik te ameliyatla alındı yanında sol tüpümde ikincisi sağda oldu tabi onuda ilaçla sonlandırdık geçti ama dedğin gibi etkisi moral motivasyon olarak devam ediyor allah acil şifa versin sağlıklı geblikler versin.
saol,allah sanada kolaylık versin. 2 kere yaşamak daha yıkıcı olmuştur eminim inşallah bundan sonra yaşamayız bir daha. şimdi aynı şeyi yaşarım die korkuyorum. Ama herşey kısmet. çocuğun varmı senin. Yaşın kaç sorması ayıptır.