arkadaşlar bu dış gebelik kesin kan testinde çıkıyormu?benim idrarda pozitif çıktı doktora gittim ultrasonda birşey göremeyince kan tahlili istedi ve negatif çıktı.ardından yine 9 gün sonra tekrar kan tahlili yaptırdık yine negatif.acaba dış gebelik vardıda kanda çıkmadımı?yardımcı olun lütfen?doktor olsaydı kanda çıkardı değer dedi.idrar testi yanlıştır dedi.birde en son kaç haftalıkken dış gebelik son aşamaya geliyor yani tüplerin yırtılması kaçıncı haftada oluyor?
arkadaşlar bu dış gebelik kesin kan testinde çıkıyormu?benim idrarda pozitif çıktı doktora gittim ultrasonda birşey göremeyince kan tahlili istedi ve negatif çıktı.ardından yine 9 gün sonra tekrar kan tahlili yaptırdık yine negatif.acaba dış gebelik vardıda kanda çıkmadımı?yardımcı olun lütfen?doktor olsaydı kanda çıkardı değer dedi.idrar testi yanlıştır dedi.birde en son kaç haftalıkken dış gebelik son aşamaya geliyor yani tüplerin yırtılması kaçıncı haftada oluyor?
canım dış gebeliğin ultrasonda gözükmesi zordur.ama dış gebelikte kan testi muhakkak pozitif çıkar.yani sen 2 kez kan testi yaptırmışsın ikiside negatif.sen hamile değilsinki dış gebelik olsun.için rahat olsun.büyük ihtimalle idrar testinde hata vardır.zaten idrar testi kan testi kadar güvenilir değildir.boşuna telaş yapıp canını sıkma.
inş ya arkadaşım bende zaten kan testine güveniyorum o yüzden içim azda olsa rahat.ama bir yandanda çok korkuyorum çünkü eğer dış gebelik varsa tam 11 hafta olduyani kesindir deilmi kan testi ?
yani eğer dış gebelik varsa 11 haftalık hamile olucaktım şu an demek istedim canım
üstüne 2 defa adet gördüm canım normal adetimdi.ama 3.adetim farklıydı az geldi.ben idrar testinin pozitif olmasına taktığım için heralde korkuyorum bide gaz problemim var yanlarım ağrıyor
Aslında niye yazdığımı bende bilmiyorumm sanırım içimdeki birikmişliği az da olsa hafifletmeye çalışıyorum ....martta dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındı açık ameliyatla...haziranda korunmayı bıraktım ama hala bişi yok...korkuyorum çok korkuyorum etrafımda kimseye bahsedemiyorum çünkü bir kelime etsem biliyorum ki çok vahim bi senaryo yazacaklar kafalarından ben duymasamda gidip birbirlerine anlatacaklar ve ben bunu sonradan duyduğumda daha çok içim acıyacak ..... ne kadar bekliycem ne zaman o güselll kalbimi yerinden çıkartıcak haberi alıcam bilmiyorum...evet belki aceleci davranıyorum belki haksızlık yapıyorum yıllardır bebiş gözü bekleyen arkadaşlara ama elimde değil söz geçirebilsem yüreğime beynime ...ama yapamıyorum hiç düşünmüyomuş gbi davranmaktan umursamıyormuşum gibi davranmaktan gözyaşımı içime akıtmaktan yoruldum...her ay heycan her ay tamam düşünmüyorum beklemiycem dmekten ovülasyon hesapları yapmaktan yoruldummm....umutlarımın bütün bekleyişlerimin çıkmaza geldiği noktadayım ...
insanların imalı sözlerinden bakışlarından hepsinden ama hepsinden yoruldum...