- 5 Kasım 2009
- 16
- 0
Selam kızlar uzun zamandan sonra tekrar burdayım,kendimi biraz sajinleştirmek için girmedim uzun müddet,bugün dış gebeliğimin üstünden tam 6 ay geçti ve ben HSG çektirmek istedim çünki 3 aydır korunmuyorduk ama hala hamile kalamamıştım oysa dış gebelik yaşdığım tecrübemde ilk denememizde oluvermişti,bende doğal olarak seneryolar yazdım kafamda yok ameliyat sonrası yapışıklıktı,oydu buydu derken zorluda olsa hsg mi çektirdim,ve bir arkadaşımız vardı TUNEMı sanırım antalyaya gelip MEDıKAL PARKDA ERTUĞRUL BEYE giden onun tavsiyesiyle ertuğrul beye muayenemi oldum fakat,hepsinden daha kötüsünü duydum ve yıkıldım,rahminde bir perde varmış rahmime doğru sarkan,ve buda bebeğim daha büyüyemeden ya düşükle sonuçlanırmış yada erken doğum riski varmış yani arkadaşlar büyük hüsraan büyük hayal kırıklığı oysa ne umutla gitmiştim...ve eşim o kadar çok bir bebeğimiz olmasını istiyorki yıkıldı adamcığaz benim sağlıklı bir gebelik yaşaıyamayacağımı duyunca...biliyorum biraz uzun oldu ama napim çok doluyum:S