Dış Gebelik Belirtileri,Tedavi Yöntemleri

Selam kızlar uzun zamandan sonra tekrar burdayım,kendimi biraz sajinleştirmek için girmedim uzun müddet,bugün dış gebeliğimin üstünden tam 6 ay geçti ve ben HSG çektirmek istedim çünki 3 aydır korunmuyorduk ama hala hamile kalamamıştım oysa dış gebelik yaşdığım tecrübemde ilk denememizde oluvermişti,bende doğal olarak seneryolar yazdım kafamda yok ameliyat sonrası yapışıklıktı,oydu buydu derken zorluda olsa hsg mi çektirdim,ve bir arkadaşımız vardı TUNEMı sanırım antalyaya gelip MEDıKAL PARKDA ERTUĞRUL BEYE giden onun tavsiyesiyle ertuğrul beye muayenemi oldum fakat,hepsinden daha kötüsünü duydum ve yıkıldım,rahminde bir perde varmış rahmime doğru sarkan,ve buda bebeğim daha büyüyemeden ya düşükle sonuçlanırmış yada erken doğum riski varmış yani arkadaşlar büyük hüsraan büyük hayal kırıklığı oysa ne umutla gitmiştim...ve eşim o kadar çok bir bebeğimiz olmasını istiyorki yıkıldı adamcığaz benim sağlıklı bir gebelik yaşaıyamayacağımı duyunca...biliyorum biraz uzun oldu ama napim çok doluyum:S

selam ebru. yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm. Allahtan umut kesilmez. moralini hemen bozma ve başka doktorlarada git.

Canım teşk.ederim desteğin için bende Allahtan umut kesilmez diye beklicem deniyerek görücez artık bilemiyorum herşeyin hayırlısı...

merhaba arkadaşlar, ben de 10 ekim tarihinde dış gebelik ameliyatı oldum hemde on günlüktü benim hamileliğim ona rağmen hcg değerlerim 24000 di. dolayısıyla apar topar ameliyata alındım.doktorum bile panik oldu. sağ tüpüm alındı.bazen erken sonuç almak da yetmiyor bu durum için.kader demek gerekiyor. inanın hiçbirşey bizim elimizde olmuyor bazı zamanlarda. olacağın önüne geçilmiyor. çünkü o kadar bilinçli kontrollü bir insan olduğumu söylerler. düzenli kontrollerini yaptıran biri olmama rağmen böyle bir olayı yaşayabiliyorsunuz. sakın kendinizi üzmeyin çünkü dış gebelik geçirmeniz bile size bebeğinizin olacağını göstermiyor mu. hadi diyelim diğer tüpünüzde de problem oldu o zaman da tüp bebek yöntemi var. bunları bilmek bile rahat olmanız için yeterli. asla üzülmeyelim. moral çok önemli.bunları yazarken içim sevinçle dolu çünkü hayal kurabilmek bile bir lütuf bence.inanın hala ağrılarım devam ediyor sol yumurtalığımda da kist var üstelik. ümitsizlik bize hiç bir yarar sağlamıyor. biz güçlü olacağız kı bebişlerimizde bize çabuk gelsin. yalnız değiliz. hepimiz aynı yıkımla karşılaştık aynı korkuları yaşıyoruz ama Rabbimiz ol derse zaten olacak. bize düşen inanmak moralli olmak ve sabırla beklemek. :Saruboceq:

selam ebruaker07.kesinlikle üzülme.seninle aynı problemi yakın bir arkadaşım yaşadı.tesadüfen jinekolojik bir tedavide ortaya çıktı.çok doktor gezdi.ona sezeryan ayarında ameliyat yapalım diyenler, bir daha çocuğun olmaz diyenler, hep erken doğum yapmak durumunda kalacakın diyenler vs..ama o en sonunda 5 dakikalık küçücük bir operasyon geçirdi.perdeyi aldılar. 2 ay sonra da hamile kaldı.şu an 1 yaşında çok güzel bir bebeği var.sana da ileteyim.ankarada zekai tahir burak hastanesinde op. dr. şenol kalyoncu.onunla irtibata geçmeni öneririm.iletişim bilgileri internette var.kendine iyi bak.

ben de dış gebelik geçirdim ve hala tam olarak dış gebelik sonlanmadı ilaç tedavisi uygulandı ( bir doz serum şeklinde, 3 aralık 2009 ) beta HCG değerim 3000 di şu anda 372 ye düştü artık haftada bir kere kontrole gitcem ( bu zaman kadar 2 günde bir gidiyordum ) bakalım haftaya cuma günü değer ne olacak

ebrucum geçmiş olsun..diğer arkadaşlarıma da aynı dilekler..
ben de yaşadım yaşadıklarınıza yakın şeyler
adetimden 10-12 gün kadar sonra kasıklarımda sancı oldu..korkunç bir sancı 1-2 gün sonra da kanamam başladı..çamur gibi..hcg yüksek çıktı..kese görünmedi..progestan verdi doktor kullandıktan bir hafta sonra tekrar test hcg düşmeye başladı..dış gebelik dedi bir doktor..diğeri düşük yapıyorsun dedi..falan falan..
Allah hepimize sağlık versin..gerisi boş

arkadaşlar bende 11 ay önce dış gebelik ameliyatı olmuştum.tabiki acı bir tecrübe ama umdunuzu kesmeyin bir daha denemektenden korkmayın.Allaha emanet olun....

merhaba bende 8 ay önce dış gebelik geçirdim tüpümde alındı aranızda dış gebelikten sonra gebe kaln varmı

merhaba bende 8 ay önce dış gebelik geçirdim tüpümde alındı aranızda dış gebelikten sonra gebe kaln varmı
canım bu sayfalarda benim okuduğum dış gebelikten sonra hamile kalan o kadar çok kişi var ki.senin ameliyatın açık mı kapalımı oldu.doktorun ne kadar korun dedi

açıık oldu tüpümde alındı koru demmdi yani bebk olsun merak etim zaten olduyunu biliyorum ama yani dış gebelikten sonra zorlaşıyorya ondan

açıık oldu tüpümde alındı koru demmdi yani bebk olsun merak etim zaten olduyunu biliyorum ama yani dış gebelikten sonra zorlaşıyorya ondan

ayşecim hiç öyle zorlaştığını düşünme tabi ki zor hamile kalanlarda var ama ben dış gebelikten önce zar zor hamile kalıp dış gebelik geçirdikten sonra daha kolay hamile kalanların olduğunu da biliyorum. benim halamda dış gebelik geçirmiş hemde o dönemde tıp bu kadar ileri değilken.halamı zor kurtarmışlar son aşamaya gelmiş.ardından çok kolay hamile kalmış.hihoyyyt

canım sanada çok geçmiş olsun sende yaşamışsın dış gebeliyi seninide benim gibi sağ tüpün alınmış benimkisi ikizdi hem rahimde hem tüpteydi 8 ay oldu artık korunmuyorum senini başka çocuğun varmı ben bu ay biraz şasım var yumurtam büyümüş tüpmn olduyu yerde işllalh tuutruuurm

canım benim ilk gebeliğimdi. evet sağ taraftakini kaybettim.aynı kaderi paylaşıyoruz.ve yalnız değiliz. bende geçen salı doktora gittim.iki yumurtam oluşmuş biri sağda diğeri solda.artık hangisi çatlar bilmem.Rabbimiz en hayırlı zamanda bize emanetimizi verecektir. senin de inşallah en kısa zamanda bebişin kucağında olur. birbirimiz için dua edelim.ben de bir hafta sonra kan testi yaptıracam. Allah dermansız dert vermesin.:Saruboceq:

benim 4 yaşında oğlum var geçen senede 2 aylık düşüğüm var bide dış gebelik kimyasalda oldu adetimin 3 günü gitim 2 yumurta olmuş sağda solda bakalım hangisi tutacak herşeyin hayırlısı olsun

canım benim ne güzel Allah bağışlasın.Rabbim analı babalı büyütsün.darısı olmayanların başına sen o duyguyu yaşamışsın.allah bizlerede yaşatsın.:Saruboceq: ben de hangi yumurtamın çatlayacağını merak ediyorum.bir haftadır artık korunmuyorum.meraktayım.neler olacak bakalım. bi de sana şunu soracağım bu kanda gebelik testi en erken ne zaman belli olur.çok sabırsızımdaopuyorumnanaktan

adetine 10 gün kal öğrenirsin benim adetime 7 kal öğrenmişim hayırlısı olsun senini için

merhabalar,
3. tüp bebek denemem. ne de mutlu olmuştum, buradan ilan etmiştim..ilk pozitifimdi. maalesef sonuç hüsran. yorumlarınıza ihtiyacım var :

15 ocak transferin 11. günü 75
16 ocak transferin 12. günü 103
17 ocak transferin 13. günü 186
20 ocak transferin 16. günü 652
24 ocak transferin 20. günü 310
27 ocak transferin 23. günü 569

652 ye kadar her şey yolundaydı , iki kat artmıştı...böyle bişey başınıza geldimi. 310 dan düşseydi kimyasal diycektik ama şimdi kafam çok karışık..

yardımlarınız için teşekkürler

kimyasal birden düşer artık yükselmez işllah dış ge lik değildir dış gelikte düşüp yükseliyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…