Dış Gebelik Belirtileri,Tedavi Yöntemleri

Canım ya bende dış gebelik geçirenlerdenim 2.ciyi de dşük yaptım
Önce hamileliğini netleştir gerekrse kanda baktır ihmal etme sonra vakit çok geç olmadan tedavini yaptırırsın
Bide hemen karamsar olma lütfen kuuzum ya

Çünkü ihmal ve tecrübeslik sonucu benim tüpüm alındı
11 ay bekledik hamile kalayım diye tam oldu derken bu kez de düşük oldu
Allahım kimseye yaşatmasın çok zor...

canım yaaa inşallah bir an önce hamile olursun bebeğine kavuşursun...

benim bebeğimin birini aldılar sonra düşük sonrada 6 aylık erken doğumla kızım doğdu ve 12 saat sonra kaybettik..bir daha aynı acıları yaşamak istemiyorum bu sefer yardım alarak toparlandım zaten bi daha ki sefer hiçtoparlanamam...
göbeğim de içine çekiyo sürekli....
sence dış gebelik olabilir mi

Yok mehtap cım kendini korkutma bu düşünceleri de at beyninden
dış gebelik öle ha deyince teşhis koyulan bişey değil
Sen olumlu düşün lütfen iyi düşün ii olsun
Rabbim korktuğumuzdan emin etsin bizleri inş.

insana napıyosa bu dili ve beyni yapıyo
ben sanmıyorum senin dış gebelik olduğunu
şimdi çıkmam lazım hayrılı geceler cnm
Sakın üzme kendni olmayan bişey için tamam mı bebeeemmm

canımmm rahatlattın beni....saol...
iyi geceler görüşmek üzere...
inşallah bebeğin yakında göbüşünde 9. ayı doldurunca kucağında olur...

merhabalar arkadaşlar bişey danışcaktım ben dış gebelik geçiriyorum p.tesi ilaç verdiler kemoterapi ilacı.değerim bhcg 119 du perşembe gel dedi doktorum perşembe 72 düşmüş tekrar pazartesi gel dedi.ama bu süre uzun değil mi aralarda bthcg istemedi.ayrıca hastanede yatırmadı ve 1.5 saat uzaklıkta hastanem kaldığım yere.ben şimdi korkmaya başladım acaba doktorumu değiştirsem mi?ihmal var mı?

merhabalar arkadaşlar bişey danışcaktım ben dış gebelik geçiriyorum p.tesi ilaç verdiler kemoterapi ilacı.değerim bhcg 119 du perşembe gel dedi doktorum perşembe 72 düşmüş tekrar pazartesi gel dedi.ama bu süre uzun değil mi aralarda bthcg istemedi.ayrıca hastanede yatırmadı ve 1.5 saat uzaklıkta hastanem kaldığım yere.ben şimdi korkmaya başladım acaba doktorumu değiştirsem mi?ihmal var mı?

canım sanıyorum değerin düştüğü ve düşük olduğu için bu kadar uzun bi sürede tekrar istedi...sen sadece dikkatli olcanım ağrın artarsa veya başlarsa hiç beklemeden dr a git...benim bhcg çok yüksekdi 3000 lerdeydi ve beni o zaman hastaneye yatırdılar bir de iğne benim değerlerimi düşürmemişdi..ikinci dozuda vuruldum ama nafile tüp patladı ve ameliyat oldum ama senin korkmana gerek yok canım değerin düşük :teselli:

canım bence korkma.benimde değerim çok yükselmedi en yüksek 360 tı ve kendiliğinden düştü.bende 4-5 güne bir beta hcg yaptırıyodum.seninde değerin düşük olduğu için öyle demiştir doktor.şuan tehlikeyi atlatmışsın bence.ama ağrıların olabilir.bende öyle olmuştu.değer düşerken bile bazen şiddetli ağrım oluyodu.geçmiş olsun inşallah hiçbirimiz birdaha yaşamayız böyle bişey

peki senin değer bu kadar düşükken nasıl tanı kondu.bende çok yeni yaşadım bu olayları.korkularımı hala atlatamadım yeniden bebek çalışmalarına başlıcam ama onun öncesinde rahim filmi falan çektircem.inşallah güzel haberlerimizide veririz burdan

ağrılı adet yaşadım doktora gitti bthg yaptı 35 çıktı düşük zannettim 1 hafta sonra tekrar bhg istedi yaptırdım 80 küsür çıktı.parça kalmış olabilir dedi kürtaj oldum ama ama gene bhg düşmedi.2.kürtajı oldum 1 hafta sonra başka bir doktorda gene bhg yükseldi.ama cok acılı oldu 2 kürtaj pskolojimi bozdu.onun üzerine tanı konuldu ilaç verildi

cnm çok geçmiş olsun.bende bikaç ay önce dış gebelik geçirdim ve seninle aynı tedaviyi uyguladı doktor.tek doz iğne yetti bana.ayrıca benim değerlerim çok yüksekti .5000 e kadar çıkmıştı ve allaha şükür ameliyata veya ikinci iğneye gerek kalmadan düştü değerlerim.doktorun doğru bi yol izliyo.değerler senin değerlerin gibi olduğu zaman daha yavaş düşmeye başlıyo onun için arada zaman farkı var.bende son zamanlarda haftada bir beta hcg istiyodu.benim bir ayda falan düştü çocuk ama senin bir iki haftada tamamen sıfırlanır merak etme.geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın cnm

arkadaşlar bana da bi cvp verin çok moralim bozuk hamile olduğumu öğrendikten 1 hafta sonra kanama başladı hemen acile gittim beta hcg testi 1555 çıktı doktor progestan verdi bitince kanama geçmezse gel dedi 5 gün sonra kanama azaldı sadece lekelenme şeklindeydi ama sonra birden kanama çoğaldı sonra bir kasık ağrısı sabah uyanıp tuvalete girdiğimde bi parça düştü kan dokusu gibi ve üzerinde yapışık bi et parçası tekrar doktora gittim ultrasona girdim kese görülmedi dış gebelik olabilir dedi 10 gün daha bekle eğer dış gebelikse ameliyata alırım dedi ertesi gün tekrar beta yaptım 47,42 çıktı yani bu kadar düşmesi sizce düşük mü olmuştur yoksa dış gebelik devam ediyor mudur cvp verirseniz çok memnun olurum çok mutsuzum ne yapacağımı bilemiyorum acaba tekrar bebek sahibi olurmuyum

canım muhtemelen düşük yapmışsındır...dış gebelikte değer böyle birden düşmez diye biliyorum..ben dış gebelik geçirdim ordan biliyorum...dış gebelikte değer artar ama düzensiz artar yani ikiye katlamadan artış gösterir...ve müdahele edildikten sonra değer düşer müdaheleden kastım kemoterapi iğnesi...vuruyorlar ve değerinin düşmesini bekliyorlar ..için ferah olsun yani....tabiki tekrar bebek sahibi olabilirsin canım üsme kendini boşyere...

malesef benimde gebeliğim dış gebelikmiş ve doktorum oyalamasıyla 27000lere kadar yükseldi ve sol tüpüm alınmak zorunda kaldı,10 ağustosta.ben erken davranmıştım halbuki sorun olduğunu anladım fakat doktorum anlamak istemedi.yaşadığım acılarda bozulan psikoljide bana kaldı.allah kimseye yaşatmasım çok zor ve sancılı bi süreçmiş.

çok geçmiş olsun sessizcim...
böyle dönemlerde destek çok öenmli özelikle eşlerin desteği

malesef benimde gebeliğim dış gebelikmiş ve doktorum oyalamasıyla 27000lere kadar yükseldi ve sol tüpüm alınmak zorunda kaldı,10 ağustosta.ben erken davranmıştım halbuki sorun olduğunu anladım fakat doktorum anlamak istemedi.yaşadığım acılarda bozulan psikoljide bana kaldı.allah kimseye yaşatmasım çok zor ve sancılı bi süreçmiş.

çok haklısın canım doktorları anlayamıyorum.bende dış gebelik yaşadığım zaman 2-3 güne bir doktora gidiyodum ve beta hcg yaptırıyodum.doktor her seferinde ultrasonda bakmasına rağmen bir türlü anlamadı.yok işte dış gebelik olsa seni ağrıdan durdurmazdı falan diyodu.ama benim ağrım yoktu.dakikalarca ultrasonda bakıyodu ama yinede anlamadı düşük yapıyosun diypdu hep ama biz eşimle düşükse neden bukadar uzun sürüyo falan diye söylenmeye başlayınca bu sefer anlayabilmek için kürtaj yapalım dedi.rahimden doku alıp patolojiye gönderecekti.ben hemen başka doktora gittim kadın daha ilk bakışta bu dış gebelik dedi.diğerinin 2 ayda anlayamadığını ilk seferde anladı.allahtan değerim düşüktü kendiliğinden sonlandı gebelik.yoksa diğer doktorun oyalamasıyla kesin bende ameliyatlık olurdum.doktorlara güvenmek zor gerçekten.tavsiyem kesinlikle şüpheli,sorunlu gebelik yaşayan varsa tek doktorla sınırlı kalmasın.

X