- 23 Nisan 2008
- 6.516
- 2
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar arkadaşlar bişey danışcaktım ben dış gebelik geçiriyorum p.tesi ilaç verdiler kemoterapi ilacı.değerim bhcg 119 du perşembe gel dedi doktorum perşembe 72 düşmüş tekrar pazartesi gel dedi.ama bu süre uzun değil mi aralarda bthcg istemedi.ayrıca hastanede yatırmadı ve 1.5 saat uzaklıkta hastanem kaldığım yere.ben şimdi korkmaya başladım acaba doktorumu değiştirsem mi?ihmal var mı?
canım bence korkma.benimde değerim çok yükselmedi en yüksek 360 tı ve kendiliğinden düştü.bende 4-5 güne bir beta hcg yaptırıyodum.seninde değerin düşük olduğu için öyle demiştir doktor.şuan tehlikeyi atlatmışsın bence.ama ağrıların olabilir.bende öyle olmuştu.değer düşerken bile bazen şiddetli ağrım oluyodu.geçmiş olsun inşallah hiçbirimiz birdaha yaşamayız böyle bişeymerhabalar arkadaşlar bişey danışcaktım ben dış gebelik geçiriyorum p.tesi ilaç verdiler kemoterapi ilacı.değerim bhcg 119 du perşembe gel dedi doktorum perşembe 72 düşmüş tekrar pazartesi gel dedi.ama bu süre uzun değil mi aralarda bthcg istemedi.ayrıca hastanede yatırmadı ve 1.5 saat uzaklıkta hastanem kaldığım yere.ben şimdi korkmaya başladım acaba doktorumu değiştirsem mi?ihmal var mı?
merhabalar arkadaşlar bişey danışcaktım ben dış gebelik geçiriyorum p.tesi ilaç verdiler kemoterapi ilacı.değerim bhcg 119 du perşembe gel dedi doktorum perşembe 72 düşmüş tekrar pazartesi gel dedi.ama bu süre uzun değil mi aralarda bthcg istemedi.ayrıca hastanede yatırmadı ve 1.5 saat uzaklıkta hastanem kaldığım yere.ben şimdi korkmaya başladım acaba doktorumu değiştirsem mi?ihmal var mı?
malesef benimde gebeliğim dış gebelikmiş ve doktorum oyalamasıyla 27000lere kadar yükseldi ve sol tüpüm alınmak zorunda kaldı,10 ağustosta.ben erken davranmıştım halbuki sorun olduğunu anladım fakat doktorum anlamak istemedi.yaşadığım acılarda bozulan psikoljide bana kaldı.allah kimseye yaşatmasım çok zor ve sancılı bi süreçmiş.