- 21 Temmuz 2009
- 19
- 0
malesef bende 2007 temmuz ayında dş gebelik dolayısıyla ameliyat oldum ve sağ tüpümü kaybettim tabi doktor hatasıda çok fazlaydı benim bu operasyonu geçirmemde iç kanama olmadan 2 gün önce aşırı mide bulantısı ve halsizlikten dolayı iş yerimin yakınında bulunan bi sağlık kuruluşuna gitmiştim sıcaklardan dolayıdır falan filan deyip eve göndermişti beni 2 gün sonrada sancı dolayısıyla hastaneye kaldırıldım ve tam 11 saat beniiç kanamayla ordan oraya dolaştırıp apandisit tanısı koydular ve sabaha karşı ameliyata alacaklarını söylediler bu yanlış tanı yetmezmiş gibi birde sürekli bağırıp azarlıyorlardı beni çok bağırıyosun sesin çok çıkıyo diye : ) annem apandisit değil bu başka birşey deyip imza karşılığı beni o hastaneden çıkarıp başka bir hastaneye götürdü ve o hastanede dış gebelik ve iç kanama başlayalı çok olduğu söylenmiş aileme acil ameliyat denimiş malesef artık bilinç iç kanamadan dolayı kaybolmaya başladığı için bu kısımları hatırlayamıyorum ben en son duyduğum ameliyata alınmadan önce kapıda doktorların hasta ex olmak üzere dedikleriydi ama şükürler olsunki kurtuldum hayatımın en berbat günü diyebilirm o gün için çok zorlu bir deneyim oldu yeni yeni kurtuluyorum pisikolojik ve fiziksel etkilerinden.