- 5 Şubat 2009
- 10
- 0
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar oncelikle hepinize geçmiş olsun diyorum ... o acıları nasıl cektiniz okurken içim gitti vala ...
benimde bir sorum olacak;
kızlar ayın 15 inde normalde adet gormem gerekirdi ama çok az bir lekelenmem oldu böyle kahfe telvesi gibi pıhtılaşma vardı ...
o gün bugündür adet olmuyorum ... iki defa test yaptım negatif cıktı ...
şimdi çok korkuyorum acaba bendede mi dış gebelik var tam 12 gün gecti hala adet görmedim...
ama tek ilk gün lekelenmem oldu ... hafif kasık sancılarım oluyor sanki adet olacakmışım gibi ama olmuyorum...
kızlar dış gebelikte yaptıgım testler pozitif cıksaydımı şüpelenmem lazımdı ...
negatif cıkıyormu dış gebelik belirtilerinde ....
birde benim her ay psikolojime göre sık sık adet günlerim bir iki gün atardı ... ama bu şekilde hiç uzamadı
çok korkuyorum ya üfff ...
adetımden 5 gun gecmıstı sılık cızgıyı gordum pesıne kan testı kesınlestı.ama 6.haftada olmam ragmen kese gorunmuyordu.kanamam basladı ha gorduk ha gorucez derken doktorum dıs gebelık oldugunu soyledı.üstelik 8. haftadaydım ve kalbı atıyordu..acılen amelıyat oldum.patlamasını engellemek ıcın acılen operasyon yapıldı.hala sükrediyorum..zor gnlerdi.kapalı amelıyat yapıldı ve tüpümün sadce ucunu kesıp acık bırakmısar yanı ıslevıne devam edecekmıs.normalden uzun ve kıvrımlıymıs tup.dıgerı ıse normal gorunuyormus.sımdı cok ıyıyım.11 mayısta amelıyat oldum 19 hazıranda adet oldum ve cok sevındım cunku her seyın olunda oldugunu bılmek cok guzel.1 ay kullanmam ıcın kan ılacı vedıler.dıkıslerım 10 gun sonra dustu..ben cok sanslılardanım.tüpüm en az zararla kurtuldu.allah tekrar yasatmasın ne dıyım.bu arada 4 ay korunmam cok cok onemlı.ve doktorum benım degıl esımın korunması geektıgını ustune basa basa soyledı.yanı hap ıgne vs yasak.
slm stapless bu gidişinde bhcg ye bakıldımı.
normalde 1500 ler gibi görünüyor diye biliyorum.
seninki kaç civarlarında?
e dr şaşırdımı göremeyince yoksa sen mi panik yaptın canım?
aklına kötü şeyler getirme canım.
canim dis gebelik olsa testte pozitif cikar. dis gebelik degil. 15inden bu yana adet olmuyorsan baska bir sey bu. kimyasal gebelik olsa adi ustunde kimyasal gebelik, yani gercekte hamile olmazsin, tutunamaz ve duser. yani reglle disari atilir ama sen regl de olmuyorsun. bence sen sikinti yapmissin. stres olmussun. o yuzden reglin gelmiyor olabilir.
yani dis gebelikten falan suphelenme. dis gebelik ayni hamilelik gibidir tek farki bebegin rahim icine degil tupe tutunmasidir. aynen normal gebelik gibi testte pozitif cikar. hamilelik belirtileri gorunur. bebek buyur kalbi bile atar. ama tupte.
kızlar oncelikle hepinize geçmiş olsun diyorum ... o acıları nasıl cektiniz okurken içim gitti vala ...
benimde bir sorum olacak;
kızlar ayın 15 inde normalde adet gormem gerekirdi ama çok az bir lekelenmem oldu böyle kahfe telvesi gibi pıhtılaşma vardı ...
o gün bugündür adet olmuyorum ... iki defa test yaptım negatif cıktı ...
şimdi çok korkuyorum acaba bendede mi dış gebelik var tam 12 gün gecti hala adet görmedim...
ama tek ilk gün lekelenmem oldu ... hafif kasık sancılarım oluyor sanki adet olacakmışım gibi ama olmuyorum...
kızlar dış gebelikte yaptıgım testler pozitif cıksaydımı şüpelenmem lazımdı ...
negatif cıkıyormu dış gebelik belirtilerinde ....
birde benim her ay psikolojime göre sık sık adet günlerim bir iki gün atardı ... ama bu şekilde hiç uzamadı
çok korkuyorum ya üfff ...
hayır tekrar kan testi yaptırmadım.
aslında doktor herşey normal görünüyor dedi.
ama ne bileyim çok korkuyorum.
kizlar yazilarinizi basdan sona ookudum bende korkmaya basladim ben kist apandis patlamali ameliyat gecirdim ve ondan dolayi tüplerim yapisikti bu kis tüp bebek denedik kardesim felc gecirince bebklerimi kaybettim hemde bes dakika sonra bir kac ay sonra annemin cok yalvarmasiyla da su sogan kürünü yaptim simdide 13 gün gecti ay basimda sol kasigimda kasilmalar var ve bazen sol ayagimida kasiyor ara sirada sag kasigimda geriliyor ama gerilmeler en fazla 3-4 saniye sürüyor halsizlik var bende ve agzim ici cok kuru gögüslerimin sancisi 9. günde bittiydi ama 11.gün tekrar basladi ve uclarinda beyaz noktaciklar olusutu öyle gögüslerimde aman aman bi aci yok ama dokununca sizliyor kök taraflari ne kanamam nede kahveringi bir leke asla gelmedi sadece bazen beyaz bi akinti ama cogunlukla sulu akinti geliyor bende dis gebelik geciriyo olabilirmiyim yoksa yüce rabbim bende bir mucizemi yaratti lütfen cevaplayin yalvaririm
Yaa nİye kİmse cevap yazmıyorrr