• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş etlerim çok hassas

kita

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
355
5
118
Diğer
Arkadaşlar ben dişlerimi çok sık fırçalayan biriyim ama artık diş etlerim çok çekiliyor diye günde bir defa fırçalıyorum. bazen de iki güne bir. Fırçalarken dikkat ediyorum çok etime değdirmiyorum. Bazende kanıyor. Babamda da var kardeşimde de var aynı sorun bazı diş macunları denedik hiç bi yararı olmadı yarayanlar var mı? ya da bir öneri?

çok geçmiş olsun. dediğiniz sorun dayımın kızında vardı.Kullandınız mı bilmiyorum ona paradontax diye bi macun var bitkiselmiş tv de reklamları da var onu önermiş doktor. Bide tuzlu suyla gargara yapılır diye biliyoruz ya dişetlerinde sorun olduğunda onu tamamen bırakmasını tuzlu suyla gargaranın da diş çekilmesini tetiklediğini söylemiş.umarım en kısa zamanda düzelir

çok geçmiş olsun. dediğiniz sorun dayımın kızında vardı.Kullandınız mı bilmiyorum ona paradontax diye bi macun var bitkiselmiş tv de reklamları da var onu önermiş doktor. Bide tuzlu suyla gargara yapılır diye biliyoruz ya dişetlerinde sorun olduğunda onu tamamen bırakmasını tuzlu suyla gargaranın da diş çekilmesini tetiklediğini söylemiş.umarım en kısa zamanda düzelir

Teşekkür ederim. Evet kullandık çok tuzlu bi macun hatta midem bile bulanmıştı kullandığımda. babam doktora gitti diş eti tedavisi olacak artık başka bi macun yazarsa onu kullanıırız bakalım

Back