- 28 Nisan 2016
- 40
- 3
- 1
- 32
- Konu Sahibi dertli hayat
-
Sosyal medyada resmi yok diye , gercekte olmucak diye bişe yok bence . Ünlü bi dişçi üstelik zengin bence sevgilisi vardır. Bence vazgecin , üzülebilirsiniz .Evet çok zaten faceten instagramdan baktım baya fotosu vardı olsa koyardı diye düşünüyorum .Hem öyle bişe varsa ben onu düşünmeyi bile ayıp sayarım
ya gülüm mi ağlayım mı bilemedimkardeşin doğru söylemiş o sana bakmazsen onun bakacağı donanıma sahip misin her yönden
bu arada ismi ne ortodontist mi? dişçimi değiştirmeyi düşünüyorum ben de.
teller dişlerle kanka oldu benim
canım haklısın sanırım sevgilisi olmasa da olmaz en iyisi ben gitneyim onaSosyal medyada resmi yok diye , gercekte olmucak diye bişe yok bence . Ünlü bi dişçi üstelik zengin bence sevgilisi vardır. Bence vazgecin , üzülebilirsiniz .
Bence de sanki farklı dünyaların insanlarısınız gibi ...canım haklısın sanırım sevgilisi olmasa da olmaz en iyisi ben gitneyim ona
sanırım onlarla olmak için sosyal statü güzellikten daha önemli ne yazıkkiBence de sanki farklı dünyaların insanlarısınız gibi ...
canım bir tek sen olumlu yaklaşmışsın ama sanırım ben vazgeçicemIstemsizce güldum
Yanlış anlamayın size degil.
Bende yaşamıştm bu durumu :)
Benimki evliymiş meger 3 cocugu varmış kendi dunyamda o kadar kurdum ki bi anda cocuklarina ben bakarim derken buldum kendimi :) manyak derecede...
Hatta 20lik disimi cekmisti cok agrim olmustu gidip kendisine trip atmistim insan bir arar amelyat nasil bir sorun varmi diye sorar dedim adam sasirdi)) hey allahm ne kadar salakmisim
Sizinki evli degilse insallah olur :)
Bahaneniz gecen agrim oldu hangi ilaci kullanacagimi bilemedm numaranizi alabilirmiyim olabilir...
Tedavilerinizde varsa cokca goruseceksiniz demektir
canım bir tek sen olumlu yaklaşmışsın ama sanırım ben vazgeçicem
deneyip hayaller kurup olmayınca daha çok üzülcem onun için hem ne yapsam da bence o bana hastası olduğum için mesafeli davranırNeden :) bence insan hayallerinin pesinden gitmeli...
Benim eşim benimle mesajlasirken baska bir kizla cikmak uzereymiş. Yani sevgili gbi konusuyorlarmiş. Ona mesaj atmayi kesti benle cıkmaya basladi
Vazgecemedigi 6 senelik sevgilisinden benim icin vazgecti ve benimle evledi hayat bu denemeden bilemessin
deneyip hayaller kurup olmayınca daha çok üzülcem onun için hem ne yapsam da bence o bana hastası olduğum için mesafeli davranır
normalde böyle şeyler asla yapmam ama dayanamadım şu an canım çok yanıyor bi yanım koşarak gitmek istiyor ama mantığım dur diyoBende de oyle olmuştu evet. Kendimi kontrol edememiştim sonra birfen sogudum yani hoşlanmaymiş sadece gulup geciyorum.
Ve pesine dustugune gore baya hoslanmissin sende 1 -2 git derim sonrasina bakarsin duruma gore
normalde böyle şeyler asla yapmam ama dayanamadım şu an canım çok yanıyor bi yanım koşarak gitmek istiyor ama mantığım dur diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?